Avukat ve boşanmış annelere soruyorum, çocukla iletişim hakkında

Zaten babaları mahkemeye başvurmuştu, görüş günlerinin yeniden düzenlenmesi için (arttırılsın istiyordu)
Kasım'da dava var.
Orada belirteceğim bu hususu.

Beni düşündüren tek şey bunu nasıl ispatlayacağım konusu. Tek yol kızımı şahit göstermek olur ki bunu da istemiyorum. Mahkeme salonları ile bu yaşta tanışmasını istemiyorum.
Siz bosanali kac sene oldu.

İste cocukla bosanmak cok zor.
Kizlar dusunun tasinin baktiniz koca curuk cikti sakin cocuk yapmayin.
Sonra bu sıkintilari çekmemek için boşanamiyorsunuz.
Konu sahibi umarım en kısa zamanda haber alırsın.
Ortak arkadaş falan yok mu sorup haber alsaniz.
Benimde cocuk babasina gitti iki hafta faln kaldi ben aramadim.
Cunku o adamla muhatap olmamak icin.
Gozumde arkada kalmadi pek.
Cocukla ilgilliler.
Simdi yavrum bende.hersey yolunda gitti .
Eski es yurt disinda yasadigi icin cok sukur sene icinde sikinti yasamiyorum.
Geldigi zamn iste alip vermesi sikinti oluyor illaji telefonda muhatap oluyon:KK43:

siz tabiki çocuklar babalarındayken görüşebilirsiniz ancak telefonu açmayı acaba kızınız mı unutuyor bunu ancak dönüşte kızınızdan öğrenebilirsiniz.eğer öyle değilse mahkemede bunu söylersiniz

Zaten babaları mahkemeye başvurmuştu, görüş günlerinin yeniden düzenlenmesi için (arttırılsın istiyordu)
Kasım'da dava var.
Orada belirteceğim bu hususu.

Beni düşündüren tek şey bunu nasıl ispatlayacağım konusu. Tek yol kızımı şahit göstermek olur ki bunu da istemiyorum. Mahkeme salonları ile bu yaşta tanışmasını istemiyorum.
Suan kizinin telefonu kapali bu senin icim bi delil..babasinin zorla kapattirdigini soylersin..babasinin tehtit ve hakaretlerind maruz kalmamak icin babasini arayamadigini acik acik beyan et...benim kp biraz sapik ruhlu oldugundan esim yullarca babasina gostermesine izin veedim mahkemeye vermekle tehtit ettim..kizim biraz buyuyunce anca benim yanimda olursa onlarla gorusturdum yinede cok temkinli davrandim.sende boyle bi aciklarini bulursan mahkemeye sun..sonucta kizlarinin orda kiminle muhatap oldugunu bilmiyorsun..belkide biraz ehfam yapan biriyim gorduklarimiz duyduklarim yuzunden

Benimde cocuk babasina gitti iki hafta faln kaldi ben aramadim.
Cunku o adamla muhatap olmamak icin.
Gozumde arkada kalmadi pek.
Cocukla ilgilliler.
Simdi yavrum bende.hersey yolunda gitti .
Eski es yurt disinda yasadigi icin cok sukur sene icinde sikinti yasamiyorum.
Geldigi zamn iste alip vermesi sikinti oluyor illaji telefonda muhatap oluyon:KK43:
Bilmiyorum çocuklarim cok kucuk 2hafta habersiz olurum herhalde.
Annemle bile 3-4 gün görüşmesem felaket seneryolari yazıyorum

Bilmiyorum çocuklarim cok kucuk 2hafta habersiz olurum herhalde.
Annemle bile 3-4 gün görüşmesem felaket seneryolari yazıyorum
Valla ben pek muhatap olmadigim icin.
Babasi olacak adam biraz yuz versem pesimi birakmayacak bu yizden aramadim yoksa aklim hep onda sıktim disimi biraz napayim..

Of ben çok etkilendim :( avukat hemen yarın arasın eski eşinizi ve bunları mahkemede anlatacağını söylesin. Belki kafasına dank eder.

Sinir oldum ya. Ne hakkı var o çocuklara bunu yaşatmaya? Allah'ın cezası herif. Haber alınca bizi de haberdar et.

Off GelenKutusu GelenKutusu çok üzüldüm siz duruşunuzla karakterinizle çok taktir ettiğim üyelerdensiniz burada. Ne biçim bir adam bu ya size ve evlatlarına bunları yaşatıyor.

