Avukat ve boşanmış annelere soruyorum, çocukla iletişim hakkında

Avukatımla görüştüm.
Eski eşimi aradı.
Kızım otelde telefonunu kaybetmiş!
Yerseniz yani.

Şu anda yoldalarmış, Antalya'ya gidiyormuş. Varınca aratacakmış.

Avukatımın söylediği şey şu: Telefonun kapalı olduğunu ispatlayabiliriz. Görüştürmediğini iddia edebiliriz.
Eğer görüştürdüm diyorsa bunu ispat etmesi gereken karşı taraf.
Bilgilendirdiğin için sağol. Anladığım kadarıyla babaları temmuzda aldığında aratmazsa yasal olarak birşey yapmaya hakkımız yok o an için ama sadece yeniden görüş günlerinin belirlenmesi için dava açmamız gerekiyor doğru mu?
Bugün oğlumun doğum günü ve arıyorum o da telefonunu açmıyor...

Bilgilendirdiğin için sağol. Anladığım kadarıyla babaları temmuzda aldığında aratmazsa yasal olarak birşey yapmaya hakkımız yok o an için ama sadece yeniden görüş günlerinin belirlenmesi için dava açmamız gerekiyor doğru mu?
Bugün oğlumun doğum günü ve arıyorum o da telefonunu açmıyor...

Zaten eski eşim dava açmıştı yeniden görüş günleri düzenlenmesi için. Ben orada bu olanları söyleyeceğim. O açmamış olsa yeniden dava açar mıydım bilmiyorum. Zaten eski eşimin istediği bu, dava yolu ile de olsa benimle bağ kurabilmek.

Esas olan sanırım çocuklarımızı daha iyi tembihlemek. Her geçen sene büyüyorlar, daha iyi kavrarlar diye umut ediyorum.

Zor bi durum
Umarım bilgisi olan birileri çıkar
Bu arada eski kocana aşırı uyuz oluyorum ya karşılaşsak boğazına yapışırım gibi.

Ay ben de bir kaşık su bulsam diyorum ama
Onun için kendi hayatımı mahvetmeye değmez.
Es kaza resmini filan yüklemeyeyim bari :confused:
KK kadınları el birliği ile yapışabiliriz yakasına.

mesajlarınızı ve onun attığı mesajları silmeyin
mesajlarınızda kesinlikle hakaret etmeyin ve yapıcı olun

dava da işinize yarayacaktır

bilgim yok konunuz yukarı çıksın diye yazdım

Ne zor şeyler Allahım bunlar..
Peki kızınız telefonu kaybetmiş de babasının telefonundan neden aramamış hiç sizi..
Çocuklarınız eminim sizinle görüşmek istemişlerdir..
Çocuklarınız gelince herşey netleşecek ama beklemek de zor olmalı..
Allah yardımcınız olsun..
Acınızı kalbimde hissettim..

mesajlarınızı ve onun attığı mesajları silmeyin
mesajlarınızda kesinlikle hakaret etmeyin ve yapıcı olun

dava da işinize yarayacaktır

bilgim yok konunuz yukarı çıksın diye yazdım

2011 senesinden mesajları ve mailleri saklıyorum desem?
Habire iphone alıp duruyorum, eski mesajları yenisine otomatik aktarıyor diye.
Artık paranoyak oldum.
Sürekli davalarla haşır neşir olmaya başladığımdan ve hukuk=ispat olduğunu öğrendiğimden beri hiç bir şey atamıyorum.

GelenKutusu GelenKutusu neyse ki haber alabilmişsin..
akıl sır ermiyor ne pislik adam bunlar yahu..zamanınca sevmişsin evlenmişsin pırıl pırıl 2 evlat sahibi olmuşsun..ayrıldın gitti bitti 4 sene olmuş.ara bir haber var bu kadar mı zor.bu kadar mı nefret doldun..çocukların üzülmeleri pahasına da olsa annelerine haber vermemk nedir..
varsayalaım kaybetti telefonu,bi mesaj at eline mi yapışır..beddua etmem sevmem ama bu adamlar hakediyor cidden..çölde susuz kalsın da 1 damla su vereni olmasın ne diyeyim..
büyük kızın 10 yaşına gelmiş artık,gelince anlatacaktır arkadaşım..keşke böyle şeyler yaşamak zorunda olmasalardı.

