Avukata 'Bebeğin benden olduğunu düşünmüyorum' demiş

Ben de aslinda yapacagini sanmiyorum. Bir yandan da kabul etmedigi cocuk sonradan kiymete biner mi diye korkuyorum.

Hem mal varlığı cok cok iyi hemde size verilen yazlığa kadar geri istiyor öyle mi.
Ben olsam inadimdan yine vermem yine vermem.
Cani malla yanıyorsa bu adamin donuna kadar alırım

Yazlik bizim nisanlilik donemimizde benim ustume yapilmisti. Sanirim o yuzden geri istiyor. Evlilik donemimde ikimiz de araba yenilemistik, herkesin arabasinin kendisinde kalmasini isteyecegim ama bu cirkeflikle illa satalim ikisini de paralarini %50 alalim derse hic sasirmam.

YAzlık nişanlılık döneminde üzerine yapıldıysa o yazlığın %50si dahi onun değil bildiğim kadarıyla.. Tamamen senindir ve hakları yoktur üstündede. Gayette verme yazlığı üstüne üstlük ne alabiliyosan al o adamdan. içine otursun kalsın öylece... avukatların sana haklarını alabileceklerini daha iyi aktaracaktır ama .. bu mahkemede o adamdan 1-0 öndesin

Evet o yazlik benin oldugu icin geri vermemi istiyor zaten. Normalde benim evim var, umrumda bile degil yazligi ama su an sadece canini acitmak icin vermeyecegim.

Ya benim aklıma hiç yatmıyor bu adamın yaptıkları. Yani deseniz ki 'biz çok kötü şeyler yaşadık, çok mutsuz bi evliliğimiz vardı, birbirimize karşı çok doluyuz' falan, anlarım. Ama size bu kadar sahip çıkmış, sevmiş bi insan nasıl böyle birine dönüştü.

Sahi siz bu yaşananlardan önce hiç sizden uzaklaştigini, değiştiğini yada aldatıldığınızi hissetmediniz mi ? Suan bu çirkinlikleri yapan bi adamın, evliliğinde sürekli kavga çıkartan, nefret kin dolu, ilgisiz, geçimsiz biri olmasi gerekmez mi ? Bu neyin düşmanligi böyle.. Yazıklar olsun..

Ben anlamadım bu adam neyin kafasını yaşıyor. Arkadaşınızın eşcinsel olduğunu da biliyormuş
hani öyle olmasa gerçekten pis düşüncelerinin sonucu manyakça şüphelenmiş böyle sonunda zararlı da çıkma olasılığını gözardı ederek bunu ortaya atmış denilebilirdi.. yani kendince buna inanmış olurdu tazminat filan düşünmezdi o yüzden.. nasılsa ben eminim gibisinden düşünmüş olurdu.
Önceki sayfalarda da yazılmıştı dna testine müdahele edebilme olasılığı var mı diye..
parasısına malına bu kadar önem veriyorken nasıl bu kadar akılsızca davranabiliyor?
O kadınla fotoğrafın size gösterilmesi, evden hemen çekip gitmesi, sonra boşanmak için hemen avukata koşması.. adamın bir planı var ama nasıl bir plan amacı ne hiç anlamadım.
Belki anlamsız komplo teorisi düşünüyoruz adam gerçekten de salakça şeyler yapıyordur ama bilemedim.

cok mu klasik olur ama bu adamin yedekte tuttugu biri var bence ya da uzun zamandir kafasinda bi sekilde bosanmayi kuruyordu ama eline koz vermemistiniz,o da sucluyken -sizi aldatmisken- guclu konumuna gecmeye calisiyor aklinca.
resmen firsat kollamis bisey olsa da saldirip ayrilsam diye.
ozel olmazsa sorabilir miyim,normalde iliskiniz nasildi? kavgali gurultulu bi evlilik miydi,herkesin ozgur takildigi bi evlilik miydi? yani bu olaylar corap sokugu gibi ardi ardina gelmeden once sorunlariniz var miydi?

hakkaten bende merak ettim, ilişkiniz nasıldı? Ben başindan beri kasıtlı bir oyuna çekildiğinizi düşünüyorum kesinlikle başkası var ve malesef kocanız olacak adam tam bir şeref yoksunu...

Yok anam sakın verme o yazlığı sakın. Kiraya versen bile sana para gelir. Artık tek kişi düşünme iki kişi olarak düşün. İnan bebekler çok masraflı. Seni anlıyorum para pul yok gözünde bu hakaretleri yedikten sonra lanet olsun ondan gelene diyebilirsin. Ama bu çirkef sözleri savuran biri nafakayi bile ödemez. Bebeğini düşün. Ona sım sıkı sarıl. Onuda karnında üzme.
Bu herif belki sana inat bebeği yanına çekmeye çalışabilir o yüzden maddi manevi durumunun yerinde olduğunu göstermelisin. Parayı çocuğun aklını çelmek için bile kullanabilir. Senin alamayacağını alır sana nispet yapar. Valla aklıma ne geldiyse yazdım. Önce kendine saygı duy sonra sakin ol ve aklını kullan. Allah yardımcın olsun. Gelişmeleri yazarsan sevinirim ara sıra baktıkça okurum.

