Avukat arkadaslar lutfen bakabilir mi bosanma protokolunde kotu bir sey var mi ?

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
Bastan beri burda konularim var siddet hakaret vs.. Sonunda az kaldi bitecek benjm bir gelirim olmadigindan onun avukatiyla gorustum protokolu hazirladik birlikte ..simdi imza atmaya gidecegim iyi oldu kisa ve net..ama yinede bir uzman kisi gorse icim rahatlar avukat arkadaslar 5 dk alir kisa bir sey mail adresinizi verseniz atsan size bir kandirmaca var mi bana yonelik bakabilir misiniz acaba ?

Bu işlerden anlamam ama neden “onun avukatı”? Adı üstünde “onun” olduğu için doğal olarak onun çıkarını gözetecektir. Bence protokolü imzalamadan önce kendi bulduğunuz bir avukata gösterin.

anlasmali canim ve yardimci kimse yok bana bir an once kurtulmak istiyorum bir kizim var ..kurtulmak kendi hayatima bakmak istiyorum

anlasmali canim ve yardimci kimse yok bana bir an once kurtulmak istiyorum bir kizim var ..kurtulmak kendi hayatima bakmak istiyorum
Tamam anlaşmalı ama anlaşma kimin yararına acaba? Siz kendinize bi avukat bulun. Tek seferlik bir görüşme (sadece hazırlanmış protokolü inceleyecek) size çok pahalıya mal olmaz herhalde. Hatta madem anlaşmalı boşanıyorsunuz, eğer durumunuz yoksa eşinizden isteyin avukat ücretini. Ben olsam eşimin avukatının hazırladığı protokole güvenmez, ikinci bir görüş almak isterdim.

hayırlısı olsun hakkında ama protokol de ne geçiyorsa o uygulanıyor canım geçenlerde kuzenim boşandı 4 çoğuğa 100 liradan 400 tl yazmış eşi anlaşmalı da olunca direk kabul olmuş sonradan itiraz edebiliyorsun bunlara dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…