Avukat Arkadaşlardan Yardim rica ediyorum.

Ya siz ya da akrabaniz yalan soyluyor. Sgk iki eski es birlikte hastaneye gitti diye maas kesmez

Üslubunuza.ne cvp vereceğimi bilemedim.Ben kimseye yalanci demedigim icin.

Bu arada,Sgk kurallarini iyi biliyor olmalisiniz.kesmez diyecek kadar eminsiniz.

Aynı evde oturmadıkları sürece sgk parayı geri alamaz. Avukat değilim ama bu çok saçma, insan tesadüf değil birlikte hastaneye de gidebilir eski kocasıyla, bu birlikte yaşadıkları anlamına gelmez.
Ayni evde oturmuyorlar.bayan hastalandiginda,eski es ziyarete gelmis.hastaneye gelmis.vs.ihbar etmis biri.

Onlar, sırf babasından maaş alsın diye boşanıp birlikte yaşıyorlardır size olayı tam anlatmıyordur.

Maas icin olsa yazardim..bu sekilde alan,milyonlarca bayan var.ben alanlari asla yadirgamiyorum.ihtiyaci varkiii alıyor derim.

Evet cunku avukatim. Zaten soru da bize yonelikti baslikta

Burada Yalan yok.Belki ben yanlis anlamis olabilirim.Ama anlatilan,birinin ihbar ettiği,sgk'da arastiriyor.bu eski esle,ayni gun (sanirim beraber)ard arda doktor kontrolune gidiyorlar.kameradan da bu goruntu tespit edediliyo.rbu sekilde hemen maasi kesip,gecmise donuk vs bir suru borc cikarmislar.odemesi imkansiz bayanin.

Annemle babam ayrılar ben de 31 yaşındayım ve hala 10 yaşındaki çocuk gibi bir araya gelmelerini isteyebiliyorum ne yazıkki ama annemde kıyamayıp bazen kabul ediyor ve annem babam kardeşlerim hep birlikte kahvaltıya yemeğe gezmeye gidiyoruZ annemde dedemin maaşıyla geçiniyor ne saçma çocuklar bir araya gelmek isteyebilir hasgane için ihtiyaç olabilir annem babamı hasta olduğunda hastaneyede götürür ne gibi sakınca var kimene başka bir şey daha olması lazım bu sebep inandırıcı gelmedi pek

Canim benim...Onlarda iste,tam sizin gibi.aile duğunu oluyor .bir araya geliyorlar.komsulari sahitlik yapariz demisler.konya ilinde bu bayan.ihbar edilmesi sonucu bu oluyor.eski es eve gelemezmis..bir arada gorulemezmis.o zaman duzmece bir ayrilik demisler.kesmisler.kadinin morali cok bozuk.eski es emekli.cocuklar onunla okuyor.kadin bu maasla geciniyordu.

Sgk'da calisan bizi aydinlatabilecek,bir arkadasimiz yok mu kocaman sitemizde!!!

Bence canını sıkmasın adamın evi yeri var sonuçta incelenir bakılır bazı sebeplerden bir araya gelindiği ispatlanır

İste boyle olmaz diyorum. Ustuste hastaneye girebilir insanlr, beraber de giderler, bu yuzden maas kesilmez

ıyıde aynı hastaneye bırlıkte gıtmelerı bırlıkte yasamalarını gostermez kı eskı esının goturmesını ısteyebılır benı hastaneye goturur musun dıyebılecegı kımse yoktur dostca ayrılmıslardır cocuklar kocaman zaten , bu sıkayetlık bır mevzu degıl yanı hastanede bırlıkte gorulduler dıye sıkayet kabul olmaz

baska sıkayetler vardır ondan emın olun

İste boyle olmaz diyorum. Ustuste hastaneye girebilir insanlr, beraber de giderler, bu yuzden maas kesilmez

Bayanin soyledigı,sgk gidemezsiniz.ayni evde bulunamazsiniz.duzmece bosanma demis..bende hemen evde bile yakalansa,cocuklarin icin geliyor sonucta demistim.oda olmazmis.bir gun ayni hastanede arka arkaya muayene olmusuz.onu tespit etmisler.ihbar sonucu.kamera goruntusune de o gune ait ulasmislar diyor.geriye donuk hepsini istiyorlar diyor.

Yarin detayli konusacagim.ama sanmiyorum.yalan soyleyebilecegini.ihbardan yola cikmis sgk.bu kanita ulasmislar.

Akrabanız belliki yalan söylüyor. Belki de gerçekten birlikteler ama saklıyordu. Komşular şikayet etmiştir eğer adam geceleri de gelip kalıyorsa

Turki'yede milyonlarca,bayan anlasmali bosanip bu sekilde maas aliyor.bu kisilerde anlasmali bosanmislar.kadin gercekten,bir arada degildi.adam madenlerde farkli illerde calisiyor.iki cocuk icin,akraba dugun vs icin tabi bir arada bulunuyorlardi.ihbar etmis biri.

valla sgk kımsenın gozunun yasına bakmıyor bu tarz konularda cok katı
ben ıkı kısıyı sıkayet ettım sgk ya anında gıttı arastırdı buldu cezası kestı
sıkayetın dogrulugu arastırılır eger dogruysa anında ceza da keser haberınız olsun

Tamam işte, belliki adam bazı geceler kalmış kadında ve komşular rahatsız olmuş. Yurtdışında yaşıyorum ve burda da gece kalınırsa direk boşanma gerçek değil diye para kesiliyor. Yani kadın artık ağzıyla kuş tutsa nafile. Belliki adamın şehir dışından gelip kaldığı günleri tespit etmiş sgk

Onu bilemiyorum..komsulari hep destek kendine.cok uzulmusler.biz sahitlik yapariz diyorlarmis.

Sgk şikayet durumunda eve ani ziyaret yapıyor ancak ondan sonra maaş kesme işlemi yapılıyor. Anlattığınız durumdan, başka delil olmadan bu şekilde işlem yapılması mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…