avukat veya kanunlar hakkinda bilgisi olan arkadaslar bakabilirmi

istanbullu olunca illa istanbulda mı yaşamak gerekiyor?
ben istda yaşıyorum ama ist.lu değilim .
eşiniz takacak başka şey mi bulamamış kaldıki kadını tanıyorum diyerek kandıran sizsiniz tanımıyorum deseydiniz mesaj atmaya devam etmezdim demiş belli ki o kişi kimse onu arıyor . kandırıp lafı uzatan eşiniz o versin sizi mahkemeye bence..

verir belkde. bnde kizdim esime ne uzatmissin diye. esimde bunun altindan sen bile cikabilirsin savciliga verecem dedi.zatrn bosanma karari almak.uzereyiz buda tuzu biberi oldu

verir belkde. bnde kizdim esime ne uzatmissin diye. esimde bunun altindan sen bile cikabilirsin savciliga verecem dedi.zatrn bosanma karari almak.uzereyiz buda tuzu biberi oldu

ha eşinizin derdi başka.
sizden şüphelendiği için uzatmış o kadar versin o zaman nereye veriyorsa ama sanmam vereceğini sizin gözünüzü korkutup siz yaptırdıysanız itiraf edin diye uzatmış bence..
madem boşanmak üzeresiniz bırakın ne yaparsa yapsın resmen açığınızı arıyor..

Belkide sadece gerçekleri söylüyordur. Dünyada eşi benzeri olmayan bi ad soyada mı sahip eşiniz.
Niye bu kadar paranoya yaptınız ki?

Şimdi anladım bende.

Ozaman siz niye bu kadar taktınız, siz yaptırmadıysanız gerçekten bırakın ne hali varsa görsün.

Gitsin versin bırak nasıl olsa ağzının payını alıp geri dönecek... Sen neden bu kadar takıntı yaptın orayı anlamadım ? Sorununuz ne ?

Gidip dilekçe yazın olayı aynen anlatın. Müracaat savcısına bizzat siz verin dilekçeyi.Kadın bize yalan söyledi, eşim de bulucam da bulucam diyor dersiniz. İzmir adliyesiyse gün ve saati söyleyin şenliği izlemeye geleyim O kadar olmaz yani.

Lisedeydim, kardeşim orta son, annemler kavga etmişti, savcılığa gideceğim diye apar topar kardeşimle beni de yanına alarak adliyeye gittik. Mesai saati bitmişti, nöbetçi savcı ile görüşmeye çıktık. Savcı bey sordu,
- Vurdu mu, herhangi bir aletle yaralanma var mı, hakaret etti mi, tehdit var mı, can güvenliğinizden şüphe mi duyuyorsunuz diye. Hepsine hayır dedi annem.
Savcı bir başladı sen nasıl annesin çocuklarını yanında getirirsin yazık günah değil mi, bu çocukların pskolojisi etkilenmeyecek mi, yazık böyle mi çocuk büyütüyorsunuz, bu çocuklar yarın okula gitmeyecek mi uyumaları gerekmiyor mu, bize sordu babanız da mı böyle diye. Evet dedik biz, ona da kızdı. Annem mosmor ağlayacak nerdeyse.
Yemin ederim o günden beri asla ottan sebeplerle kimseyi şikayet etmeye gitmedi.
Anımı yazayım dedim içimden geldi :)

Gecmisinizden bulunmaktan korktugunuz birileri var gibi geldi bana. Tepkileriniz o sekilde cunku.

Gecmisinizden bulunmaktan korktugunuz birileri var gibi geldi bana. Tepkileriniz o sekilde cunku.
valla bana kalsa kilimi.kipirdatmam.ama esimin gecmistrn cekindigi.birileri olabilir bilmiyorum
bi ara eski.sevgilisi fake hesaplardan rahatsz ederdi filan.bakalim.ne olacak

Eğer ters günündeyse veya sinirli bir savcı ise çok fena terleyebilir haberiniz olsun. Adliyeden mosmor çıkmayı göze alın. Sen gitme hatta. Eşin gitsin.
o derece yani.Allahallah.bende hak hukuk var ustune duserler belki diyodun

yalnız bu durumda eşiniz suçlu kadını taciz etmiş resmen
hala da uğraşıyor insan yanlışlıkla mesaj atmış olabilir esinizin tavrı çok değişik ve saçma geldi

İşte hak hukuk olduğu için böyle zaten. Düşünsene yolda geçen adam bana yan baktı diye suç duyurusunda bulunabildiğini? Cezada kıyas yasak sonradan suç üretilemez yani. Durumunuzun hangi suça girdiğini bulup ona göre şikayet edin. Ne bileyim mesela siz istemeden arasa, mesaj yazsa taciz etse bulurlar. Ama bir kere mailden mesaj atmış, tanıdığım birine benzettim soyadınızdan demiş birini neden arasın savcılık? Hatta söyleseydiniz size mesaj yazmaya devam etmezdim demiş. Akıl var mantık var.

evet hak hukuk var da bu kadar saçma bir şey için adlı makamlar rahatsız edilmez ayrıca tam tersi esinizin hareketleri daha çok suç unsuru içeriyor

valla bana kalsa kilimi.kipirdatmam.ama esimin gecmistrn cekindigi.birileri olabilir bilmiyorum
bi ara eski.sevgilisi fake hesaplardan rahatsz ederdi filan.bakalim.ne olacak

Eski sevgili olayi degil o. Ogrenilmesinden korktugu seyler var bence. Tepkisi cok abartili cunku.

haklisiniz .bakalim esim daha ne kadar bunun.pesine dusecek.bi yandan bulsunda oda rahatlasn bende rajhatliyim diyorum.bulamazsa benle.ugrasacak cunku bu adam.neyse teskkurler yorum.icin

iyi yapmissiniz okuyunca gulesim geldi valla sagolun.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…