Lioo Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen 🕊👶 Pro Üye Anneler Kulübü 14 Temmuz 2023 4.812 6.207 88 23 10 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi esra155 #61 ZemheriPoyraz .!.: Sen bayağı eskilerdensin galiba, eski adın ne bakem senin Genişletmek için tıkla... Hayır eskilerden değilim ilk sayfada demiş ya dudişin günlüğü diye konuyu merak ettim arattım.
ZemheriPoyraz .!.: Sen bayağı eskilerdensin galiba, eski adın ne bakem senin Genişletmek için tıkla... Hayır eskilerden değilim ilk sayfada demiş ya dudişin günlüğü diye konuyu merak ettim arattım.
Nomad Daughter CAHİLLER YAZMASIN! Pro Üye 23 Temmuz 2014 6.480 17.773 448 10 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi esra155 #62 esra155 .!.: İyide bosaniyorum şuan yaaa Genişletmek için tıkla... E tamam önce boşan o zaman aceleniz ne ki? Sonra açılırsınız birbirinize :)
esra155 .!.: İyide bosaniyorum şuan yaaa Genişletmek için tıkla... E tamam önce boşan o zaman aceleniz ne ki? Sonra açılırsınız birbirinize :)
Aycemil Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2016 4.752 6.999 158 37 10 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi esra155 #63 esra155 .!.: Boşanma aşamasındayım avukatimla farklı bı çekim var aramızda duygusal bişey değil farkındayım ama oda belli ediyo ilgisini davayla ilgili bı sıkıntı yasarmiyim yada biseyler yaşarsak davayla ilgilenmez ve beni davayla ilgili zorda koyarmi Genişletmek için tıkla... Çok mu aceleniz var?
esra155 .!.: Boşanma aşamasındayım avukatimla farklı bı çekim var aramızda duygusal bişey değil farkındayım ama oda belli ediyo ilgisini davayla ilgili bı sıkıntı yasarmiyim yada biseyler yaşarsak davayla ilgilenmez ve beni davayla ilgili zorda koyarmi Genişletmek için tıkla... Çok mu aceleniz var?