- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
Evet dedik diye bize 1 ay küsmüştü ama olsun :)) sıkma canını eşin ne yapıyorsa yapsın, madem taktı gitsin şikayet etsin. Ne arkasında dur, ne olmaz yapma deme, gizlediğin şey var zanneder. Babamdan biliyorum. Sonra bana gaz verdiniz sizin yüzünüzden oldu diyordu. Keyfine bak araştırsın dursun :)iyi yapmissiniz okuyunca gulesim geldi valla sagolun.:)
benden supheleniyor bendrn.niye suphelendignidr anlamis.degilim.bugune kadar yanlis yapmadim ben ona.Savcılığa gitmeniz için kadını suçlayacak bir durumun olması lazım. Kadının mesajında suç unsuru yok. Durup dururken bir insanın internet kimliğinin deşifre edilmesini talep edemezsiniz bu onun haklarına aykırı olur.
Kocanız neden bu kadar şüphelendi. Aklında kim var ki aşırı basit bir mesajdan nem kapmış bence bunun peşine düşün. Mantıklı davranmıyor.
aynen kendide suclu pozisyona dusebilir ama engel olmak istemiyorum bulabiliyorsa bulsun artik ne diyimŞu zor günlerde böyle saçma şeyler için ne polisi ne savcıyı meşgul etmeyin. Kaldı ki ortada suç yok. Polislik öyle televizyonlarda izlediğiniz gibi değil. Siber suçların başında bin tane dosya var polis görevden başını kaldıramıyor gün geliyor evine gidemiyor ne diyecek eşiniz ki kendisi daha çok taciz etmiş numarasını falan isteyerek.
aynrn esim telefon no istedi kadin vermek istemedi emin olmam.lazim tanidiginiza dedi.guvenemedi.dogal.olarak.ama esim cok zorladi hatta kadin dedi ben sizi savciliga vericem telefon istiyorsunuz goruntulu konusma istegi yolluyirsunuz filan dedi.sonrada engelledi.gitti mail yoluylada mesaj atmadi sonradan
Eşim hesabın nereden hangi adresten açıldığını öğrenme niyetiyle savcılıga verme niyetinde.Savcılık ne yapar bilmem.ilk defa böyle bir durum başımıza geldi açıkçası savcılık mavcılık pek anlamadııgım ve hakaret iftira olmadıkca aklıma gelmeyecek birşey benim icinNe sebeple savcılığa vereceksiniz? Özel hayatın gizliliğine aykırı bir kere.
Başkasının hesabı hakkında bilgileri öğrenemezsinizEşim hesabın nereden hangi adresten açıldığını öğrenme niyetiyle savcılıga verme niyetinde.Savcılık ne yapar bilmem.ilk defa böyle bir durum başımıza geldi açıkçası savcılık mavcılık pek anlamadııgım ve hakaret iftira olmadıkca aklıma gelmeyecek birşey benim icin
esimin polis.tanidigi var acaba o yardimci olurmu diye.dusunuyor zanedersem.Savciliginda baska isi yok sizin kisisel meraklarinizi aydinlatacak.
Suc unusuru yok tehdit ,dolandiricilik,hakaret hicbiri yok.ne icin suc duyurusunda bulunacaksiniz
haklisiniz gecektrn esimi taniyamiyorumPardonda eşin ne yapmaya calışıyor? Kadın altıüstü bırını sormuş, eşiniz tanımıyorum dıyıp muhabbetı bıtırcektı. Kadın bu aşamadan sonra yine yazmaya devam etseydi o zaman duruma bakardınız.
Ama hem kendisi kadını kandırıyor, hemde telefon numarasını, yasadıgı sehrı dogru soylemedı dıye savcılıga vermeye kalkıyor. Iyı mısınız sız ya? Her iki kelime yazdığımız veya birşey sordugumuz insana kişisel bilgilerımızı paylasmak zorunda mıyız? Siz öyle mi yapıyorsunuz?
Tehtit yok, hakaret, yok, dolandırıcılık yok uğrastıgınız işe bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?