İnşallah çözersiniz bu durumu, bizi de haberdar edin inanın çok üzüldüm

Cocuklarin velayeti sizde oldugu icin muvaffakatname olmadan yurt disina kaciramaz.
Ikincisi 6 yasindan kucuk cocuklara yatili alma vermiyorlar. Hakim nasil yatili verdi onu anlamadim. Kucuk kiziniz icin belirli gunler belirli saatlerde gorus gunu olmaliydi. 6 yasini gectikten sonra yatili alabilirdi.
Cok uzuldum. Avukat degilim ama bosanmis ve de benzer sorunlari yasamis bir anneyim. Beni cezalandirmak icin oglumun telefonunu actirmiyordu. Ben tepkisiz kalmistim o zaman. Tepki versem inatlasacagini zitlasacagini bildigim icin sabir diyerek temmuzun bitmesini beklemistim. Sonra da ayni seyi ben ona uygulamistim. Oglumun telefonlarini kapatmistim. Avukatima sordugumda velayet bende oldugu icin gorus gunleri haricinde telefonla da olsa istemiyorsan gorusturmeyebilirsin demisti. Bunda bir sakinca yok demisti ama oglumun telefonlarini acmamasini sormadim acikcasi.
Sanirim bu durum icin dava acmalisiniz yeniden. Kanit icin de birinin yaninda cocuklarinizi arayin ve onu sahit gosterin. Bir de telefon aramalarinizi ve de mesajinizi. Avukatiniz eski esinizi arayip cocuklarla annenin iletisiminin kesilmemesini soylerse belki etkili olabilir. Eger bir gelisme olursa bize de bildirirseniz cok sevinirim. Cunku benim de oglum su anda babasinda ve de ona da telefonunu actirmazsa en azindan ne yapmam gerektigini ogreneyim.
Bu arada yurt disina cikaramaz ama sehir disina cikarabiliyorlar cocuklari ve maalesef bu konuda birsey yapamiyoruz.

Amin inşallah.

Evet kurtulamıyorsun. Ne yazık ki.

Belki bir kaza geçirdiler, belki hastanedeler. Onu bile bilmiyorum.
Allah korusun olumsuz düşünme.aklınca sana eziyet ediyor işte görüştürmeyerek.sık dişini bir dahaki sefere daha temkinli ol böyle saçma sapan strateji pesinde bir babayla görüşmeyerek birsey kaybetmezler bence

Yakinda bosanma davasi acicaz bizde..konuyla alakali bilgim yok..evlatlatimi bu sekilde babasina gondermeyi kabul etmem gondermemek icinde ne.gerekiyorsa yaparim..soz konusu kiz cocugu olunca isin boyutu cok farkli oluyor babanin yaninda nw kadar guvende olabilirlerki..yerinde olsam bu konuda tekrar mahkemeye basvururum.

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun, konuya göz gezdirirken yorumunuza rastladım ve bilgi vermek istedim. Çok ekstrem durumlar söz konusu değilse, eşinizle sadece sizin sorunlarınız varsa çocuklarınızı babalarından uzak tutmanız hukuken mümkün değil. Ne gerekiyorsa yaparım demişsiniz ama, böyle birşey yok. Boşuna çocuklarınıza zarar vermeyin, ılımlı olun ki sizin eşinizle aranızda ki savaşta onlar yaralanmasın.

Konu sahibine gelince, şuan hukuki olarak yapabileceğiniz birşey yok. Eski eşinizin süreyi uzatmak için açtığı davada bu detayları belirterek lehinize bir karar çıkmasını sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızı zamanında teslim etmemesi gibi durumlarda hukuki yollar kullanılabilir. GelenKutusu GelenKutusu

Avukatımla görüştüm.
Eski eşimi aradı.
Kızım otelde telefonunu kaybetmiş!
Yerseniz yani.

Şu anda yoldalarmış, Antalya'ya gidiyormuş. Varınca aratacakmış.

Avukatımın söylediği şey şu: Telefonun kapalı olduğunu ispatlayabiliriz. Görüştürmediğini iddia edebiliriz.
Eğer görüştürdüm diyorsa bunu ispat etmesi gereken karşı taraf.

Avukatımla görüştüm.
Eski eşimi aradı.
Kızım otelde telefonunu kaybetmiş!
Yerseniz yani.

Şu anda yoldalarmış, Antalya'ya gidiyormuş. Varınca aratacakmış.

Avukatımın söylediği şey şu: Telefonun kapalı olduğunu ispatlayabiliriz. Görüştürmediğini iddia edebiliriz.
Eğer görüştürdüm diyorsa bunu ispat etmesi gereken karşı taraf.

Avukatınız burada hatalı geldi bana, bizlere öğretilen ilk şey "birşeyi iddia ediyorsan ispat etmesi gereken kişi sensin"....Yani sizin "kasıtlı görüştürmediğini" ispatlamanız gerekiyor.

Avukatınız burada hatalı geldi bana, bizlere öğretilen ilk şey "birşeyi iddia ediyorsan ispat etmesi gereken kişi sensin"....Yani sizin "kasıtlı görüştürmediğini" ispatlamanız gerekiyor.

Ben zaten önce onu iddia edeceğim. Çünkü kızımın kullandığı hat benim üzerime.
GSM şirketi benim talebim üzerine hattın kapalı olduğu bilgisini verebiliyormuş.
Karşı taraf aksini iddia ederse o da bunu ispatlamak zorunda imiş.

Canim
Mahkemede bu durumu mutlaka belirt, avukatin belki daha etkili bir cozum bulabilir
Bir bilgim olmadan yazdim belki destek olurum sana diye
Kotu seyler dusunme, yerden goge kadar haklisin elbette

Back
X