Avukat arkadaşlara soruyorum yapacagim bir şey var mı çocuğuma psikolojik şiddet yapiyor

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Eski eş kişisinin bana olan onca işkencesine rağmen küçücük yavrumu ona karşı asla doldurmadim onun küçük dünyası kirlensin istemedim o baban seni çok seviyor dedim biz anlaşamadık dedim..ama o mahluk o kadar kin ve nefret kusuyor ki küçücük yavruya normalde onalr konuşurken konuşmalarini dinlemezdim ama annem dinlemiş ve anlattı şok oldum.. kızımın psikolojisini anlamak için bende yanımda konusturuyorum artık..inanın ben mahfolurdum küçücük yavrumun psikolojisi ne kadar sağlam maşallah sübhanallah ...sürekli beni kotuluyor... Annen seni sevseydi evlenmedi diyor..seni Alicam diyor 4 buçuk yaşındaki cocuga..başka adamla aynı evde kalamazsin günah diyor vs vs sok olursunuz daha neler neler çocuğum olmaz burası benim evim ben mutluyum beni alamazsın dediği halde seni Alicam beni dinleyeceksin ben senin babanim diye sesini yükseltip bastırıyor ben güçlüyüm seni alırım diyor..yavrucum anneminde güçleri var diye beni savunmaya çalışıyor ağlıyor olmaz diyor hala Alicam diye inatlasiyor ve son 3 konusmyi dinledim her konuşmada psikolojik şiddet yapıyor bu şekilde ..başlarda dinlemezdim yavrumda konuşmak istemiyorum derdi sebebi buymuş demek ki çocuk bana sarılıyor anne beni almasın diye ağlıyor ne yapmalıyım hamileyim düşük tehlikem var kanamam mevcut huzur dolu evim var ama bu adam kızımın psikolojisini bozuyor hukuki açıdan ne yapmam gerek bilen varmı nasıl kanitlayabilirim bu konuşmaları annem şahit ne yapmalıyım kızlar

Farkındayim ama ne yapmam gerek ben sadece evladımı korumak istiyorum bu psikolojik işkenceden ...nasıl secebildim biliyormusunuz o kadar saftim ki anlatsam şaşar kalırsınız yasadiklarimla olgunlastim ancak bir nebze... Yani her konuşmada yavrumu korkutuyor aff Allah'ım yardım et

Hukuki bilgim yok ama kızınıza kocaman sarılmak geldi içimden iç dünyası çok etkileniyordur kesin Kıyamam ona .
O kadar olgun bir çocuk ki içine atar çoğunlukla ağlamaz ama gözleri doluyor gostermemeye çalışıyor ahh benim yavrum ...yeni eşim çok iyi ilgileniyor Allah razı olsun ondan

şikayetçi olun uzaklaştırma kararı aldırın

Çocuk çok küçük olduğu için hakim onu mahkemede dinlemez büyük ihtimal. Görmeye, direkt duymaya dayalı tanığınız dinlenir. Mesela annem şahit demişsiniz ama anneniz direkt eşinizin bu dediklerini duydu mu? Ya da çocuğun anlattıklarını direkt duydu mu, yoksa sizin anlattıklarınız kadarıyla mi biliyor bu önem arz eder.

Şikayetçi olun.
Bi çocuğun güven duygusunu yıkmaya, iç dünyasını karartmaya ne hakkı var eski kocanızın ya.
Kızınıza çok üzüldüm

Yarin avukatimi aricam ama onada pek güvenemiyorum bu yüzden bilgi almak istedim kendisinin silahı var uzaklaştırma alırsam daha bir dellenir diye korkuyorum
gerçi uzaklaştırma kararı aldıranları görüyoruz herif kapıdan giremiyorsa pencereden giriyor veriyor zararı yine...
en iyisi siz çocuğunuzla konuşun açık açık soğutun ondan...etkiye tepki yapın...elinizden geldiği kadar uzak dursun çocuk ondan

Annem direk duydu hamile olduğum için yardime geldi 15 gün ve bir konuşmasına şahit oldu ...engellemesem telefonu eline alıp saydiracakti

Annem direk duydu hamile olduğum için yardime geldi 15 gün ve bir konuşmasına şahit oldu ...engellemesem telefonu eline alıp saydiracakti
Kızın babasıyla konuşmak istemiyorsa zorlama. Eski kocanla her konuştuğunda telefonun ses kaydı açık olsun. Kızın hep yanında konuşsun. Saçmaladığı anda telefonu kapat ve açma.

Telefonunuza kayıt programı yükleyin tüm konuşmayı otomatik olarak kaydetsin. Delilleri saklayın.

Uzaklaştırma gorusturmeme cocugu uzak tutma gibi seylerde tehlikeli karşıdaki adamin ne yapacagini bilemeyiz ki.Zarar verebilir diyor anne.Hergun bu ve bunun gibi olaylar duyuyoruz maalesef.Isiniz zor allah kolaylik versin.

Adama telefon edip konuşacaksınız, anlatacaksınız. Küçücük çocuğun kalbine yük olacak laflar etmemesini, çocuğu üzmemesini öğütleyeceksiniz.

Telefona ses kaydı indirin ve konusurken yanında olun. Çok üzücü ve yıpratıcı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…