avukat arkadaşlar yardım lütfenn

babet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2007
1
0
86
İstanbul
Şiddetli geçimsizlik sebebiyle anlaşmalı olarak 14.12.1993 tarihinde açtığım boşanma davası 28.04.1994 tarihinde sonuçlandı , kendime nafaka veya tazminat talebim olmadı .

Fakat müşterek oğlumuza o tarihteki değerler üzerinden 2.000.000 lira iştirak nafakası bağlandı.

Çocuğumun küçük olması ve benimde maddi durumumun iyi olması sebebiyle boşandığım kişinin nafakayı ödememesi beni etkilemiyordu fakat yaşadığımız günlerde oğlum lise öğrencisi oldu ve benimde maddi durumum iyi değil.

Bugüne kadar ufak tefek şeyler dışında oğluna hiçbir katkısı bulunmayan babasından iştirak nafakasını almak ve çocuğumu daha iyi şartlarda okutabilmek istiyorum.

Ne yapabilirim lütfen bana yol gösterin.

Teşekkürler.

merhaba , avukat arkadaşlarımız varsa neolu yardım edin.Annem adına açılan bir davayı kaybetti ve 600 ytl para cezası ile sonuçlandı. Karşı taraf icraya vermiş ama elimize kağıt gelmedi 1 ay oldu.Annemin kendi adına hiç bir eşya ve maddi geliri yok şu an 68 yaşında bu parayı ödeyemez yani ödemediğimiz takdirde sonuç ne olur. Lütfen okuyan bir avukat arkadaımız varsa bana cevap yazsın zor durumdayız evimiz kira ne yapacağımı bilmiyorum. lütfen beni bilgilendirin şimdiden teşekkür ederim

Eğer elinize ödeme emri gelmediyse muhtara tebligat yapılmıştır.Ödememeniz halinde haciz işlemi yapar alacaklı.Karşı tarafın avukatıyla görüşün.Durumunuzu anlatın en azından taksite bağlarsınız borcu...

NERGİS hanım ilginize teşekkür ederim.9, İCRA damış kağıtlar tebligatı elime almadan hacize gelirlermi..Karşı tarafın avukatı yoktu bizimde yoktu. Şu an şahıslarla aynı apartmanda değiliz biz başka yere taşındık tebligat onun için elime geçmedi sanırım ..Tebligatı alıp icra dairesine gitsem orada taksit yaptırabilirmiyim?Bu sorumada bir cevap verebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum

Canım muhtara tebligat yapılmıştır.Ama icraya gidip dosyadan dönen tebligat parçasına bakın orda kime yapılmış ve gerekçesi ne.Belki usulsüz tebliğ yapılmıştır.Canım taksit yaptırmak için alacaklının kendisiyle görüşün madem avukatı yok.İcradakiler taksitlendirme yapamaz.Alacaklıyla görüşme şansınız yok mu..

Back
X