- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
İnşallahh ama arastırdıgım kadarıyla facebook hesabı kapatılması bile cok zor işlermiş somut direk resim paylaşması vs gerekiyormusCok can sıkıcı .Biran önce savcıya gidin tazminattan filan korkar .Ifade verince duşer belki yakanızdan .
Adam kadını dövüyor serbest kalıyor bu mu ciddiye alınacak işte beni üzen de buSuç ama Türkiyede sallamazlar. Ne beterleri oluyor adam elini kolunu sallayarak geziyor. Ha hakim-savcı arkadaşınız varsa durum değişebilir yoksa sıkıntı büyük.
Maalesef dedikodu malzemesi topluyor. Numarasını da vermis adama adam arayıp biseyler de anlatmıs. Halaa engellemiyor faceten silmiyor. Tek acıklaması laf toplamak!Kp adama cevap veriyor mu?
Arkasi saglam demissiniz de adalete inanmiyor musunuz? Ne kadar arkasi saglam olsa da cezasini elbet cekecektir. Kp iniz sahitiniz. Mesajlari silmis olsaniz da kp sahitlik eder, siz de sahit olursunuz annenize. Bu kadar gucsuz olmayin hakkinizi arayin. Susup oturacakmisiniz? Esyalari parcaladi dese ne olacak? Esyalari parcalamak suc degil onun tehditleri, hakaretleri suc. Ya lutfen bir dik durun ve gidip avukatla konusun. O arkasi guclu dediginiz adamin mahkemede ezik buzuk halini gorun bi. Burasi babasinin ciftligi degil, siz zayif durursaniz ustunuze binen cok olur.Benim yalnızca bir annem var onun arkası cok saglam mesela esyaları kesti ben gördüm diyen de cıkabilir gibi korkularım var mahkeme acılsa da. Arkamızda kimsemiz yok ve o bunu cok iyi biliyor. Tek arkam eşim henüz o da ben de kücügüz 26 yasındayız pek kaale almıyor üstümüze geliyor. Amac annemi benim üzerimden vurmak. Cünkü anneme herkes cok saygı gösterir erkek gibi kadın her isini kendi yapar herseye kosturur. Onun saygınlıgıyla adıyla namusuyla oynayarak canını yakmaya calısıyor. Basta geri barısmak istedi annem istemedi. İstemeyince bu yola başladı. Ama maalesef ben attıgı cogu tehdit msjnı sildim esim görüp olay büyümesin diye. İcip icip kayınpederimle bel altı konusmus. Kimsenin yüzüne bakacak halim kalmadı. Tehditle ilgili tek kanıt kayınpederime karsı suan var elimizde
O zaman bu adam durmazMaalesef dedikodu malzemesi topluyor. Numarasını da vermis adama adam arayıp biseyler de anlatmıs. Halaa engellemiyor faceten silmiyor. Tek acıklaması laf toplamak!
Kpden yazısmaları istedik onu bile vermek istemedi beni karıstırmayın diye, esim de babamı yoramam bu isler icin diyor... davamızı acacagız tabiiki ama adaletten baska güvencemiz de yok. Umarım yayılmadan cözülürArkasi saglam demissiniz de adalete inanmiyor musunuz? Ne kadar arkasi saglam olsa da cezasini elbet cekecektir. Kp iniz sahitiniz. Mesajlari silmis olsaniz da kp sahitlik eder, siz de sahit olursunuz annenize. Bu kadar gucsuz olmayin hakkinizi arayin. Susup oturacakmisiniz? Esyalari parcaladi dese ne olacak? Esyalari parcalamak suc degil onun tehditleri, hakaretleri suc. Ya lutfen bir dik durun ve gidip avukatla konusun. O arkasi guclu dediginiz adamin mahkemede ezik buzuk halini gorun bi. Burasi babasinin ciftligi degil, siz zayif durursaniz ustunuze binen cok olur.
Ayynen öyle babanı ara engellesin diyorum yok arayamam diyor ben arayıp söyleyecegim diyorum ben yarın alıştıra alıştıra söylerim diyor. Nasıl itici aile anlatamam laf toplasın laf soksunlar. Mahalle karılarından beter her beni gördüğünde babamı sorar mesela yoklugunu bile bileO zaman bu adam durmaz
Eşine söyle konuşsun babasıyla
Çeşme başı koca karıları gibi dedikodu mu yapıyor kpderin de bir garip
Hem beni karistirmayin diyor hem de o adamla telefon muhabbeti mi yapiyor? Kayinpederin peknde tarafsiz gibi durmuyor. Merak etme mahkemede gercek ortaya cikinca herkesin agzi kapanir.Kpden yazısmaları istedik onu bile vermek istemedi beni karıstırmayın diye, esim de babamı yoramam bu isler icin diyor... davamızı acacagız tabiiki ama adaletten baska güvencemiz de yok. Umarım yayılmadan cözülür
Burda annenin de hatası yok mu sence? Tanımadığı elin adamıyla nikahsız aynı eve girmiş. Eşinin ailesi önyargılı olmakta haklı değil mi?Eşim asla aksine bugün babasına da savunmus annemi baba biz görüs dedik baba biz doguya gidecegiz sen yalnız kalma dedik. Haberim var herseyden. Bunlar bunlar iftira demis. Ancak eşimin ailesi cok önyargılı insanlar. Biz acık, onlar kapalı diye bunu bile uzun süre sindiremediler beni istemediler böyle bir olayın sonucları nasıl olacak nereye varacak kestiremiyorum. Eşim benden vazgecmez ama aileyle ne olur bilmem
Ayynen öyle babanı ara engellesin diyorum yok arayamam diyor ben arayıp söyleyecegim diyorum ben yarın alıştıra alıştıra söylerim diyor. Nasıl itici aile anlatamam laf toplasın laf soksunlar. Mahalle karılarından beter her beni gördüğünde babamı sorar mesela yoklugunu bile bile
İstediği yerde adamı olsun, bu tür lafları pek kaile almayın davanızı açın bakın ozaman nasıl geri vites atacak. Annenizin özel hayatı eşinizin sülelesini ilgilendirmez, kocaman yaşını başını almış kadın tek hatası mutlu olmak istemesi. Bir avukat bulup mutlaka görüşün, illa ki çaresi vardır sıkmayın canınızı. Böyle erkek müsveddelerini de Allah bildiği gibi yapsın, birde ben adamım diye utanmadan dolanırlar etrafta. Sakın sus pus kalmayın, sonuna kadar bu vicdansızın ceza alması için uğraşın.Umarım yani inşallah. Biraz aile olarak siyasi gücü olan nüfuzlu tanıdıkları var. Eşim onunla bir kez görüştü kendisi komser. Eşime seni fetöden iceri attırırım bidaha benimle bu sekilde konusursan dedi. Hakime gidecegiz dedim istediğine git benim kardesimin heryerde adamı var dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?