avukat veya kanunlar hakkinda bilgisi olan arkadaslar bakabilirmi

iyi yapmissiniz okuyunca gulesim geldi valla sagolun.:)
Evet dedik diye bize 1 ay küsmüştü ama olsun :)) sıkma canını eşin ne yapıyorsa yapsın, madem taktı gitsin şikayet etsin. Ne arkasında dur, ne olmaz yapma deme, gizlediğin şey var zanneder. Babamdan biliyorum. Sonra bana gaz verdiniz sizin yüzünüzden oldu diyordu. Keyfine bak araştırsın dursun :)

Savcılığa gitmeniz için kadını suçlayacak bir durumun olması lazım. Kadının mesajında suç unsuru yok. Durup dururken bir insanın internet kimliğinin deşifre edilmesini talep edemezsiniz bu onun haklarına aykırı olur.
Kocanız neden bu kadar şüphelendi. Aklında kim var ki aşırı basit bir mesajdan nem kapmış bence bunun peşine düşün. Mantıklı davranmıyor.

benden supheleniyor bendrn.niye suphelendignidr anlamis.degilim.bugune kadar yanlis yapmadim ben ona.

Şu zor günlerde böyle saçma şeyler için ne polisi ne savcıyı meşgul etmeyin. Kaldı ki ortada suç yok. Polislik öyle televizyonlarda izlediğiniz gibi değil. Siber suçların başında bin tane dosya var polis görevden başını kaldıramıyor gün geliyor evine gidemiyor ne diyecek eşiniz ki kendisi daha çok taciz etmiş numarasını falan isteyerek.

aynen kendide suclu pozisyona dusebilir ama engel olmak istemiyorum bulabiliyorsa bulsun artik ne diyim

İyi de eşin yalan söyleyen taraf

Tanımadığı halde tanıyorum demiş

Bir de elalemden telefon falan istemiş

Bana eşinizin tavrı normal gelmedi

Ne sebeple savcılığa vereceksiniz? Özel hayatın gizliliğine aykırı bir kere.

Ne sebeple savcılığa vereceksiniz? Özel hayatın gizliliğine aykırı bir kere.
Eşim hesabın nereden hangi adresten açıldığını öğrenme niyetiyle savcılıga verme niyetinde.Savcılık ne yapar bilmem.ilk defa böyle bir durum başımıza geldi açıkçası savcılık mavcılık pek anlamadııgım ve hakaret iftira olmadıkca aklıma gelmeyecek birşey benim icin

R rma_rma kadının yerinde olsam ben sizi savcılıga şikayet ederdim.suçlu taraf sizsiniz.yok numara istemeler yok görüntülü aramaşar.baya baya rahatsız etmişsiniz karsıyı

R rma_rma kadının yerinde olsam ben sizi savcılıga şikayet ederdim.suçlu taraf sizsiniz.yok numara istemeler yok görüntülü aramaşar.baya baya rahatsız etmişsiniz karsıyı

belkide verir valla bilemicemki. başımıza bela işte.halbuki kapatıp uzatmasaydı eşim böyle uzamazdı

Başkasının hesabı hakkında bilgileri öğrenemezsiniz

Savciliginda baska isi yok sizin kisisel meraklarinizi aydinlatacak.
Suc unusuru yok tehdit ,dolandiricilik,hakaret hicbiri yok.ne icin suc duyurusunda bulunacaksiniz

Sonra da derler ki bu ülkede adalet sistemi niye bu kadar yavaş

Pardonda eşin ne yapmaya calışıyor? Kadın altıüstü bırını sormuş, eşiniz tanımıyorum dıyıp muhabbetı bıtırcektı. Kadın bu aşamadan sonra yine yazmaya devam etseydi o zaman duruma bakardınız.
Ama hem kendisi kadını kandırıyor, hemde telefon numarasını, yasadıgı sehrı dogru soylemedı dıye savcılıga vermeye kalkıyor. Iyı mısınız sız ya? Her iki kelime yazdığımız veya birşey sordugumuz insana kişisel bilgilerımızı paylasmak zorunda mıyız? Siz öyle mi yapıyorsunuz?
Tehtit yok, hakaret, yok, dolandırıcılık yok uğrastıgınız işe bakın.

Çok değişik bir psikolojiniz var. Neden bu kadar abarttıız olayı hiç anlamadım. Benim başıma gelse ki geliyor bazen telde filan hiç umursamıyorum. Birinin canı sıkıldıysa veya kendini başkası olarak tanıtıyorsa da keyfi bilir. Bununla mı kafamı meşgul edeceğim. Eşimde böyle takılsa böyle bir olaya çok sıkıntılıysan psikologla görüşelim derim. Hayret ettim bu derece büyütmenize.

Savciliginda baska isi yok sizin kisisel meraklarinizi aydinlatacak.
Suc unusuru yok tehdit ,dolandiricilik,hakaret hicbiri yok.ne icin suc duyurusunda bulunacaksiniz
esimin polis.tanidigi var acaba o yardimci olurmu diye.dusunuyor zanedersem.

haklisiniz gecektrn esimi taniyamiyorum

Siz kadini kandirmissinz görüntülü aramışsınz bide üstüne numara istemişsiniz asıl kadının sizi şikayet etmesi lazım tanımıyorum dese tamam deyip yazmayack bellki sorun sizde ama amacnizi anlamadm

Allah akıl sağlığı versin. Polisi savcıyı böyle gereksiz şeylerle meşgul etmeyin, herkesin işi gücü var. Siz de iş güç edinin. Otu çöpü dert etmezsiniz böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…