avukat veya kanunlar hakkinda bilgisi olan arkadaslar bakabilirmi

Siz kadini kandirmissinz görüntülü aramışsınz bide üstüne numara istemişsiniz asıl kadının sizi şikayet etmesi lazım tanımıyorum dese tamam deyip yazmayack bellki sorun sizde ama amacnizi anlamadm
bunu yapan ben degilim.esim.ben olsam zatrn tanimiyorum der kapatirdim.

Ya hu siz ne yiyip içiyorsunuz? Savciya gideceksiniz, bu bana mail attı bunun adresini verin diyeceksiniz. Savcı da size verecek oyle mi? Bunun adı da hak hukuk olacak yani..

Sizde eşinize uzatma amacın ne sacmaliosun demek yerine burda savcılık polıs kadının kim olduğunu bulur mu die akıl danisiyorsunuz ama
tabikide dedim.ama oyle diyincede o zaman senin parmagin var sen cikarsin bunub altindan seni hapse attirrima kadar gitti konu.hapislik ne varsa artik

tabikide dedim.ama oyle diyincede o zaman senin parmagin var sen cikarsin bunub altindan seni hapse attirrima kadar gitti konu.hapislik ne varsa artik
Esin kafayı yemiş bence yada bi yanlışı var korktuğu bişey var normal bi insan bu kadar irdelemz

Esin kafayı yemiş bence yada bi yanlışı var korktuğu bişey var normal bi insan bu kadar irdelemz
ne yapacagımı bilmiyorum en son konuşmamıza göre şu an benim yaptıgıma inanmış bir biçimde .ayrılık aşamasındayız .çıldırıcam.

ne yapacagımı bilmiyorum en son konuşmamıza göre şu an benim yaptıgıma inanmış bir biçimde .ayrılık aşamasındayız .çıldırıcam.

yanı kusura bakma ama boyle sacma sapan bır nedenden bosanacaksanız bosanın.. Ne paranoyaklık varsım ınsallah kadın gıder sıkayet eder eşinizi. Kendınızı nıye acıklamaya calısıyorsunuz..

En fazla yapacagınız sey kadına baska hesaptan maıl atın esım boyle yaptı kusura bakmayın benden bılıyor dıye eger kadın ınsaflıysa belkı yardım eder .. Ben olsam boyle sacmasapan bırıne yardım etmez ve guvenmezdım ama neyse...

siz karı koca işsiz misiniz?

Çok enteresan
Yani siz yapsanız bile ne varki bunda
Eşiniz başka bişeyleri mi saklıyor yada sizin anlatmadığınız bişeyler var
Eşiniz mit ajanı mı ki bir mail bu kadar önemli

Valla bencede ayrılın o nasıl adam oyle ya amaç ne ne yapmaya çalışıyor belli değil komik gerçekten yaptığı

Esinin davranislari normal degil. Bu kadar kurcalamasi bunun altinda baska birsey oldugunu gosterir. Normal bir insan tanimadigi birinden gelen mesaha cevap bile yazmaz. Bir de sensin diye tutturmasi supheli davranmasi sanki bir haltlar karistiriyor da biri ogrenmis korkmus gibi duruyor.

dedim zaten ne korkun var diye.senin korkun var.diyo.korkun olmasa sen giderdin savciliga pesine duserdin. bu isin.ben calisiyom diyo.

dedim zaten ne korkun var diye.senin korkun var.diyo.korkun olmasa sen giderdin savciliga pesine duserdin. bu isin.ben calisiyom diyo.
baska biri mi var hayatinda da biri ogrenecek diye odu kopuyor? sizden suphelenip bosanmaya bile kalkiyor. bosanmak icin bu bahane cok komik.
Unutmayin suclayan kisi ispatla yukumludur. Siz oldugunuzdan supheleniyorsa bunu ispat etmesi gereken de odur. Hukukta da bu boyledir. Siz bu ise karismayin. Onun bir haltlari var gibi. Cikar kokusu.

avukat yokmu ya ??,,

varız ben @iyivegucluol F filmgibi
hepimiz de nasıl saçmaladığınızı yazdık
hala avukat yok mu diyorsunuz
hangi adliyeye gideceksiniz söyleyin de savcıyla muhabbeti izlemeye gelelim
artık odadan kovulur musunuz
adli makamları oyalamaktan suçlu mu çıkarırlar sizi onlara kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…