Haset mi?Avucunuzu yalarsınız derken sizden bahsetmedim. İşyerine şikayet edip işten çıkarılmalarını isteyen her kimse ondan bahsettim aslında. Üstünüze alınmanıza gerek yoktu.
Kötü niyetli kişileri kastettim. Haset kişileri. Hırsından aklı başından giden ve ne yaptığını bilmeyen kişileri. Kendilerini bu yüzden komik duruma düşüren kişileri. Kim o kişilerin kovulmasını istiyorsa onları yani. Sizi değil :)
Hayır bir de kadınlar kulübü, yardımlaşma platformu değil mi burası, ne çirkin, duygusuz, g.tü rahatta insanlar var yorum yapan, sinirden varya şu an.
Hakaret ve küfür etmedim, bu konuda belli bir kesimi hiddetlendiren nedir bilmiyorum.
Evet dün forumun nabzı daha normaldi sanki. Şimdi herkes kötü bir enerji etkisinde gibi. Açıkçası önemi yok, şu an daha önemli konular var gündemimde, malumunuz.
Bedava danışmanlık diyerek de para kastettiğinizi düşünüyorum. Herkes kendi açısından değerlendiriyor tabi, anlıyorum.
Benim sinirlendiğim nokta çok açık, komplo teorileriyle yorum yapılması, hele de alakasız ve kaç gündür az uykuyla geçirdiğim günlerde bence yine iyi tepki verdim.
Herneyse görüyorum ki herkes artık dayanışmayı twit atarak, instada paylaşım yaparak gösteriyormuş.
Ülkenin bu hale gelmesine şaşırmamalı.
Yapılması gereken tek bir şey varHaset mi?
Konuda ihanet var ve sevgilisi olan biriyle hazlar için birliktelik var hatta ve siz bunu böyle mi değerlendiriyorsunuz?
Mahalle kavgasında gibi hissettim kendimi şu an.
Hırslı değiliz ama öfkeliyiz tabi ki.
Yapılması gereken yapılacak.
Kesinlikle.Konu sahibinin kocası olsa bu hırsı anlayabilirim de akrabamın karısına bu denli hırsa anlam veremiyorum. Zaten kendi kocası olsa daha farklı yorumlar gelirdi.
Hala aynı tarzda yorumlarınız.Çocuk çoluk yorum yapıyor.
Durumun ciddiyetinden haberi yok, eğlenmek için girmiş buraya.
Benim tepki gösterdiğim kişiler belliydi orada, saptırmayalım.
Öyle evet, insanları aptal yerine koyup, ihanet eden, sadakatsizliği marifet sanıp, sıyrılmaya çalışan, adaletsizlikle övünenler ayağını denk alsın.Hanımefendi Allah korusun bende size bir dilekte bulunayim madem bu bir dilek böyle enteresan dilekleri kendinize saklayın. Valla Allah şerrinizden korusun. Sizi görümce veya kayınvalide olarak düşünemiyorum. Her gün insanların hayatını rahatsız edip telefonda beddualar eden kadınlar varya onlara dönersiniz. Allah sizin ve sizin gibi dip düşünceli insanların şerrinden cümlemizi korusun. Buda benim dileğim. Saygılar
Taraf tutmayın, şahsın yorumları, emojileri çocukça işte. Konunun ciddiyetine uygun mu, neyi tartışıyorsunuz siz. Kız kardeşiniz falan herhalde, bu ne saçmalık böyle.Hala aynı tarzda yorumlarınız.
Çoluk, çocuk , eğlenmek için girmiş falan, beğenmiyorsanız siz girmeyin foruma o zaman.
Konuyu çirkinlestiren bizzat sizin yorumlarınız.
Akrabam ve eşi evet. Çok zekisiniz, sherlock holmes olmayı düşünür müsünüz?Kesinlikle.
Kardeşi olsa aileden der. Akraba demez.
Ya aldatılan adam konu açtı. Yada kendi kocasıyla alakalı bir şey
O herif evli kadınla görüştüğüne göre niyeti belli ve bedel ödemesi gerekiyor.Başka bir iş yerinde yine aynı yerde çalışırlarsa daha mı az yanlış oluyor?
Akrabanız olsa bu kadar canhıraş iki gündür perişan olmazdınız.Akrabam ve eşi evet. Çok zekisiniz, sherlock holmes olmayı düşünür müsünüz?
Yap kız git kadının saçını başını bile yol.Öyle evet, insanları aptal yerine koyup, ihanet eden, sadakatsizliği marifet sanıp, sıyrılmaya çalışan, adaletsizlikle övünenler ayağını denk alsın.
Elimden ne gelirse yaparım evvelAllah.
Aynı şeyleri metresini evinize kadar getirip size kahve yaptıran babanıza da yaptınız mı? Yoksa hala aynı evde yaşamaya devam mi?Öyle evet, insanları aptal yerine koyup, ihanet eden, sadakatsizliği marifet sanıp, sıyrılmaya çalışan, adaletsizlikle övünenler ayağını denk alsın.
Elimden ne gelirse yaparım evvelAllah.
Sizin merakınızdaki istikrar çok hoşuma gitti gerçekten.Bir de insan anasına babasına kardeşine akraba demez. Ailem der. Bu adamla bağınız ne?
Buradan adam toplamaya geldim zaten.Yap kız git kadının saçını başını bile yol.
Konunun başından beri olan üslubunuz zaten bu kategoride olduğunuzu gösteriyor. Burada kim ne dese nafile size hanımefendi. Sizin istediğiniz tarzda cevaplar lazım size
Sevgilisi belki yada hoşlanıyor.. memlekette akrabadan hoşlanan yokmu sankiBen bu adamın kardeşiniz olduğunu da düşünmüyorum artık. Öyle olsa kaç kere soruldu söylerdiniz. Farklı bir dümen var bunda. Bu adam siz misiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?