Avukat Arkadaşlardan Yardim rica ediyorum.

Merhabalar sgk nim tespitine itiraz davası açılır. Birlikte yaşamadıkları da ispat edilir.

Onu bilemiyorum..komsulari hep destek kendine.cok uzulmusler.biz sahitlik yapariz diyorlarmis.
Yani kadın gerçekten birlikte olmayabilir ama misafir etmiştir mesela adam şehir dışından gelip kaldıysa. Ve sgk sadece bir hastane kaydından yapmaz bunu. Eminim ellerinde iyi delilleri var. Artık maaş alamaz ama umarım geçmiş borcu silinir

Sgk şikayet durumunda eve ani ziyaret yapıyor ancak ondan sonra maaş kesme işlemi yapılıyor. Anlattığınız durumdan, başka delil olmadan bu şekilde işlem yapılması mümkün değil.

Bana bu sekilde anlatildi..bende evdemi esini gorduler dedim.hayir biri ihbar etmis.hastenede arka arka muayene olmusuz.kamera goruntusude varmis.ondan tespit etmisler diyor.

Bende itiraz et dedim.ettim diyor.hastaneye bir gun arka arkaya muayene olmusuz diyor.kamera goruntusu varmis.o yuzden maasi hem kesip,hemde ileriye donük cok borc cikarmislar.iki ortak cocuklari var.universte ogrencisi.

Boşanmış ve cocuklari için görüşen gerekirse birlikte hastaneye giden ciftler coktur. Çocuklardan biri hasta diyelim onu da mı birlikte götüremeyecekler. hala mantıklı gelmiyor bana. İşin içinde başka bir iş var gibi bir avukat ile görüşsün acilen

Aynı eve girip çıkma söz konusu bizdede olduğu için annemi arkadaşı uyarmıştı başka bir tanıdığının maaşı kesilmiş dikkat et diye onu biliyorum ama

Faturaları ayrıdır muhtarlarda ikametgahları ayrıdır şahitleri de varmış ispatlanır kesilmez bence

Arkadaşlar,
Watsaptan yazistim.isin icinde baska birsey yokmus.avukat itiraz dilekcesi yazmis.dava acilirmis.evli olmadigini ispatlayacakmis.komsular sahitlik yapacakmis sağolsun.

Buradan belli aslinda birlikte olduklari. Bosanmis ciftler dugune neden birlikte gitsin? Adam farkli illerfr calisiyormus ama izinlerde akrabanizda kaliyormus demek ki. Bunu da gorenler sikayet etmis. Duzmece bir bosanma gibi duruyor gercekten

Ben isin icinde size soylemedigi baska seyler oldugunu dusunuyorum

ikametgah göstererek dava süreci başlatsınlar bence
ama öncesinde noterden uyarı göndermek gerekiyor sanırım o detyaları çok bilmiyorum açıkçası

Hiç bir müfettiş tek emare ile böylesi bir işlem yapmaz, farklı delilleri de vardır, özellikle komşu tanıdık ifadesi vs varsa bu zaten şahsa bildirilmez komşun şöyle söyledi gibi, atıyorum para aktarımı olabilir banka hesaplarından çıkar vs. Daha somut deliller de vardır.

ama tabiki tüm idari işlemlere dava hakkı vardır, davada müfettiş raporuna ulaşılabilir, aksini ispat edebilirler

Milyonlarca insan yaptığını nereden biliyorsunuz, ki bir sürü kişinin yapması o yapılanı doğru çıkarmaz. Hırsızlıkla aynı şey.
Arka arkaya aynı hastanede muayene olmaları da ilginç.
Adamın farklı bir ilde çalışması birlikte olmadıklarını göstermez ki, eşi aylarca başka ilde çalışan insanlar var.
Zaten biri ihbar etmiş, şahit, delil vardır ellerinde.

Maas icin olsa yazardim..bu sekilde alan,milyonlarca bayan var.ben alanlari asla yadirgamiyorum.ihtiyaci varkiii alıyor derim.
Şu zihniyetiniz bile o kadının aslında bu para için boşandığının kanıtı aslında, ne demek ihtiyacı var ki alıyor, aldığı para sizin benim primimiz yani kul hakkı, millet senelerce uğraşıyor emekli olmak için, o kadınlar yüzünden sgk mevzuatı değişti, artık belli yıldan sonra doğan kız çocuklarının bu hakkı elinden alındı; ayrıca sgk araştırma yapmadan kesmez, mutlaka araştırma yapılıp tutanak tutuluyor, komşulara falan soruluyor, öyle iki kamera görüntüsüne kesmezler yani. Bence onlar tekrar bir araya gelmiş , ama para tatlı geldiği için nikah kıymamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…