Avukata 'Bebeğin benden olduğunu düşünmüyorum' demiş

Ben de artık böyle düşünüyorum. Aldatmadıysa bile aldattı diye gösterip kendini, ayrılmak mı istiyor diye düşündüm bugün. Bebeğin sorumluluğu mu ağır geldi anlayamıyorum

Bir dolaplar çevirdiği çok belli planlamış resmen hepsini.. koşa koşa avukata gidip de bu senaryoları
uydurduğuna bakılırsa herşey beklenir çok kurnaz..

Birincisi sinirlerini yipratmaya calisiyor yapiyor da. Ikincisi nafakadan kurtulmaya calisiyor. Ve de tazminattan.
Hic uzulme. Cekismeli davalarda bunlar yasaniyor. Taraflar hic yapmadiklari seylerle birbirlerini suclayabiliyor. Yipratici evet ama malesef boyle. Bunu cogu bosanan hanimlar yasiyor. Bosanma bitince sular duruluyor ama. Allah yardimcin olsun zor bir surec. Iyi ve deneyimli bir avukat bulmani tavsiye ederim. Bu arada anne karnindayken bebek DNA testi yapilabiliyor.

Siz de boşandınız diye hatırlıyorum o yüzden yazdıklarınız beni rahatlattı biraz da olsa. Ben şu an dünyada tekmişim gibi hissediyorum.

Kıyamam nasıl bi sinir harbi yaşadın kim bilir
O böyle pislik atmaya devam eder umarım da , aksi ispatlaninca donuna kadar alırsın.
Kafayı yicem ya , adam gibi adam kalmadı ortada

Siz de boşandınız diye hatırlıyorum o yüzden yazdıklarınız beni rahatlattı biraz da olsa. Ben şu an dünyada tekmişim gibi hissediyorum.

Geçende bir konu vardı aldatılarak boşanmış kadına, kocası boşandıktan sonra bana ve sevgilime
hakaret etti diyerek yazdığı mesajları da delil gösterek dava açmıştı. Bir de kadının bu adamdan 2 küçük
çocuğu vardı. Çocuklarının ekmeğine bile göz dikiyor yani bunlar. Maalesef o kadar çok ki bu pislikler..

Siz de dikkatli olun mesajla hakaret filan etmeyin eline koz vermeyin, sakin olun.
Sizi yıpratmasına duygu durumunuzu bozmasına izin vermemeye çalışın.

Tek degilsin merak etme. Evliyken temizlik hastasi olarak suclayan adam bosanmada is yapmamakla suclamisti beni. Daha da kotusu onu onunla bununla yakistirdigimi soyleyip kiskanclik hastasi, ruh hastasi oldugumu iddia etmisti. Terk ettigi icin yasadigim travmadan dolayi psikiyatristin verdigi ilaclari da ruh hastasi oldugum icin kullandigimi bile soylemisti. Ben avukata onu yazmayalim bunuyazmayalim derken o beni cok yipratmisti. Ama sonra sular duruluyor. Davalar malesef temyiz de olursa uzun suruyor. Sen saglam dur ve sana tavsiyem bundan sonra birak avukatinla konussunlar. Soyleyecegin herhangi birseyi senin aleyhine kullanabilirler. Ve en onemlisi telefonlarini ve mesajlarini engelle. Arama ve mesaj yazma. Ses kaydi alabilir mesajlarini delil olarak kullanabilir. Seni sinirlendirip ofkelendirebilir. Sen de o anda sinirlerine hakim olamayip birsey yazabilirsin. Minimum gorus bundan sonra hatta mumkunse hic gorusme. Artik avukatin araciligiyla gorusmen gerekiyorsa ya da yaninda bir tanik varken gorus.

Hiç normal gelmedi böyle davranması
Nafakadan yırtmak için diye de aklıma geldi ama niye hemen koşup dava açmış, çok değişik geldi bana
İnşallah fitil fitil getirirsin burnundan

Ben de artık böyle düşünüyorum. Aldatmadıysa bile aldattı diye gösterip kendini, ayrılmak mı istiyor diye düşündüm bugün. Bebeğin sorumluluğu mu ağır geldi anlayamıyorum

Kendisi isteme mişmiydi bu çocuğu şimdi nesi ağır geliyo. Ya kafayı yedi, şizofrene bağladı senaryolar kurup kendi de buna inanıyor. Ya da çok önceden herşeyi planladı.

Ben evden ayrıldığından beri ne mesajla ne telefonla hiç iletişime geçmedim. Bugün avukatla görüşmeye gittiğimde de yoktu. Bundan sonra avukatıyla da avukatım görüşecek kesinlikle ama ben çok hazırlıksız yakalandım, hiç tahmin etmedim dava açacağını bile.

Hiç normal gelmedi böyle davranması
Nafakadan yırtmak için diye de aklıma geldi ama niye hemen koşup dava açmış, çok değişik geldi bana
İnşallah fitil fitil getirirsin burnundan

Kendisi isteme mişmiydi bu çocuğu şimdi nesi ağır geliyo. Ya kafayı yedi, şizofrene bağladı senaryolar kurup kendi de buna inanıyor. Ya da çok önceden herşeyi planladı.

Ben artık ortada başka bir şey olduğuna inanıyorum en büyük isteğim ortaya çıkarmak yoksa neden diye düşünmekten ben kafayı yiyeceğim

Avukati gozunu korkutmus. Herkes iddia ettigiseyi ispatlamakla mukelleftir. Eger bebegin senden olmadigini iddia ediyorsa ispatlamak zorunda. Yoksa iftiraya girer.

Su an senin de karsi bosanma davasi acman gerekiyor. Onun sartlarinda bosanmamak icin. Sen bosanma davasi acmadiysan o acsa da sen de acmalisin.

Açacağım yarın sabah avukatımla görüşmeye gidiyorum. DNA testi yapıldıktan sonra babasının o olduğu belli olacak ama ben nüfusuna almasını ve doğduktan sonra bebekle görüşmesini istemiyorum bunu belirtmek olumsuz duruma düşürür mü beni?

Bunu avukatinla gorus. bebegin senden olmadigini soyleyen adam da muhtemelen bebegi gormez herhalde. Nufusa alimi icin boyle birsey soylemen uygun olur mu bilmiyorum. Zaten nufusuna almazsa nafaka da odemeyebilir, tam emin degilim bir hukukcuya sor bence.

Bir iftira vakası daha... Demek aldatma şerefsizliğini gösterebilen erkek iftira şerefsizliğini de gösteriyor. Allah yardımcın olsun. Büyük ihtimalle başka bir kadınla tek gecelik olmayan bir ilişkisi var..

Acaba o bu konuyla dava açtığında, seni aldattığını ört bas mı etmek istiyor mahkemede? Bakın böyle nahos durumlarda bulunmustu benim onu aldatmam cok normal zaten gibi gibi... cok fazla bilmiyorum bu isleri ama yarın avukatınız sizi yönlendirir zaten, sadece bu ihtimali de sorun..

Şanslısınız ki daha fazla heba olmadı yıllarınız, en azından kardesinizi yanınıza alırken hayatinizda kalabalk yapmış oldu bosverin.

Böyle insanlar hep "iyi insan turnusolu", gerçekten. Sonra hayatınıza girecek gerçek iyi insanları ayirt etmenizi saglar.

CrazyMother da müsaitse kohuya bir bakabilir belki. :)

Kesinlikle bosanma davasinin yaninda birde tazminat davasi acin asil somurulmek nasilmis gorsun,erkeklerde yeni moda bu aldatip aldatildigini,soyluyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…