Avukata 'Bebeğin benden olduğunu düşünmüyorum' demiş

Dna testini yaptirin. Sonra da manevi tazminat davasi acin. Ayrica bu sekilxe iftira atip cocugunu kabul etmedigi icin kesinlikle gostermeyin cocugu dogdugu zaman. Zor ama guclu olun. Surundurun. Simdi yaptiniz yaptiniz sonrasinda dusundukce sinirlenirsiniz neden surundurmedim diye.

O aldatma fotoğrafının altından bi halt çıkacağı belliydi zaten... Daha önceki konunuzdada yazmiştım eşiniz bir şeyler karıştırıyor. Büyük ihtimalle uzun süreli başka bi ilişkisi var, ve o fotoğrafı kasıtlı çektirdi. Açın davanızı iftarayıda ekleyin donuna kadar alın...

Bir arkadaşımın başına geldi aynı bu olay. Daha sonra ifadesini değiştirdi, eski ifadeyi yok ettiler. Dava uzadida uzadı. Sonunda bosandilar. Avukat konusunda sanssizdi arkadaşım.

Çok iyi bir avukatiniz olmalı. Çetin bir avukat.
Allah kolaylık ve sabır versin.

nasil bir yalanin icinde yasatmis seni seref yoksunu.
arkadasim bu esnada sakin ailene siginma ailenin hic saglam olmadigini biliyorsun hele annene sakin. Yalniz degilsun Allah yaninda. Adam resmen bu ani kolliyormus.
AdAm_OLaCaK_KIZ yazmis ayni dedigi gibi donuna kadar al sakin gurur yapma degmez. sen cok guclu bir kadinsin. kardesin ve minnaginla harika bir hayatin olacak biraz zorlanacaksin ama inan bugunler de gececek.

Ne yazacagımı bilemedim. Hep boşanma aşamasında insanların ne derece çirkinleştiğini anlatırlar ama böylesini duymadım. Allah yardımcınız olsun.

1. Hemen düzgün bir avukat bularak haklarını savunmalısın.
  2. Seni aldattığına dair elinde inşallah kanıtların vardır, bunları da bulundurmalısın.
  3. Eşinin yaptığı tam bir pislik örneği, o yüzden sen aklını kaçırma, o çaresiz olduğu için her yolu deniyor belli ki.
  4. DNA testi yaptır, bu senin en iyi kanıtın olacaktır zaten.
  5. Ben yerinde olsam çocuğumu bir daha asla göremeyeceğinden emin olacak şekilde bütün önlemlerimi alırdım.
  6. Donuna kadar da alırdım... Hem aldatacak hem de beni suçlayacak....

yavuz hırsız ev sahıbını bastırırmıs kendi iğrenç ya

Cocuğa dna testi yaptırıp, bir daha süphe duyduğun evladını asla göremeyeceksin yazılınbir mektupla tazminat davası boşanma davası ne varsa aç gitsin

Canim boşver. Çok güzel böyle rezillik yapsın yapsın hepsi için mahkemede hesaplasirsiniz. Hamilesin sanırım allah kolaylik versin. Koş bir avukata hemen bakalım zaman ne gösterecek. Çekişmeli boşanin haklarını da soke soke al lütfen. İftira attığı için tazminat davası da açarsin. Üzme tatlı canını hiç birşey senden ve bebeğinden kıymetli değil. Allah kolaylıklar versin.

Ben de artık böyle düşünüyorum. Aldatmadıysa bile aldattı diye gösterip kendini, ayrılmak mı istiyor diye düşündüm bugün. Bebeğin sorumluluğu mu ağır geldi anlayamıyorum

Aldattığı kadın kim? Belki onun eşi de vardır. Eşi bile olmasa ailesine rezil edebilirsin. Kim olduğunu öğrenebilir misin? Sahte bile olsa kızı bulursan ailesine söylersen veya esine söylersen gerçek olup olmadığı ortaya çıkar.

öncelikle bu sinirle hakaretler falan etmeyin ailesine ya da kendisine çünkü bu kadar haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz

ayrıca öncelikle ne kadar kanıt bulursanız o kadar iyi
kanıtlarınızın hepsini saklayın

avukat bulun ve açılabiliyorsa hakaret davası da ayrıca siz açın
sırf aldattığı ortaya çıktığında kaybetmekten korktukları için sizi küçük düşürdüğünüzü incindiğinizi söyleyin

bu durumu lehıne kullanabılırsın
dna testı ıstesın bunu mahkemede yazılı sunsunlar,
sende bunun uzerıne yuklu bı tazmınat davası acıcaksın...

yuhh. daha ne kadar küçülebilir ki diye düşünürken adamda gurur bile yokmuş.

Kisi herkesi kendi gibi bilirmis ya teebiyesiz ya insan nasil karisina oyle bisey yakistirir madem beyfendi arkadastan rahatsizdi sana deseydi gelmezdi sonra bunu koz olarak kullanmanin ne anlami var

bu durumu lehıne kullanabılırsın
dna testı ıstesın bunu mahkemede yazılı sunsunlar,
sende bunun uzerıne yuklu bı tazmınat davası acıcaksın...
Aynen. İddia ettiği şeyi kanıtlamak zorunda olduğu için DNA testi isteyeceklerdir. sonuç istedikleri gibi çıkmayınca hakimin gözünde de değerleri değişecektir. arkasından iftiradan tazminat davası açılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…