bunu yapan ben degilim.esim.ben olsam zatrn tanimiyorum der kapatirdim.Siz kadini kandirmissinz görüntülü aramışsınz bide üstüne numara istemişsiniz asıl kadının sizi şikayet etmesi lazım tanımıyorum dese tamam deyip yazmayack bellki sorun sizde ama amacnizi anlamadm
Sizde eşinize uzatma amacın ne sacmaliosun demek yerine burda savcılık polıs kadının kim olduğunu bulur mu die akıl danisiyorsunuz amabunu yapan ben degilim.esim.ben olsam zatrn tanimiyorum der kapatirdim.
Eşim hesabın nereden hangi adresten açıldığını öğrenme niyetiyle savcılıga verme niyetinde.Savcılık ne yapar bilmem.ilk defa böyle bir durum başımıza geldi açıkçası savcılık mavcılık pek anlamadııgım ve hakaret iftira olmadıkca aklıma gelmeyecek birşey benim icin
tabikide dedim.ama oyle diyincede o zaman senin parmagin var sen cikarsin bunub altindan seni hapse attirrima kadar gitti konu.hapislik ne varsa artikSizde eşinize uzatma amacın ne sacmaliosun demek yerine burda savcılık polıs kadının kim olduğunu bulur mu die akıl danisiyorsunuz ama
Esin kafayı yemiş bence yada bi yanlışı var korktuğu bişey var normal bi insan bu kadar irdelemztabikide dedim.ama oyle diyincede o zaman senin parmagin var sen cikarsin bunub altindan seni hapse attirrima kadar gitti konu.hapislik ne varsa artik
ne yapacagımı bilmiyorum en son konuşmamıza göre şu an benim yaptıgıma inanmış bir biçimde .ayrılık aşamasındayız .çıldırıcam.Esin kafayı yemiş bence yada bi yanlışı var korktuğu bişey var normal bi insan bu kadar irdelemz
ne yapacagımı bilmiyorum en son konuşmamıza göre şu an benim yaptıgıma inanmış bir biçimde .ayrılık aşamasındayız .çıldırıcam.
hayir kadin bahsettigim.kisiyi taniyormusunuz dedi esimde yalandan taniyorum dedi. kadini kandirdi
sonradan kadin kandirildigni anlayinca tanimiyorum deseydiniz mesaj atmaya devam.etmezdim.diyip kapatti.yani kafamizi.en cok.kurcalayan istanbulluym diyp baska.sehirdrn cikmasi oldu.
Çok enteresanne yapacagımı bilmiyorum en son konuşmamıza göre şu an benim yaptıgıma inanmış bir biçimde .ayrılık aşamasındayız .çıldırıcam.
Valla bencede ayrılın o nasıl adam oyle ya amaç ne ne yapmaya çalışıyor belli değil komik gerçekten yaptığıne yapacagımı bilmiyorum en son konuşmamıza göre şu an benim yaptıgıma inanmış bir biçimde .ayrılık aşamasındayız .çıldırıcam.
:):):):) belli olmaz valla esim kararli gorunuyo bakalim gercektrn bulur insallah ta rahatlarim bende yoksa ustume atiyorJkdbdjkhfjksa savcıda kapıda sizi bekliyordu
dedim zaten ne korkun var diye.senin korkun var.diyo.korkun olmasa sen giderdin savciliga pesine duserdin. bu isin.ben calisiyom diyo.Esinin davranislari normal degil. Bu kadar kurcalamasi bunun altinda baska birsey oldugunu gosterir. Normal bir insan tanimadigi birinden gelen mesaha cevap bile yazmaz. Bir de sensin diye tutturmasi supheli davranmasi sanki bir haltlar karistiriyor da biri ogrenmis korkmus gibi duruyor.
baska biri mi var hayatinda da biri ogrenecek diye odu kopuyor? sizden suphelenip bosanmaya bile kalkiyor. bosanmak icin bu bahane cok komik.dedim zaten ne korkun var diye.senin korkun var.diyo.korkun olmasa sen giderdin savciliga pesine duserdin. bu isin.ben calisiyom diyo.
avukat yokmu ya ??,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?