Yani kadın gerçekten birlikte olmayabilir ama misafir etmiştir mesela adam şehir dışından gelip kaldıysa. Ve sgk sadece bir hastane kaydından yapmaz bunu. Eminim ellerinde iyi delilleri var. Artık maaş alamaz ama umarım geçmiş borcu silinirOnu bilemiyorum..komsulari hep destek kendine.cok uzulmusler.biz sahitlik yapariz diyorlarmis.
Sgk şikayet durumunda eve ani ziyaret yapıyor ancak ondan sonra maaş kesme işlemi yapılıyor. Anlattığınız durumdan, başka delil olmadan bu şekilde işlem yapılması mümkün değil.
Bana bu sekilde anlatildi..bende evdemi esini gorduler dedim.hayir biri ihbar etmis.hastenede arka arka muayene olmusuz.kamera goruntusude varmis.ondan tespit etmisler diyor.
Merhabalar sgk nim tespitine itiraz davası açılır. Birlikte yaşamadıkları da ispat edilir.
Hayır hukukçuyum. Tespite itiraz davası açılıyor.Merhaba,
Sgk'dami çalışıyorsunuz. Cok tesekkur ederim. Bir cok avukata sormus.yapilacak birsey yok diyorlarmis.
Hayır hukukçuyum. Tespite itiraz davası açılıyor.
Hayır hukukçuyum. Tespite itiraz davası açılıyor.
Bende itiraz et dedim.ettim diyor.hastaneye bir gun arka arkaya muayene olmusuz diyor.kamera goruntusu varmis.o yuzden maasi hem kesip,hemde ileriye donük cok borc cikarmislar.iki ortak cocuklari var.universte ogrencisi.
Aynı eve girip çıkma söz konusu bizdede olduğu için annemi arkadaşı uyarmıştı başka bir tanıdığının maaşı kesilmiş dikkat et diye onu biliyorum amaBayanin soyledigı,sgk gidemezsiniz.ayni evde bulunamazsiniz.duzmece bosanma demis..bende hemen evde bile yakalansa,cocuklarin icin geliyor sonucta demistim.oda olmazmis.bir gun ayni hastanede arka arkaya muayene olmusuz.onu tespit etmisler.ihbar sonucu.kamera goruntusune de o gune ait ulasmislar diyor.geriye donuk hepsini istiyorlar diyor.
Faturaları ayrıdır muhtarlarda ikametgahları ayrıdır şahitleri de varmış ispatlanır kesilmez bence
Buradan belli aslinda birlikte olduklari. Bosanmis ciftler dugune neden birlikte gitsin? Adam farkli illerfr calisiyormus ama izinlerde akrabanizda kaliyormus demek ki. Bunu da gorenler sikayet etmis. Duzmece bir bosanma gibi duruyor gercektenTurki'yede milyonlarca,bayan anlasmali bosanip bu sekilde maas aliyor.bu kisilerde anlasmali bosanmislar.kadin gercekten,bir arada degildi.adam madenlerde farkli illerde calisiyor.iki cocuk icin,akraba dugun vs icin tabi bir arada bulunuyorlardi.ihbar etmis biri.
Ben isin icinde size soylemedigi baska seyler oldugunu dusunuyorumBayanin soyledigı,sgk gidemezsiniz.ayni evde bulunamazsiniz.duzmece bosanma demis..bende hemen evde bile yakalansa,cocuklarin icin geliyor sonucta demistim.oda olmazmis.bir gun ayni hastanede arka arkaya muayene olmusuz.onu tespit etmisler.ihbar sonucu.kamera goruntusune de o gune ait ulasmislar diyor.geriye donuk hepsini istiyorlar diyor.
Milyonlarca insan yaptığını nereden biliyorsunuz, ki bir sürü kişinin yapması o yapılanı doğru çıkarmaz. Hırsızlıkla aynı şey.Turki'yede milyonlarca,bayan anlasmali bosanip bu sekilde maas aliyor.bu kisilerde anlasmali bosanmislar.kadin gercekten,bir arada degildi.adam madenlerde farkli illerde calisiyor.iki cocuk icin,akraba dugun vs icin tabi bir arada bulunuyorlardi.ihbar etmis biri.
Şu zihniyetiniz bile o kadının aslında bu para için boşandığının kanıtı aslında, ne demek ihtiyacı var ki alıyor, aldığı para sizin benim primimiz yani kul hakkı, millet senelerce uğraşıyor emekli olmak için, o kadınlar yüzünden sgk mevzuatı değişti, artık belli yıldan sonra doğan kız çocuklarının bu hakkı elinden alındı; ayrıca sgk araştırma yapmadan kesmez, mutlaka araştırma yapılıp tutanak tutuluyor, komşulara falan soruluyor, öyle iki kamera görüntüsüne kesmezler yani. Bence onlar tekrar bir araya gelmiş , ama para tatlı geldiği için nikah kıymamışlar.Maas icin olsa yazardim..bu sekilde alan,milyonlarca bayan var.ben alanlari asla yadirgamiyorum.ihtiyaci varkiii alıyor derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?