ama kendini farkli.tanitan. biri ise bunu ogrenme hakkimiz olmazmiki.istanbul diyor ama baska.sehire ait acilmis hesap .yani bunu anlatsak.soylesek bizi terslermi. peki polisin yapabilecegi.birsey varmi.eaim siber polise verim arastirsin felan dedi en son. ama ben sadece savcilik.bulur.diye biliyorumHiçbir sebep olmadan , sadece merak ediyoruz mantığı ile sakın savcı karşısına çıkmayın çok terslr
bilmiyorum esim kafaya takti.bulacamda bulacam diuor.bulsun kafasi rahat olsun istiyorum artik.bende. cunku ayni mail hesabi ayni.gun icinde facebook acip.ordnda mesaj atti belliki gercektrn sahte.yapabilecegimiz birsey yokmuSavcılığa ne diyeceksiniz? Taciz mi etti? Para mı talep etti? Hakaret mi etti? Arkadaşını bulmak için, isim benzerliği var diye mesaj atmış. Nasıl bir suçlama yapacaksınız?
Ortada suç yok tehdit yok dolandırıcılık yok ? Olay ne ki ? Sadece soy adınız benziyor deyip yazması mı ?ama kendini farkli.tanitan. biri ise bunu ogrenme hakkimiz olmazmiki.istanbul diyor ama baska.sehire ait acilmis hesap .yani bunu anlatsak.soylesek bizi terslermi. peki polisin yapabilecegi.birsey varmi.eaim siber polise verim arastirsin felan dedi en son. ama ben sadece savcilik.bulur.diye biliyorum
Sürekli mesaj atıp rahatsız ediyorsa şikayet edebilirsiniz.bilmiyorum esim kafaya takti.bulacamda bulacam diuor.bulsun kafasi rahat olsun istiyorum artik.bende. cunku ayni mail hesabi ayni.gun icinde facebook acip.ordnda mesaj atti belliki gercektrn sahte.yapabilecegimiz birsey yokmu
Bir sebebi olması gerekiyor işte, savcılığın olaya karışması için suç unsuru olması lazım, kadın yazıyor, eşin cevap veriyor, karşılıklı sohbet ediyorlar. Sırf eşin kim olduğunu merak ediyor diye dosya açmazlar.bilmiyorum esim kafaya takti.bulacamda bulacam diuor.bulsun kafasi rahat olsun istiyorum artik.bende. cunku ayni mail hesabi ayni.gun icinde facebook acip.ordnda mesaj atti belliki gercektrn sahte.yapabilecegimiz birsey yokmu
hayir kadin bahsettigim.kisiyi taniyormusunuz dedi esimde yalandan taniyorum dedi. kadini kandirdiSürekli mesaj atıp rahatsız ediyorsa şikayet edebilirsiniz.
kadin yalan soylemis olsa dahi bulamayiz oylemi.Bir sebebi olması gerekiyor işte, savcılığın olaya karışması için suç unsuru olması lazım, kadın yazıyor, eşin cevap veriyor, karşılıklı sohbet ediyorlar. Sırf eşin kim olduğunu merak ediyor diye dosya açmazlar.
Bende Rizeliym ama Kocaeli'nde yaşıyorum normal değil mı ? Bence bu işten bişey çıkmaz benden demesi...hayir kadin bahsettigim.kisiyi taniyormusunuz dedi esimde yalandan taniyorum dedi. kadini kandirdi
sonradan kadin kandirildigni anlayinca tanimiyorum deseydiniz mesaj atmaya devam.etmezdim.diyip kapatti.yani kafamizi.en cok.kurcalayan istanbulluym diyp baska.sehirdrn cikmasi oldu.
benim.ugrasmicagim birsey eskidende esime gelirdi hic umursamazdm ama bu kez esim.cok ustune dusuncr bende etkileniyorum bide hamileyim cok stres verdi bu olay banaAbartiyor olabilir misiniz?
Bulamazsınız, nereli olduğu hakkında yalan söylemesi suç değil :) Belki o da eşinize güvenmeyip, kimliğini hemen açık etmek istemedi.kadin yalan soylemis olsa dahi bulamayiz oylemi.
aynrn esim telefon no istedi kadin vermek istemedi emin olmam.lazim tanidiginiza dedi.guvenemedi.dogal.olarak.ama esim cok zorladi hatta kadin dedi ben sizi savciliga vericem telefon istiyorsunuz goruntulu konusma istegi yolluyirsunuz filan dedi.sonrada engelledi.gitti mail yoluylada mesaj atmadi sonradanBulamazsınız, nereli olduğu hakkında yalan söylemedi suç değil :) Belki o da eşinize güvenmeyip, kimliğini hemen açık etmek istemedi.
aynrn esim telefon no istedi kadin vermek istemedi emin olmam.lazim tanidiginiza dedi.guvenemedi.dogal.olarak.ama esim cok zorladi hatta kadin dedi ben sizi savciliga vericem telefon istiyorsunuz goruntulu konusma istegi yolluyirsunuz filan dedi.sonrada engelledi.gitti mail yoluylada mesaj atmadi sonradan
bilmiyorum .esim benim yaptigimi.bile dusundu kendisini denemek icin yapmis olabilirmisim bilmemne. ki oyle bi deneme yapacak olsam niye yasli biri gibi konusim.artik bunaldim.inanin nasil ispatlanir bilemiyorumSizin bildiğiniz ya da bilmediğiniz bir karın ağrısı var eşinizin.
Bir arkadaşına ulaşmaya çalışıyordur ki çoğumuzun başına gelmiştir.
Fazla abartıyorsunuz ama dediğim gibi bunun da bir sebebi var mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?