- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Sanmıyorum yani, kalan 11 ay babalarıyla görüşmelerine siz engel olmuyorsunuzdur. Aynı mantıkla düşünürsek, onun da 1 ay içinde sınırlandırma getirmesi söz konusu olmamalı.
Eğer bilerek yapıyorsa bunu, çocuk üzerinden sizi terbiye etmeye kalkan birisi berbat biridir zaten. Üzgünüm ama o çocukları da hak ettiğini düşünmem bu durumda.
Umarım böyle değildir.
Yakinda bosanma davasi acicaz bizde..konuyla alakali bilgim yok..evlatlatimi bu sekilde babasina gondermeyi kabul etmem gondermemek icinde ne.gerekiyorsa yaparim..soz konusu kiz cocugu olunca isin boyutu cok farkli oluyor babanin yaninda nw kadar guvende olabilirlerki..yerinde olsam bu konuda tekrar mahkemeye basvururum.
Aramızda şöyle bir fark var:
Ben çocuklarımı babaları ile görüştürmezsem çocuklarıma zarar vereceğimi düşünüyorum
Ama babaları benimle görüştürmezse bana zarar vereceğini düşünüyor.
Ben tabi ki 11 ay engel olmuyorum çünkü kız çocuklarının hayatında baba figürünün eksikliğinin onlara zarar vereceğini, ileriki dönemlerinde psikolojik problemlere yol açacağını biliyorum. Tablete skype yükledik, babaları ile istedikleri zaman görüntülü konuşuyorlar. Babaları da istediği zaman onları arayabiliyor.
Şu anda çocuklarım Türkiye'nin neresinde onu bile bilmiyorum
Belki yasa dışı yollardan yurt dışına kaçtılar, onu bile bilemiyorum.
uff boşansanda kurtulamıyorsun böyle adamlardan.Allah sabır versin
Şimdi canım, yani ben hukukçu değilim ama çocuklar anladığım kadarıyla daha küçük. En büyüğü 10 yaşındaysa, bu çocuklar anneye bağlı. Öyle 11 ay sizle, 1 ay sizsiz de olur demek yanlış. Duygusal, manevi anlamda size her zaman ihtiyaçları var. İşte bu nedenle, o 1 ay içinde yasalar gereği bir kısıtlama olabileceğini düşünmüyorum. Hukukçular daha iyi bilir tabi.Aramızda şöyle bir fark var:
Ben çocuklarımı babaları ile görüştürmezsem çocuklarıma zarar vereceğimi düşünüyorum
Ama babaları benimle görüştürmezse bana zarar vereceğini düşünüyor.
Ben tabi ki 11 ay engel olmuyorum çünkü kız çocuklarının hayatında baba figürünün eksikliğinin onlara zarar vereceğini, ileriki dönemlerinde psikolojik problemlere yol açacağını biliyorum. Tablete skype yükledik, babaları ile istedikleri zaman görüntülü konuşuyorlar. Babaları da istediği zaman onları arayabiliyor.
Şu anda çocuklarım Türkiye'nin neresinde onu bile bilmiyorum
Belki yasa dışı yollardan yurt dışına kaçtılar, onu bile bilemiyorum.
geçen aylarda tv de bi haber izledim çok etkilenmiştim, boşanma sürecindemiydi boşanmışlarmıydı tam hatırlayamadım, baba bebeği alıp şehir dışına kaçarken anne şikayetçi olduğundan yolda polis durdurup bebeği alıp anneye veriyor, meğer annenin yazılı izni olmadan şehir dışına çıkaramazmış, hukuki dayanağı ne bilmiyorum ama haber böyleydi
gelenkutusu içini ferah tutmaya çalış, babaları neticede, kızlara köyü davranmıyordur, dediğin gibi amacı seni üzmek.
Bu durumda yasal hakların ne bilmiyorum maalesef. Ana kızların özellikle engelleme gibi bir durumu sana bildirirler mi en azından geldiklerinde, belki o durumda yeniden düzenleme isteme hakkın olur.
Allah yardımcın olsun
Bana tam bir ay çok uzun geldi mesela, en azından ikiye bölünemez miydi?Evrt amacı beni üzmek.
Eğer gerçekten düşündüğüm gibi engelleme varsa zaten dönğnce bana anlatırlar. Avukatımla görüşmem gereken bir konu bu da.
Bana tam bir ay çok uzun geldi mesela, en azından ikiye bölünemez miydi?
Boşanma davası sürerken evimize psikolog geldi. Çocukların kimde kalması gerektiğine karar vermek için. Evi gezdi, benimle ve çocuklarla konuştu.
Küçük kızımın gittikleri önceki tatilin son 10 günü annei istiyorum dediğini büyük kızım psikoloğa söyledi.
O gün dedim ki, kesintisiz 1 ay çok. Yine toplam 31 gün olsun ama bölerek. Psikolog mahkemeler öyle karar vermiyorlar dedi.
Ne yazık ki olmadı.
Mahkemeye ispat olarak telefonun arama dökümünü sun. Arama dökümünde kizinin numarasını aradigin ve telefonun cevap vermedigi, telefonun kapalı turuldugu görünür.Zaten babaları mahkemeye başvurmuştu, görüş günlerinin yeniden düzenlenmesi için (arttırılsın istiyordu)
Kasım'da dava var.
Orada belirteceğim bu hususu.
Beni düşündüren tek şey bunu nasıl ispatlayacağım konusu. Tek yol kızımı şahit göstermek olur ki bunu da istemiyorum. Mahkeme salonları ile bu yaşta tanışmasını istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?