İstesin korkma, gelir mi sanıyorsun. Gelirse çocuğunu severse bebeğin için de iyi olur aslında ama onu da yapacağını sanmıyorum. Belki 1-2 gelir. Zaten bebek küçük olduğu için alıp götüremez. Evde 2 saat oturur gider.
Bb
Hımm iyi mal varlığı var yani. Kimse aptal degil canım. O aldatma resmi ile mahkemeye damga vurursun zaten. Senin şimdi kalbini bu adam 2 kere kırdı hem aldattı hem de yalan yanlış bir sürü iftira atıyor cirkeflesiyor. Zaten evlilik boyunca edindiği mallarda %50 hakkın var. Şimdi onları satışa çıkarmaya falan kalkabilir onun için avukatın biraz uyanık olsun. Üstüne bir de seni aldattığı ve iftira attığı için tazminat davası açarsin. Çocuğa da nafaka istersin. Canına ot tikarsin herifin. O da bir daha karısıni aldatacagi zaman 2 kere düşünür.
Hem mal varlığı cok cok iyi hemde size verilen yazlığa kadar geri istiyor öyle mi.
Ben olsam inadimdan yine vermem yine vermem.
Cani malla yanıyorsa bu adamin donuna kadar alırım
YAzlık nişanlılık döneminde üzerine yapıldıysa o yazlığın %50si dahi onun değil bildiğim kadarıyla.. Tamamen senindir ve hakları yoktur üstündede. Gayette verme yazlığı üstüne üstlük ne alabiliyosan al o adamdan. içine otursun kalsın öylece... avukatların sana haklarını alabileceklerini daha iyi aktaracaktır ama .. bu mahkemede o adamdan 1-0 öndesinYazlik bizim nisanlilik donemimizde benim ustume yapilmisti. Sanirim o yuzden geri istiyor. Evlilik donemimde ikimiz de araba yenilemistik, herkesin arabasinin kendisinde kalmasini isteyecegim ama bu cirkeflikle illa satalim ikisini de paralarini %50 alalim derse hic sasirmam.
YAzlık nişanlılık döneminde üzerine yapıldıysa o yazlığın %50si dahi onun değil bildiğim kadarıyla.. Tamamen senindir ve hakları yoktur üstündede. Gayette verme yazlığı üstüne üstlük ne alabiliyosan al o adamdan. içine otursun kalsın öylece... avukatların sana haklarını alabileceklerini daha iyi aktaracaktır ama .. bu mahkemede o adamdan 1-0 öndesin
Herkese yorumlari icin cok tesekkur ederim. Bugun avukat olan arkadasimla gorustum. Kendisi benim icin konusunda uzman deneyimli bir avukat ile gorusmus ve bugunku gorusmeye cagirmis su an iki avukat ile devam ediyorum. Karsi bosanma davasi actik. Avukatim, karsi tarafin avukati ile gorustu. Bebegin ondan olmadigini dusundugunu yazili olarak bildirmisler dava dosyasinda. Ciddi ciddi inaniyor yani bebegimin babasi olmadigina, kafayi yiyecegim. Ve daha ne kadar kuculebilir diye dusunurken: Evlenmeden once bir donem ben onun evinde yasamak zorunda kaldim ikimiz de ogrenciydik. Aile yonunden sorunum vardi ve issiz kalmistim. Bunlari one surerek; onu maddi-manevi olarak kullandigimi ve zaten kendisinin mal varligi icin evlendigimi one surmus!! Ailesinin durumu cok cok iyi, yazligi benim uzerime yaptilar, onu da istiyormus. Zaten hep sorumsuzmusum, ev isi yapmiyormusum, sadece kardesim ve kendim ile ilgileniyormusum. Psikolojik problemlerim varmis(uzun sure terapi gordum cocukluk travmalarim yuzunden) dogru kararlari veremiyormusum. Ilk defa gozum karardi bunlari duyunca bayilacagim sandim. Kotu bir ruyada gibiyim ne oldu ne degisti ben kafayi yiyecegim galiba...
hakkaten bende merak ettim, ilişkiniz nasıldı? Ben başindan beri kasıtlı bir oyuna çekildiğinizi düşünüyorum kesinlikle başkası var ve malesef kocanız olacak adam tam bir şeref yoksunu...cok mu klasik olur ama bu adamin yedekte tuttugu biri var bence ya da uzun zamandir kafasinda bi sekilde bosanmayi kuruyordu ama eline koz vermemistiniz,o da sucluyken -sizi aldatmisken- guclu konumuna gecmeye calisiyor aklinca.
resmen firsat kollamis bisey olsa da saldirip ayrilsam diye.
ozel olmazsa sorabilir miyim,normalde iliskiniz nasildi? kavgali gurultulu bi evlilik miydi,herkesin ozgur takildigi bi evlilik miydi? yani bu olaylar corap sokugu gibi ardi ardina gelmeden once sorunlariniz var miydi?
Yazlik bizim nisanlilik donemimizde benim ustume yapilmisti. Sanirim o yuzden geri istiyor. Evlilik donemimde ikimiz de araba yenilemistik, herkesin arabasinin kendisinde kalmasini isteyecegim ama bu cirkeflikle illa satalim ikisini de paralarini %50 alalim derse hic sasirmam.
Dna ya mudahaleyi yazan bendim. Aklıma başka da bir şey gelmiyor. Adam vuracak bir şey bulamayacak ve iftirayı kanitlamaya çalışacak bence. Hadi diyelim kendisi manyak. Avukatı da mı uyarmadı emin değilsen tazminat ödersin diye?Ben anlamadım bu adam neyin kafasını yaşıyor. Arkadaşınızın eşcinsel olduğunu da biliyormuş
hani öyle olmasa gerçekten pis düşüncelerinin sonucu manyakça şüphelenmiş böyle sonunda zararlı da çıkma olasılığını gözardı ederek bunu ortaya atmış denilebilirdi.. yani kendince buna inanmış olurdu tazminat filan düşünmezdi o yüzden.. nasılsa ben eminim gibisinden düşünmüş olurdu.
Önceki sayfalarda da yazılmıştı dna testine müdahele edebilme olasılığı var mı diye..
parasısına malına bu kadar önem veriyorken nasıl bu kadar akılsızca davranabiliyor?
O kadınla fotoğrafın size gösterilmesi, evden hemen çekip gitmesi, sonra boşanmak için hemen avukata koşması.. adamın bir planı var ama nasıl bir plan amacı ne hiç anlamadım.
Belki anlamsız komplo teorisi düşünüyoruz adam gerçekten de salakça şeyler yapıyordur ama bilemedim.
Hep kardesiyle ilgileniyor, evdeki hicbir sorumlulugunu yerine getirmiyor diye one surmus zaten. Bir de ben onunla malvarligi icin evlenmisim.
yazık o çocuğa da kendi ailesine belirtemeyeceği şeyleri mahkeme salonunda söyleyecek
diyorum eşine normal kelime yazamıyorum aklıma sadece küfür geliyor
bu aldatan şerefsizlerin yeni yolu mahkeme de karısından önce gidip aldatıldığını söylemek oldu
kadın kendini ispata uğraşırken ben arada kaynarım diyor nedir
belki taşlanacağım ama çocuk doğunca bu adamla görüştürme bence hak etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?