Ne zor şeyler Allahım bunlar..
Peki kızınız telefonu kaybetmiş de babasının telefonundan neden aramamış hiç sizi..
Çocuklarınız eminim sizinle görüşmek istemişlerdir..
Çocuklarınız gelince herşey netleşecek ama beklemek de zor olmalı..
Allah yardımcınız olsun..
Acınızı kalbimde hissettim..

Eminim kızlarım aramak istemiştir. Ne bahane buldu bilmiyorum.
Bayramda insan der ki, kızım hadi annenizi arayıp bayramını kutlayın.

Ama kızım babasının bu numaralarını fark edecek bir gün. Tek tesellim o.

GelenKutusu GelenKutusu neyse ki haber alabilmişsin..
akıl sır ermiyor ne pislik adam bunlar yahu..zamanınca sevmişsin evlenmişsin pırıl pırıl 2 evlat sahibi olmuşsun..ayrıldın gitti bitti 4 sene olmuş.ara bir haber var bu kadar mı zor.bu kadar mı nefret doldun..çocukların üzülmeleri pahasına da olsa annelerine haber vermemk nedir..
varsayalaım kaybetti telefonu,bi mesaj at eline mi yapışır..beddua etmem sevmem ama bu adamlar hakediyor cidden..çölde susuz kalsın da 1 damla su vereni olmasın ne diyeyim..
büyük kızın 10 yaşına gelmiş artık,gelince anlatacaktır arkadaşım..keşke böyle şeyler yaşamak zorunda olmasalardı.

Zaten en çok kızlarım için üzülüyorum.
Bir insanın bu dünyada en güvenmesi gereken kişiler annesi ve babası.
Ama babasının iç yüzünü görünce çok büyük hayal kırıklığına uğrayacak. Belki gerçeği kabullenmek istemeyecek. Babasına kondurmak istemeyecek. Ama er geç de yüzleşecek. İşte o zaman çok acı olacak. En üzüldüğüm şey bu.

Zaten en çok kızlarım için üzülüyorum.
Bir insanın bu dünyada en güvenmesi gereken kişiler annesi ve babası.
Ama babasının iç yüzünü görünce çok büyük hayal kırıklığına uğrayacak. Belki gerçeği kabullenmek istemeyecek. Babasına kondurmak istemeyecek. Ama er geç de yüzleşecek. İşte o zaman çok acı olacak. En üzüldüğüm şey bu.
inan çok üzgünüm arkadaşım,bayramda bile seslerini duyamamak çok üzmüştür seni.kim bilir neler demiştir,nasıl doldurmuştur.gittikleri 1 ayı belki 1 senede iyileştireceksin..
rezil bir babaları olsa da pırlanta gibi anneleri var.er geç bu gerçeği görecekler.üzülme herkesin bir yarası var şu hayatta.allah bahtlarını açık etsin inşallah.

Iste o gun tekrar size, durusunuza, kalbinize tekrar saygi duyacak tekrar tekrar daha cok sevecekler.

Cok uzgunum sizin adiniza.
Icim sizladi.
Insallah bir an once su zikkim gorus gunleriniz biter de yavrulariniza kavusursunuz.

Ve insallah diger dava da lehinize sonuclanir hatta ve hatta kisitlama getirilir de gorememek/haber alamamak nedir anlar baba da.

Allah yardimciniz olsun.

2011 senesinden mesajları ve mailleri saklıyorum desem?
Habire iphone alıp duruyorum, eski mesajları yenisine otomatik aktarıyor diye.
Artık paranoyak oldum.
Sürekli davalarla haşır neşir olmaya başladığımdan ve hukuk=ispat olduğunu öğrendiğimden beri hiç bir şey atamıyorum.

:KK9::KK9::KK9:

yanlız böyle tuhaf adam bu sakladıklarınızdan haberdar olmasın aman dikkat
ailesine bile söylemeyin gelir telefonunuzu parçalar

Emin olun farketmişlerdir..
Ne kötü egoları, kötü düşünceleri ve bencillikleri yüzünden çocuklarını kullanabiliyor ya ebevveynler..
O çocukların asıl sahipleri var..
Sizin gücünüz yetmez belki ama Allah onların hesabını da soracak ondan..

:KK9::KK9::KK9:

yanlız böyle tuhaf adam bu sakladıklarınızdan haberdar olmasın aman dikkat
ailesine bile söylemeyin gelir telefonunuzu parçalar

Sakladığımı biliyor
O da saklıyor zaten
Bana ondan bulaştı bu hastalık
Boşanma davası açtığım zaman "ben karımı İtalya'ya balayına götürdüm" diyebilmek için uçak bileti koçanını ve tur firmasının verdiği faturayı mahkemeye sunmuştu. Senelerce saklamış onları.

