- 27 Eylül 2010
- 1.703
- 2.149
- 358
- 45
merhaba arkadaşlar buraya daha öncede konu açmıştım eşimin borçlarıyla ilgili..ama şu an ki durumum biraz daha farklı.bir çocuğum var ve borçlardan dolayı her geçen gün biraz daha zorlaşıyor.eşimin maaşının dörtte birinde haciz var.ama borç çok diğer bankalarda sırada yani ödemelerin eşimin emekliliğine kadar süreceği söylendi iş yeri avukatı tarafından..kafam çok karışık olduğu için bazı şeyleri tam olarak anlatamaya bilirim o yüzden özür diliyorum şimdiden..gelelim konumuza..başlıktanda anlaşılacağı gibi ben boşanmak istiyorum..en azından çocuğumun geleceği için..ama bir şeyi merak ediyorum bu durumda boşanırsam maaşının 4 te birinde haciz var ya ben nafaka alabilir miyim ve çocuğumun geleceği için işten çıkarılma durumunda bankaların talep ettiği tazminatını ben boşanma durumunda alabilir miyim acaba..çünkü 27 bin lira kadar bi para..ve çocuğum için bu para çok iş görür..bunları öğrenmek istiyorum.benim böyle bir durumda kamu olduğu için önceliğim olacağını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden burdaki avukat arkadaşlardan ricam sorularımı açıklayıcı olarak cevaplamalarıdır..birde ben çalışmıyorum..barodan tutulmuş bir avukat her davaya bakar mı ..şimdiden teşekkür ederim .umarım derdimi anlatabilmişimdir..