Avukata 'Bebeğin benden olduğunu düşünmüyorum' demiş

Şimdiden sakın böyle bir şey yapmayın, nafaka almanızı çok büyük ihtimalle engeller. Donuna kadar alın.
Amerika'da daha çocuk doğmadan DNA testi yapılıyor, bir araştırın buraya da gelmiş olabilir.

Eşinin bu hareketi sana çok iyi bi fırsat aslında. Maddi manevi sömürmek ne demek! Asıl maddi manevi sömürmek neymiş şimdi görsün! Hemen bi avukata git olanları anlat fotoğrafları göster ve onun sana attığı çirkin iftirayı da anlat. Seni manevi olarak önce aldatarak yaraladığı için, sonra iftira atarak yaraladığı için, ayrıca namusuna, iffetine leke getirmeye çalıştığı için maddi manevi tazminat davası aç.

Dna testi yaptıracak olursanız çok dikkat et, böyle yapan bi adam dalavereyle test sonuçlarını da değiştirtir.

İnanamıyorum gerçekten. Şoktayım. Bi insan hatası ortaya çıkınca nasıl bu kadar çirkefleşebilir? Nasıl değişebilir? Onun şuan sana yalvar yakar olması gerekirdi.

Kendi pisliginde bogulsun. Uzulme nolur. Su an ne kadar sinrini bozsa da, belki de netice de sen karli cikacaksin. Kendi eliyle kendi kuyusunu kaziyor bence de. Arkadaslarin tavsiyesi guzel, bu durumu lehine cevirip cok iyi bir manevi tazminat alirsin insallah.

Konu sahibi bu işte bir gariplik var. Adamın aldattığını kanıtlayan fotoğraf sende mi? Sende. Bebek benden değil demiş dna testi istemiş. E bebeğin ondan olduğu kesin. Senin herhalukarda haklı çıkacağını bile bile neden bu yollara başvuruyor? Yani yaptığı hiçbir şey onun yararına değil ki. Ben bile yetersiz hukuk bilgimle iftiranin suç olduğunu biliyorum. Bu adam bilmiyor mudur? Biliyordur. Hadi üste çıkmak için yapıyor varsayalım bunu başka şekilde yapar. Eşim ilgilenmedi der ne bileyim aile olamadık der ondan aldattım der misal. Dna sonuclarıyla falan oynayamaz değil mi? Fazla pembe dizi entrikası oldu ama gerçekten adamın yaptığı en çok kendine zarar şu durumda.
Ozellikle sana fotoğraf yollatip ardından dava açıp bir de üstüne gayet kendinden emin bu çocuk benden değil diyorsa bu adam her şeyi yapabilir.

saka gibi

ne rezil adammis,geberiyomus demek ki bosanayim diye icten pazarlikli pislik.
Allah onun iki yakasini bir araya getirmez emin ol.
bebegin nufusunda baba olarak gecmesini istemiyorsan bebege nafaka verme yukumlulugu ortadan kalkabilir oyuzden sen hakaret davasi ve iftiradan dava acarak yukluce tazminat talep et,gerekirse donuna kadar al serefsizin.
bu ithamlarini da yazili yapsin,madem bebek ondan degilmis,dava dosyasinda bu iddasinin bulunmasini saglayin,gorsun anyayi konyayi.

Ohoooo bwn daha beterlwrini duyup dinlefin kadinlardan ,birtanesi en yaki. Kiz arkdaşım yillarca boyle rezillikler yaparim bosanmam diye tehtit etti kizi

Emin ol delirme beterlerini duydum
Cocugu ona gosterme sakin,bu adam babalik felan yapamaz,

Sen kendini biyosun sıkıntı yapma, havlasin dyrsun o se...z

Gercekten böyle seyler aklima gelmez ama sinir küpüne döndün nolursun adam tut bu adami dövdür ama disleri güzelce dökülsün

ooo sen hic canını sıkma beterin beteri var.o adam şizofren sana iftira atacak aklınca.hersey der arkandan saygısız ayıp ya.öyleydıde bebegın ondan olmadıgını düsünüyorsa neden bekledi bu zamana kadar? banada dedi eskı esim dna bıle yapmıs sacını almıs kızlarımın.pislik bak aklıma geldi yıne.ama noldu bosadım yalvardı bosama dıye.öyleydi aldattım baska adamlarla yattımsa neden daha benlesin pislik dedim.zor canım durumun ama hersey bekle ondan yapsın test yapacaksa senin icin rahat olsun

dna testinden sonra maddi manevi sömür bu pisliği.

boşanmayı gururuna yediremeyip karısına iftira atarken kendi çocuğunada iftira atmaya utanmıyormu acaba?

al sana erkeklerden tiksinmek için bir neden daha.

Öncellikle doğru hatırlıyorsam sizde aldatıldığınıza dair fotoğraf vardı.
Onu mahkemede kesinllikle kullanın asıl aldatılan sizdiniz unutmayın.
Böyle yaparak hedef şaşırtıyor.
Ayrıca DNA testini yaptırın ve sonrasında iftira attığı için ayrıca kendisine tazminat davası açın.
Kuruşuna kadar alın.
Madem bu kadar alçalıyorsa elinizden geleni yapın.
Sağlam delillerle gidince barışmak bile isteyebilir avukat dışı kendisiyle görüşmeyin

erkek arkadasınız sizde kalırken kocanız nerdeydi?

Bence hiç sesini çıkarma iftira falan diye bırak talep etsinler sonrada tazminat davası açtı ödeyemez se de sürünsün pislik b.k herif

Burdaki konuları okudukça daha neler duyacağım diyor insan. Önceki konularınıza da göz gezdirdim. Gayet mutlusunuz, ailesiyle aranız iyi, o size sahip çıkmış. Bide şimdiki haline bakın. Resmen Oscarlık oyuncuymuş eşiniz. İnanılır gibi değil. Bende bekliyorumki gelsin özür dilesin. Tamam siz netsiniz kararınızda ama bi özür bekliyor insan. Burda çok büyük bi oyun var. Bekleyip göreceğiz. İnşallah o oyunları ayaklarına dolanır da ortaya çıkar hemen.

Kendini böyle mi aklıyor? aklı kıt herif.
Çocuğunuz var olduğu süre kadar, içine sindirmiş bu durumu öyle mi?
Bunun sıfatı malum,onuda kendine yakıştırmış yani?o kendine bunu yakıştırmış, size neler yakıştırmaz.
Donuna kadar alın,iftiradan da bir güzel tazminatı alın ve arkanıza bile bakmayın.
Ayrıca yalnız değilsiniz, malesef bu tür angutlar kendini güzel saklar,allar pullar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…