Benim telefonumdaki veriler itunes'da saklanıyor. Telefon parçalansa da yeni bir telefon alıp bilgisayara bağladığımda otomatik aktarılıyor. Sorun yok o açıdan.

Sakladığımı biliyor
O da saklıyor zaten
Bana ondan bulaştı bu hastalık
Boşanma davası açtığım zaman "ben karımı İtalya'ya balayına götürdüm" diyebilmek için uçak bileti koçanını ve tur firmasının verdiği faturayı mahkemeye sunmuştu. Senelerce saklamış onları.

ohaa :KK57:

adam bayağı tehlikeli dikkatli olun

Şu konuyu okudukça yine kin doldum. Benim babam da telefonlaşmamıza bir şey demezdi ama devamlı annemi eleştirir,mutlu!! Yuvamızı bozduğundan bahseder daraltırdı bizi.

30 yaşına geldim iki çocuğum oldu hala içimden çıkmaz o zamanlar yaşadığım sıkıntılar.

Sürekli annemi kötülediği için babamızla görüşmek istemezdik.

Erkekler ne kadar düşüncesizler. Annem de senin gibi bizim mahkeme Salonuyla tanışmamamız için mücadele verdi ve babamdan ayrılırken hiç birşey almadı. Sırf babam nafaka istersen çocukları almak için karşı dava açarım,mahkemede onlara sorarlar dedi diye herşeyi bıraktı. Hoş yine annemizi seçecektik ama annem mahkeme ortamını görmemizi istemedi.

Allah böyle babaları ıslah etsin ne diyeyim. Asıl büyük zararı kendilerine veriyorlar çünkü çocukları ömür boyu affedemiyor onları. Hiç içimden çıkmayacak yaşadıklarım hiç.

En azından bir haber Almana sevindim arkadaşım. Allah sizi birbirinizden ayırmasın.

Merhaba, belki yazan olmuştur okumadım yorumları.

kasımda dava olacakmış; babada çocuklr yanındayken size haber vermiyo bunu nasıl ıspatlicam demişiniz.

bence whatsappten değilde direkt normal sms atın. kullanılr mı böyle davada bilmiyorum ama galiba whatsapp yazışmalar öyle sms gibi kaydedilmiyo. sonuçta internet üzerinden kullanılan bi application.
sms atın, arayın her ne kadar istemesede. mesajda açık açık yazın 'çocuklarımın sesini 8/9/10 gündür duymuyorum falan filan diye. zaten o da bunu inkar etmicek mesaj yoluyla.

umarım çocuklar fazla etkilenmez bu olanlardan.
Allah sabır versin size; boşanıp hala böyle insanlarla uğraşıyorsunuz..

Kızım aradı, 25 dakika konuştuk şimdi
Kapatamadık telefonu
Telefonu kaybolmuş halasının evinde (Adapazarı'nda). Kaç gündür babasına sormuş, bulamamışlar. Ama az önce bulmuşlar (Antalya'da).
Telefonu babana verme dedim. Sen sakla, her akşam da beni ara dedim.

Bakalım ne olacak.

Bir böyle anneler var bir de hiç aramayanlar, benimde eşimin kızı bizimle yaşıyor. Bilen arkadaşlar var burada, annesi ortalama 2 aydır kendisi aramıyor. Biz arayıp "annen aradı" diye veriyoruz telefonu. Hayat ne tuhaf...

Bizde yazılı izin olmadan yurt dışına çıkaramıyor. Şehir dışı serbest.
Pasaportlarını istetmişti büyük kızımdan. Vermedim.
Aklıma kötü şeyler geliyor

Polisi ara
Durumu anlat
Çocuklarımın güvenliğinden endişe ediyorum de
Anında bulurlar nerede olduklarını ve zabıt tuttur, bu zabıtı ve cevapsız kalan mesajlarının hepsini görülecek olan davada delil olarak koy ve yaz tatili görüşünün kaldırılmasını iste, kendisi ile yüz göz olma, polis alsın olduğu yerden aklı başına gelir. Çocukların velayeti sende, seni bilgilendirmek zorunda, öyle kafasına göre aldım gidiyorum bir ay durumu olamaz

Back
X