verir belkde. bnde kizdim esime ne uzatmissin diye. esimde bunun altindan sen bile cikabilirsin savciliga verecem dedi.zatrn bosanma karari almak.uzereyiz buda tuzu biberi olduistanbullu olunca illa istanbulda mı yaşamak gerekiyor?
ben istda yaşıyorum ama ist.lu değilim .
eşiniz takacak başka şey mi bulamamış kaldıki kadını tanıyorum diyerek kandıran sizsiniz tanımıyorum deseydiniz mesaj atmaya devam etmezdim demiş belli ki o kişi kimse onu arıyor . kandırıp lafı uzatan eşiniz o versin sizi mahkemeye bence..
verir belkde. bnde kizdim esime ne uzatmissin diye. esimde bunun altindan sen bile cikabilirsin savciliga verecem dedi.zatrn bosanma karari almak.uzereyiz buda tuzu biberi oldu
Belkide sadece gerçekleri söylüyordur. Dünyada eşi benzeri olmayan bi ad soyada mı sahip eşiniz.aynrn esim telefon no istedi kadin vermek istemedi emin olmam.lazim tanidiginiza dedi.guvenemedi.dogal.olarak.ama esim cok zorladi hatta kadin dedi ben sizi savciliga vericem telefon istiyorsunuz goruntulu konusma istegi yolluyirsunuz filan dedi.sonrada engelledi.gitti mail yoluylada mesaj atmadi sonradan
Şimdi anladım bende.verir belkde. bnde kizdim esime ne uzatmissin diye. esimde bunun altindan sen bile cikabilirsin savciliga verecem dedi.zatrn bosanma karari almak.uzereyiz buda tuzu biberi oldu
Gitsin versin bırak nasıl olsa ağzının payını alıp geri dönecek... Sen neden bu kadar takıntı yaptın orayı anlamadım ? Sorununuz ne ?verir belkde. bnde kizdim esime ne uzatmissin diye. esimde bunun altindan sen bile cikabilirsin savciliga verecem dedi.zatrn bosanma karari almak.uzereyiz buda tuzu biberi oldu
biraktim zaten hatta beraber gidicez savciliga oyle istiyor.Şimdi anladım bende.
Ozaman siz niye bu kadar taktınız, siz yaptırmadıysanız gerçekten bırakın ne hali varsa görsün.
Eğer ters günündeyse veya sinirli bir savcı ise çok fena terleyebilir haberiniz olsun. Adliyeden mosmor çıkmayı göze alın. Sen gitme hatta. Eşin gitsin.biraktim zaten hatta beraber gidicez savciliga oyle istiyor.
valla bana kalsa kilimi.kipirdatmam.ama esimin gecmistrn cekindigi.birileri olabilir bilmiyorumGecmisinizden bulunmaktan korktugunuz birileri var gibi geldi bana. Tepkileriniz o sekilde cunku.
o derece yani.Allahallah.bende hak hukuk var ustune duserler belki diyodunEğer ters günündeyse veya sinirli bir savcı ise çok fena terleyebilir haberiniz olsun. Adliyeden mosmor çıkmayı göze alın. Sen gitme hatta. Eşin gitsin.
aynrn esim telefon no istedi kadin vermek istemedi emin olmam.lazim tanidiginiza dedi.guvenemedi.dogal.olarak.ama esim cok zorladi hatta kadin dedi ben sizi savciliga vericem telefon istiyorsunuz goruntulu konusma istegi yolluyirsunuz filan dedi.sonrada engelledi.gitti mail yoluylada mesaj atmadi sonradan
İşte hak hukuk olduğu için böyle zaten. Düşünsene yolda geçen adam bana yan baktı diye suç duyurusunda bulunabildiğini? Cezada kıyas yasak sonradan suç üretilemez yani. Durumunuzun hangi suça girdiğini bulup ona göre şikayet edin. Ne bileyim mesela siz istemeden arasa, mesaj yazsa taciz etse bulurlar. Ama bir kere mailden mesaj atmış, tanıdığım birine benzettim soyadınızdan demiş birini neden arasın savcılık? Hatta söyleseydiniz size mesaj yazmaya devam etmezdim demiş. Akıl var mantık var.o derece yani.Allahallah.bende hak hukuk var ustune duserler belki diyodun
o derece yani.Allahallah.bende hak hukuk var ustune duserler belki diyodun
valla bana kalsa kilimi.kipirdatmam.ama esimin gecmistrn cekindigi.birileri olabilir bilmiyorum
bi ara eski.sevgilisi fake hesaplardan rahatsz ederdi filan.bakalim.ne olacak
haklisiniz .bakalim esim daha ne kadar bunun.pesine dusecek.bi yandan bulsunda oda rahatlasn bende rajhatliyim diyorum.bulamazsa benle.ugrasacak cunku bu adam.neyse teskkurler yorum.icinİşte hak hukuk olduğu için böyle zaten. Düşünsene yolda geçen adam bana yan baktı diye suç duyurusunda bulunabildiğini? Cezada kıyas yasak sonradan suç üretilemez yani. Durumunuzun hangi suça girdiğini bulup ona göre şikayet edin. Ne bileyim mesela siz istemeden arasa, mesaj yazsa taciz etse bulurlar. Ama bir kere mailden mesaj atmış, tanıdığım birine benzettim soyadınızdan demiş birini neden arasın savcılık? Hatta söyleseydiniz size mesaj yazmaya devam etmezdim demiş. Akıl var mantık var.
iyi yapmissiniz okuyunca gulesim geldi valla sagolun.:)Lisedeydim, kardeşim orta son, annemler kavga etmişti, savcılığa gideceğim diye apar topar kardeşimle beni de yanına alarak adliyeye gittik. Mesai saati bitmişti, nöbetçi savcı ile görüşmeye çıktık. Savcı bey sordu,
- Vurdu mu, herhangi bir aletle yaralanma var mı, hakaret etti mi, tehdit var mı, can güvenliğinizden şüphe mi duyuyorsunuz diye. Hepsine hayır dedi annem.
Savcı bir başladı sen nasıl annesin çocuklarını yanında getirirsin yazık günah değil mi, bu çocukların pskolojisi etkilenmeyecek mi, yazık böyle mi çocuk büyütüyorsunuz, bu çocuklar yarın okula gitmeyecek mi uyumaları gerekmiyor mu, bize sordu babanız da mı böyle diye. Evet dedik biz, ona da kızdı. Annem mosmor ağlayacak nerdeyse.
Yemin ederim o günden beri asla ottan sebeplerle kimseyi şikayet etmeye gitmedi.
Anımı yazayım dedim içimden geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?