- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
49714378, member: 807159"]Bende olaya çok başka yerden bakıp yorum yapacağım. Babanız borcuna karşılık evini haczetmesinler diye size veriyor. Siz boşanırsak kocam hak iddia eder mi diye kafa yoruyorsunuz. Peki babanızın borçlu olduğu kişilerin günahı ne ? Onlara yazık değil mi? Neresinden tutsam elimde kalıyor konu kusura bakmayın. Hepiniz hesap kitap peşindesiniz. Babanız evi size devredip alıcaklılarından kaçıracağına satıp borcunu ödeseymiş daha etik olurmuş. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olacağım diye korkmazdınız böylece.ne diyeyim kişi kişiyi kendi gibi bilirmiş.. ailece heaapçı gördüm sizi kusura bakmayın.[/QUOTE]
Boyle dusunmekte haklısınız.
Babamın borcu bankaya.
Borç sebebi at yarışı ve iddaa.
Bütün parasını oyunlara yatırıyor.
Babam bu oyunlara para yatırmaya başlamadan önce kardeşime ve bana şuan oturduğumuz evleri aldı.ama onun üzerineydi.annem babama dediki;eğer kızlarımın evleri,senin bu aptallığın yüzünden giderse,sana hakkımı helal etmem dedi.babam oyüzden evleri üstümüze yaptı.
Benim hesapçı olmama gelince ; en yakın arkadaşımla kocasına imrenerek bakardık.kocası parmakla gosterilcek bir adamdı.çocukları oldu falan filan , deli aşık bunlar birbirlerine.adam ölüyor karısına.sonra öğrendikki adamın sevgilisi varmış asistanı.hemen arkadaşım mahkemeye verdi.adam beraber aldıkları evin hepsini bana verirsen öyle boşanırım dedi.biz şok olduk çünkü insani yönüde çok iyiydi.
Bunları görünce hayatta hiçbirşeye güven duymamam gerektiğini öğrendim.
Mutluyum şükür ama güvenemiyorum kimseye yüzdeyüz
Boyle dusunmekte haklısınız.
Babamın borcu bankaya.
Borç sebebi at yarışı ve iddaa.
Bütün parasını oyunlara yatırıyor.
Babam bu oyunlara para yatırmaya başlamadan önce kardeşime ve bana şuan oturduğumuz evleri aldı.ama onun üzerineydi.annem babama dediki;eğer kızlarımın evleri,senin bu aptallığın yüzünden giderse,sana hakkımı helal etmem dedi.babam oyüzden evleri üstümüze yaptı.
Benim hesapçı olmama gelince ; en yakın arkadaşımla kocasına imrenerek bakardık.kocası parmakla gosterilcek bir adamdı.çocukları oldu falan filan , deli aşık bunlar birbirlerine.adam ölüyor karısına.sonra öğrendikki adamın sevgilisi varmış asistanı.hemen arkadaşım mahkemeye verdi.adam beraber aldıkları evin hepsini bana verirsen öyle boşanırım dedi.biz şok olduk çünkü insani yönüde çok iyiydi.
Bunları görünce hayatta hiçbirşeye güven duymamam gerektiğini öğrendim.
Mutluyum şükür ama güvenemiyorum kimseye yüzdeyüz