- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
+1yakın erkek arkadaşın evde kaldığında kendisi nerdeymiş? zorla mı girmiş o arkadaş eve?
o zaman bişey demiyoda şimdi mi adam oldu şerefsiz.
sinir oldum.
ne yazarsam yazayım küfür edeceğimHerkese yorumlari icin cok tesekkur ederim. Bugun avukat olan arkadasimla gorustum. Kendisi benim icin konusunda uzman deneyimli bir avukat ile gorusmus ve bugunku gorusmeye cagirmis su an iki avukat ile devam ediyorum. Karsi bosanma davasi actik. Avukatim, karsi tarafin avukati ile gorustu. Bebegin ondan olmadigini dusundugunu yazili olarak bildirmisler dava dosyasinda. Ciddi ciddi inaniyor yani bebegimin babasi olmadigina, kafayi yiyecegim. Ve daha ne kadar kuculebilir diye dusunurken: Evlenmeden once bir donem ben onun evinde yasamak zorunda kaldim ikimiz de ogrenciydik. Aile yonunden sorunum vardi ve issiz kalmistim. Bunlari one surerek; onu maddi-manevi olarak kullandigimi ve zaten kendisinin mal varligi icin evlendigimi one surmus!! Ailesinin durumu cok cok iyi, yazligi benim uzerime yaptilar, onu da istiyormus. Zaten hep sorumsuzmusum, ev isi yapmiyormusum, sadece kardesim ve kendim ile ilgileniyormusum. Psikolojik problemlerim varmis(uzun sure terapi gordum cocukluk travmalarim yuzunden) dogru kararlari veremiyormusum. Ilk defa gozum karardi bunlari duyunca bayilacagim sandim. Kotu bir ruyada gibiyim ne oldu ne degisti ben kafayi yiyecegim galiba...
sakin ol canım bebeğini düşün sen kendinden eminsinHerkese yorumlari icin cok tesekkur ederim. Bugun avukat olan arkadasimla gorustum. Kendisi benim icin konusunda uzman deneyimli bir avukat ile gorusmus ve bugunku gorusmeye cagirmis su an iki avukat ile devam ediyorum. Karsi bosanma davasi actik. Avukatim, karsi tarafin avukati ile gorustu. Bebegin ondan olmadigini dusundugunu yazili olarak bildirmisler dava dosyasinda. Ciddi ciddi inaniyor yani bebegimin babasi olmadigina, kafayi yiyecegim. Ve daha ne kadar kuculebilir diye dusunurken: Evlenmeden once bir donem ben onun evinde yasamak zorunda kaldim ikimiz de ogrenciydik. Aile yonunden sorunum vardi ve issiz kalmistim. Bunlari one surerek; onu maddi-manevi olarak kullandigimi ve zaten kendisinin mal varligi icin evlendigimi one surmus!! Ailesinin durumu cok cok iyi, yazligi benim uzerime yaptilar, onu da istiyormus. Zaten hep sorumsuzmusum, ev isi yapmiyormusum, sadece kardesim ve kendim ile ilgileniyormusum. Psikolojik problemlerim varmis(uzun sure terapi gordum cocukluk travmalarim yuzunden) dogru kararlari veremiyormusum. Ilk defa gozum karardi bunlari duyunca bayilacagim sandim. Kotu bir ruyada gibiyim ne oldu ne degisti ben kafayi yiyecegim galiba...
erkek arkadasınız sizde kalırken kocanız nerdeydi?
Çok merak ediyorum bu kadar iğrenç bir insan kardeşinizi nasıl kabul etti?
Madem sömürüldüğünü düşünüyor nasıl o kadar destek oldu?
Aldatılma hikayeniz sadece bir gecelik mi acaba, noldu bu adama?
sakin ol canım bebeğini düşün sen kendinden eminsin
dna testini kafasına atarsın yapıldığı zaman
Tazmint davasi ac sende DNA istediginde cok serefsiz bir insanmis..
ilerde kendi cocugunun yüzpne nasil bakacak acaba ahlaksiz.
yazık o çocuğa da kendi ailesine belirtemeyeceği şeyleri mahkeme salonunda söyleyecekCok ozel bir ayrinti olacak ama bizde kalan arkadasim homoseksuel. Kendisi cok iyi bildigi halde bunu hic belirtmemis. Bugun aglaya aglaya arayinca onu dayanamadim her seyi anlattim. Mahkemede ben sahit olurum, homoseksuel oldugumu belirtirim dedi ama onu da boyle bir ise karistirdigim icin cok uzgunum.
yazık o çocuğa da kendi ailesine belirtemeyeceği şeyleri mahkeme salonunda söyleyecek
diyorum eşine normal kelime yazamıyorum aklıma sadece küfür geliyor
bu aldatan şerefsizlerin yeni yolu mahkeme de karısından önce gidip aldatıldığını söylemek oldu
kadın kendini ispata uğraşırken ben arada kaynarım diyor nedir
belki taşlanacağım ama çocuk doğunca bu adamla görüştürme bence hak etmiyor
Hımm iyi mal varlığı var yani. Kimse aptal degil canım. O aldatma resmi ile mahkemeye damga vurursun zaten. Senin şimdi kalbini bu adam 2 kere kırdı hem aldattı hem de yalan yanlış bir sürü iftira atıyor cirkeflesiyor. Zaten evlilik boyunca edindiği mallarda %50 hakkın var. Şimdi onları satışa çıkarmaya falan kalkabilir onun için avukatın biraz uyanık olsun. Üstüne bir de seni aldattığı ve iftira attığı için tazminat davası açarsin. Çocuğa da nafaka istersin. Canına ot tikarsin herifin. O da bir daha karısıni aldatacagi zaman 2 kere düşünür.Hep kardesiyle ilgileniyor, evdeki hicbir sorumlulugunu yerine getirmiyor diye one surmus zaten. Bir de ben onunla malvarligi icin evlenmisim.
Hicbir sekilde gorusturmek istemiyorum. En buyuk korkum DNA testi sonucunu gorunce beni huzursuz etmek icin gorus gunu istemesi mahkemeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?