Avukat arkadaslar yardımcı olabilir mi?

Suç ama Türkiyede sallamazlar. Ne beterleri oluyor adam elini kolunu sallayarak geziyor. Ha hakim-savcı arkadaşınız varsa durum değişebilir yoksa sıkıntı büyük.

Suç ama Türkiyede sallamazlar. Ne beterleri oluyor adam elini kolunu sallayarak geziyor. Ha hakim-savcı arkadaşınız varsa durum değişebilir yoksa sıkıntı büyük.
Adam kadını dövüyor serbest kalıyor bu mu ciddiye alınacak işte beni üzen de bu

Arkasi saglam demissiniz de adalete inanmiyor musunuz? Ne kadar arkasi saglam olsa da cezasini elbet cekecektir. Kp iniz sahitiniz. Mesajlari silmis olsaniz da kp sahitlik eder, siz de sahit olursunuz annenize. Bu kadar gucsuz olmayin hakkinizi arayin. Susup oturacakmisiniz? Esyalari parcaladi dese ne olacak? Esyalari parcalamak suc degil onun tehditleri, hakaretleri suc. Ya lutfen bir dik durun ve gidip avukatla konusun. O arkasi guclu dediginiz adamin mahkemede ezik buzuk halini gorun bi. Burasi babasinin ciftligi degil, siz zayif durursaniz ustunuze binen cok olur.

Maalesef dedikodu malzemesi topluyor. Numarasını da vermis adama adam arayıp biseyler de anlatmıs. Halaa engellemiyor faceten silmiyor. Tek acıklaması laf toplamak!
O zaman bu adam durmaz
Eşine söyle konuşsun babasıyla
Çeşme başı koca karıları gibi dedikodu mu yapıyor kpderin de bir garip

Kpden yazısmaları istedik onu bile vermek istemedi beni karıstırmayın diye, esim de babamı yoramam bu isler icin diyor... davamızı acacagız tabiiki ama adaletten baska güvencemiz de yok. Umarım yayılmadan cözülür

O zaman bu adam durmaz
Eşine söyle konuşsun babasıyla
Çeşme başı koca karıları gibi dedikodu mu yapıyor kpderin de bir garip
Ayynen öyle babanı ara engellesin diyorum yok arayamam diyor ben arayıp söyleyecegim diyorum ben yarın alıştıra alıştıra söylerim diyor. Nasıl itici aile anlatamam laf toplasın laf soksunlar. Mahalle karılarından beter her beni gördüğünde babamı sorar mesela yoklugunu bile bile

Bu arada telefon kaydetme
Hem beni karistirmayin diyor hem de o adamla telefon muhabbeti mi yapiyor? Kayinpederin peknde tarafsiz gibi durmuyor. Merak etme mahkemede gercek ortaya cikinca herkesin agzi kapanir.

Burda annenin de hatası yok mu sence? Tanımadığı elin adamıyla nikahsız aynı eve girmiş. Eşinin ailesi önyargılı olmakta haklı değil mi?

Amacım anneni eleştirmek değil ama görmüş geçirmiş bi kadın. Senelerce yalnız yaşamış. Bazen tek bir hata yanlış bir karar nasıl hayatımızı etkiliyor. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız.

Anneniz elinde görüntü olduğunu doğruluyor mu?
Yani boş bir tehdit olabilir ama yinede şikayette bulunun.
Geçmiş olsun.
İşte terbiyesizliğin yaşı yok her yaşta böyle insanlar var.

Böyle bir aile seninle görüşmese ne, bırak görüşmesinler. Açıklar diye istememişler işte ellerine istedikleri gibi koz gelmiş. Eşin arkandaysa sen eşinin ailesini boşver, onlara göre senin açık olmam bile namussuzluktur zaten, sen annenin yanında ol.

Mümkün mertebe adamdan delil toplamaya bakın. Annen eşin sen vs mesaj atın, ağzından laf almaya çalışın. Sadece dava açmakla kalma, cimer yada bimer üzerinden emniyet genel müdürllüğüne de yaz idari soruştuma da geçirsin. Nüfuzunu, silahının gücünü kullanıyor yazın. Avukat tutun. Hakimler öyle salak değil, kayınpedere tehtide kadar uzanan bi adamın eşyaları da parçalayacak kadar pislik bi adam olduğuna kanaat getirirler.

Herşey iyi hoş da , kimse bu adamı kenara çekip, hayırdır ; derdin ne ,demiyor mu ? Anlattıkları üzerinize yapışıp ,öylece kalıyor mu ? Davayı açın, sonuçlandıktan sonra da bir güzel sevin adamı..

siz korktuğunuzu baya belli etmişsiniz adam da bunu kullanıyor.
böyle havlayan tiplere karşı korkusuz duracaksınız.
"aman o ne der bu ne der" kaygılarınızı kullanıyor zaten pislik.

sizde ve annenizde de hata var yani tanımadığınız etmediğiniz adam..
bu kadar acele etmeye ne gerek vardı. yalnız kalmaktan bu kadar korkmak neden?

İstediği yerde adamı olsun, bu tür lafları pek kaile almayın davanızı açın bakın ozaman nasıl geri vites atacak. Annenizin özel hayatı eşinizin sülelesini ilgilendirmez, kocaman yaşını başını almış kadın tek hatası mutlu olmak istemesi. Bir avukat bulup mutlaka görüşün, illa ki çaresi vardır sıkmayın canınızı. Böyle erkek müsveddelerini de Allah bildiği gibi yapsın, birde ben adamım diye utanmadan dolanırlar etrafta. Sakın sus pus kalmayın, sonuna kadar bu vicdansızın ceza alması için uğraşın.

Kesinlikle davanızı açın
Bir de şu sosyal medyayı herkese kapalı yapın gizleyin her şeyi afişe etmeyin

savcılığa şikayet dilekçesi verin. adamın titrinden falan da korkmayın. o korksun itibarım zedelenir diye.
benim bildiğim, taciz ve tehditte kadının beyanı esastır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…