Ben konunun uzmanı değilim, avukat arkadaşlar çok daha iyi bilgi verecektir size.. Umarım bu çıkışını, size psikolojik şiddet uyguladığı yönünde bir kanıt olarak sunabilirsiniz ve gebelik döneminizi çok kötü geçirdiğinizi, bebeğin hayatına dahi kast edecek kadar canınızı sıktığını filan söyleyip, ömrü billah o çocuğu bir pazar bile görmesine mani olabilirsiniz... Bence hiç sinirlenmeyin, bunları dile getirsin de, siz de gayet güzel tazminat ve velayet sınırı için bunu kullanın..
Allah kurtarmış sizi, inşallah her şey çok güzel olur sizin için ve bu günleri hiç hatırlamazsınız...

valla keşke öyle olsaydı diye düşünürdüm ben olsam böyle bi adamın dna sına ne gerek var

Verme arkadaşım yazlığı filan, o sizin bebişinize babaannesiyle dedesinin hediyesi olsun. Sizin zaten yazlıkta bilmem neyde gözünüz yok. Ama madem adam çirkef siz de çirkefleşin. Evlilik öncesi hediye edilmiş size, hiç bi hak iddia edemez. Siz şimdi bebeğiniz için sakin olun. Allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah.

Aman allahim bu nasil bir cirkefliktir nasil bir rezzalettir.
Dna testi yaptir sonuvu suratina carp tazminat ve iftira davasi ac.
Bebegin yuzunude gosterme iskele babasina:/

Ben olsam evet bebek senden değil der.
Bir daha yüzünü göstermezdim.
Şerefsiz herif

Kendi kuyusunu kaziyor aptal. Bırak ne yapıyorsa yapsın test istesin. Çocuk ondan çıktığında sende tazminat davası aç çatır çatır ye o kankanla. .

bu konuyu şimdi gördüm. Ben de tam diğer konuna bakmistim gelişme var mi diye. Daha da igrenclesemezdi heralde. Diğer konuda adami affettirmeye çalışanlar okur inşallah. İşte bi kere yattı diye affet denilen kişiler affedilmeyince böyle tüm kişiliklerini/kisiliksizliklerini gösteriyorlar işte. Ee adam karaktersiz ser..siz olmasa aldatmazdi da zaten.

Ama çok üzüldüm ya. O kadar güvendiğin, daha düne kadar herşeyin olan bir kişi nasıl bunları yapabiliyor aklım almıyor bir türlü.

Kozlar senin elinde sadece sakin olmalisin, suclamalarini curuteceksin nasıl olsa.

O fotoğrafi ceken kadınla da konuş. Fotoğrafi eşinin cektirdigini ya da uzun iliskisi falan olduğunu sanmıyorum. Kac ay geçmiş, çocuk yapmis. Öylece devam edecekti aldattığını bilmesen. O da aynen yurtdisi, is gezisi derken farklı kadınlaa takılacakti işte. O kadın da herhangi biridir. Fotoğrafi ceken arkadaş dayanamayip söylediyse yardım da eder bence. E dna zaten belli. Hakimler kimbilir kac davada onun gibi tipleri görmüştür. Herşey senin lehine olduktan sonra b.k yemek düşer o pisliğe.

Dna ya mudahaleyi yazan bendim. Aklıma başka da bir şey gelmiyor. Adam vuracak bir şey bulamayacak ve iftirayı kanitlamaya çalışacak bence. Hadi diyelim kendisi manyak. Avukatı da mı uyarmadı emin değilsen tazminat ödersin diye?
Ya eşi konu sahibinin bosanacagina ihtimal vermedi ya da güvendiği birileri bir şeyler var.
Konu sahibi sen dna testini iki üç yerde yaptır ve yaptırdığın iki yeri gizle. Eşine söyleme yani. Haberi bile olmasın. Adım kadar eminim eşinin başka bir planı var ve bence maalesef bu planda yalnız değil :-(

Hep kardesiyle ilgileniyor, evdeki hicbir sorumlulugunu yerine getirmiyor diye one surmus zaten. Bir de ben onunla malvarligi icin evlenmisim.

Cok sacma ya avukat mal varlığı için evlenme olayini nasıl yazmis yahu. E öyle olsaydi bile 7 yıldır kabullendigi birşeyi mahkemeye sunduğunda hakim olsam evlenmeyi kabul etmissin kav yıl gecmis kendin kadını aldatınca mi aklina geldi bu derdim. Ayrıca kardeşine de sorarlar yani evdeki durumları, evde is yapip yapmadığını. Çocuk diye dikkate alirlar asıl yalan soyleyemez diye. Evdeki sorumluluklarini yerine getirmek derken sen çalışıyordun. Ee hayat müşterek yani. o yapıyor muydu hersey sana mi kalıyordu ?
Adama bak kesin ayrılacağına o kadar eminmis ki bari bişeyler kopartayim demiş adi.

Bence de haketmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…