- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
Ben de artık böyle düşünüyorum. Aldatmadıysa bile aldattı diye gösterip kendini, ayrılmak mı istiyor diye düşündüm bugün. Bebeğin sorumluluğu mu ağır geldi anlayamıyorum
yavuz hırsız ev sahıbını bastırırmıs kendi iğrenç yaÖnceki konumda eşimin beni aldattığını ve boşanma kararı aldığımı söylemiştim. Daha öğreneli çok az zaman olduğu için ben dava açmaya fırsat bile bulamamışken eşim koşa koşa avukata gitmiş. Bunu da yapmış.Bugün avukatından telefon aldım, görüşmeye çağırdı. Boşanmak istiyormuş, zaten 7 senedir onu maddi manevi olarak sömürmüşüm, üstüne bebeğin ondan olmadığını düşünüyormuş ve doğunca nüfusuna almak için DNA testi yapılmasını istiyormuş. Sebebi de benim çok yakın bir erkek arkadaşım var, hamile kaldığım dönemde birkaç gün bizde misafir olmuştu. Zaten hep çok samimiymişiz, şüpheleniyormuş. İğrençliğe bakar mısınız? Tabii ki kendisinin aldattığını söylememiş. Ben şu an nasıl ayakta kalıyorum bilmiyorum. Avukatı dinledikten sonra kendimi lavaboya zor attım, midem o kadar bulandı ki. Kimselere anlatamıyorum ben bunu nasıl derim. Bana bunu yakıştırdığını nasıl söylerim insanlara. Beynim uyuşuk vaziyette Allah' ım aklıma mukayyet ol. Bir insan nasıl cinayet işlermiş bugün anladım ben. Soğukkanlılığımı korumakta zorlanıyorum. İçimde tutamadım ben de yine buraya koştum çünkü gerçekten delirmek üzereyim
Önceki konumda eşimin beni aldattığını ve boşanma kararı aldığımı söylemiştim. Daha öğreneli çok az zaman olduğu için ben dava açmaya fırsat bile bulamamışken eşim koşa koşa avukata gitmiş. Bunu da yapmış.Bugün avukatından telefon aldım, görüşmeye çağırdı. Boşanmak istiyormuş, zaten 7 senedir onu maddi manevi olarak sömürmüşüm, üstüne bebeğin ondan olmadığını düşünüyormuş ve doğunca nüfusuna almak için DNA testi yapılmasını istiyormuş. Sebebi de benim çok yakın bir erkek arkadaşım var, hamile kaldığım dönemde birkaç gün bizde misafir olmuştu. Zaten hep çok samimiymişiz, şüpheleniyormuş. İğrençliğe bakar mısınız? Tabii ki kendisinin aldattığını söylememiş. Ben şu an nasıl ayakta kalıyorum bilmiyorum. Avukatı dinledikten sonra kendimi lavaboya zor attım, midem o kadar bulandı ki. Kimselere anlatamıyorum ben bunu nasıl derim. Bana bunu yakıştırdığını nasıl söylerim insanlara. Beynim uyuşuk vaziyette Allah' ım aklıma mukayyet ol. Bir insan nasıl cinayet işlermiş bugün anladım ben. Soğukkanlılığımı korumakta zorlanıyorum. İçimde tutamadım ben de yine buraya koştum çünkü gerçekten delirmek üzereyim
Ben de artık böyle düşünüyorum. Aldatmadıysa bile aldattı diye gösterip kendini, ayrılmak mı istiyor diye düşündüm bugün. Bebeğin sorumluluğu mu ağır geldi anlayamıyorum
Aynen. İddia ettiği şeyi kanıtlamak zorunda olduğu için DNA testi isteyeceklerdir. sonuç istedikleri gibi çıkmayınca hakimin gözünde de değerleri değişecektir. arkasından iftiradan tazminat davası açılabilir.bu durumu lehıne kullanabılırsın
dna testı ıstesın bunu mahkemede yazılı sunsunlar,
sende bunun uzerıne yuklu bı tazmınat davası acıcaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?