- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
teşekkür ederim sığınma evini hallettim gittim görüştüm ben kendimi hazır hissedince çünkü is bulup öyle ayrılmak istiyorum ..beni alacaklar inşallahİz olmasa da hastanede acile gittiginizde orada polis olur,durumunuzu anlatin,suratinizdan anlar zaten dogruyu soylediginizi ve size yardimci olur mutlaka. Raporu almayi ihmal etmeyin,davanin seyrinde en cok isinize yarayan sey o rapor olacaktir. Avukat degilim ama nacizane fikrimi paylasmak istedim. Siginma evine gitmeyi dusunurseniz de haber verin yonlendiririm sizi
darp raporu alırsam eşime haber gidermi en önemli sorum bu birde haber giderse beni mahfederİz olmasa da hastanede acile gittiginizde orada polis olur,durumunuzu anlatin,suratinizdan anlar zaten dogruyu soylediginizi ve size yardimci olur mutlaka. Raporu almayi ihmal etmeyin,davanin seyrinde en cok isinize yarayan sey o rapor olacaktir. Avukat degilim ama nacizane fikrimi paylasmak istedim. Siginma evine gitmeyi dusunurseniz de haber verin yonlendiririm sizi
Su anda gitmez hemendarp raporu alırsam eşime haber gidermi en önemli sorum bu birde haber giderse beni mahfeder
evet haber gidiyo karakola cağırıyorlar siz şikayetçi olsanızda olmasanızda ifadeye çağırıyorlardarp raporu alırsam eşime haber gidermi en önemli sorum bu birde haber giderse beni mahfeder
keşke boğazımı siktiginda alabilseydim rapor yalan yapamam ben yinede Allahtan korkarim bakalim bir yol acilacak elbette güneşim doğacak inşallahŞimdi hiç de doğru olmayan bi öneri vercem ama size vurduğunda iz kalmasa bile siz bi iz bırakın ve darp raporu alın hapislerde sürünsün köpek
kendisi polis zaten beni öldürür ...darp raporu aldığım zaman evi terkettigim zaman aynı olmali bu bilgiyi verdiginiz için çok teşekkür ederimevet haber gidiyo karakola cağırıyorlar siz şikayetçi olsanızda olmasanızda ifadeye çağırıyorlar
iri yarı birisi kendisi vede korkutucu o kadar bağırıyorki apartman inliyor... Ona kafa tutacak biri olsada dövse keşke ah nerdeeoff senin kocana o kadar gıcığım ki..
pataklasa şunu birileri keşke..
iri yarı birisi kendisi vede korkutucu o kadar bağırıyorki apartman inliyor... Ona kafa tutacak biri olsada dövse keşke ah nerdee
az kaldı elbette kurtulucam inşallahbir an önce kurtulursun inşallah..
sendeki çaresizliğe rağmen olan cesaret ders olsun bazılarına..
Canım çok üzüldüm yaşadıklarına. İnşallah hayatını yoluna koyabilirsin. Kurtarırsın kendini.teşekkür ederim sığınma evini hallettim gittim görüştüm ben kendimi hazır hissedince çünkü is bulup öyle ayrılmak istiyorum ..beni alacaklar inşallah
Allah, kadınlara böyle eziyet eden erkekleri kahr etsin! Beter olsunlar. Sizde inşallah feraha kavuşacaksınızaz kaldı elbette kurtulucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?