• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat arkadaşlarr yardım edermisiniz yada konuyu bilenler ...!

eskı esınızle evlı ıken sımdı esınızle flort ettıgınız ıcınmı korkuyorsunuz
hatta calısıp yenı evınızı duzerkende belkıde bebegınızyenı dogmustu
bılemıyorummm

ama cocugu babanın alabılecegını sanmıyorum bu kadar zaman maddım anevı babalık yapmamıs cocugun menfaatıne karar verılır elbette
keske nafaka ıstemeseydınız ne yapacaksınız o adamın parasını ya

yok onu söyleyeceğini sanmıyorum hakim o zaman aklın nerdeydi diyecek davayı açan o velayeti bana vermek isteyende o boşanma dilekçeside var dosyada zaten..

eskı esınızle evlı ıken sımdı esınızle flort ettıgınız ıcınmı korkuyorsunuz
hatta calısıp yenı evınızı duzerkende belkıde bebegınızyenı dogmustu
bılemıyorummm

ama cocugu babanın alabılecegını sanmıyorum bu kadar zaman maddım anevı babalık yapmamıs cocugun menfaatıne karar verılır elbette
keske nafaka ıstemeseydınız ne yapacaksınız o adamın parasını ya

Ben kendime istemiyorum kii çocuğumun dersleri çok iyi maşallah onu dershaneye göndermek istiyorum subay okulu çok istiyorum ondan iyide ben korkmam o korkuyo o yüzden misilleme olarak bu davayı açtı bunuda avukat yapmış besbelli

yok onu söyleyeceğini sanmıyorum hakim o zaman aklın nerdeydi diyecek davayı açan o velayeti bana vermek isteyende o boşanma dilekçeside var dosyada zaten..

nafaka fılan alma
babalık yapmayan adamın parasını cocugun kursagındanmı gecıreceksın

ben bır kurus nafaka almadım
almamda
eger bı gun kafamı kızdırırsa bırıkmıs nafakalardan onu hapse yollarım
yoksa gerek yok oyle bırının lokmasını gecırmem kursagından...

yenıdendoğdum oyle deme o çoçuk tek başına yapılmadı. ALLAHım yaşatmasın ama bırgun başıma gelse donuna kadar alırım bırak nafakayı:1: ödeyecek efendım eşek gıbı odeyecek. adının önunde baba sıfatı varsa kadın ne kadar zengın olursa olsun nafaka almalı. yok oyle rahat bı dunya

6 yıldır ilgilenmediği çocuğunu ne hakla istiyormuş bugün alacağım tebliğde öğrenicemm

Tebliği aldım benim evliyken ilişkimi yazmış ve 12 yaşından sonra çocuğun babaya ihtiyacı olduğundan velayetini istemiş bi çocuğun babaya ihtiyacı 12 yaşındamı hepmi olur bu kadar arsızlık bu kadar yüzsüzlük pes doğrusu hakim buna demicekmi 6 yıl önce aklın nerdeydi davayı açan sensin çocuğu karşı tarafa verende sensinn diye

Arkadaşlar tedbir nafakam bağlandı :) velayet davası açtılar ilkine gelmediler düştü 2.davayı açtılar avukatları mazeret bildirmiş gelmedi hakimde tedbir nafakasını başladı ekim ayından itibaren nafaka ödeyecek bir dahaki mahkeme günü 1 ekimde ve zaten rapor benim lehime çıktı :) psikiyatri çocuk annenin yanından alınırsa psikososyal durumu bozulur ve zaten babanın sunduğu yaşam tarzı anneyle aynı demiş :)

Arkadaşlar tedbir nafakam bağlandı :) velayet davasıöderar ilkine gelmediler düştü 2.davayı açtılar avukatları mazeret bildirmiş gelmedi hakimde tedbir nafakasını başladı ekim ayından itibaren nafaka ödeyecek bir dahaki mahkeme günü 1 ekimde ve zaten rapor benim lehime çıktı :) psikiyatri çocuk annenin yanından alınırsa psikososyal durumu bozulur ve zaten babanın sunduğu yaşam tarzı anneyle aynı demiş :)

Bu konunu bugün okudum sevindim valla. Tabiki nafaka alacaksin, peki düzenli öduyormu bariii, istedigin miktari kabul ettilermi?
Artik cocugunu dershaneye gönderirsin :), keske 6 yil önce almaya baslasaydin. Ama neyse artik okulu bitene kadar nafaka öder durur:)

Son düzenleme:
Back
X