Avukatsız anlaşmalı boşanma

İstediğiniz birsey olunca ekleyebiliyorsunuz, bizim yazmayı unuttuğumuz bazı şeyler vardı, ekledi hakime hanım.
Yalnız merakımı mazur görürseniz , haddimi aşmazsam neden boşandığınız kişinin soyadını kullanmak istiyorsunuz?

İnternetten dilekçeyi çıktı aldım gittim davayı açtım gün verdiler tık diye boşandım. Atabilirim özelden mail adresi atarsanız

İnternetten dilekçeyi çıktı aldım gittim davayı açtım gün verdiler tık diye boşandım. Atabilirim özelden mail adresi atarsanız
Çok teşekkürler, biz açtık davamızı. ben başka birşey danışmak için yazmıştım tekrardan bugün. sağolun

sormayın, maalesef yıllar önce bana saplantılı bir adam yüzünden. yıllardır kurtulmuştum ama şimdi tekrar arkadaşlarımı sosyal medyadan bulup soröaya başlanış beni, sosyal medya kullanmıyorum ama işim gereği adımı internette aratırsa şık diye bulur. şuan bulamıyor çünkü soyadım eşimin soyadı. hiç istemiyorum değişsin bu nedenle.

Dava esnasında mı ekledi hakim sizin ek istekleri?

evliler bile babasının soy ismini kullanmak isterken siz niye eşiniizn soy ismini kullanmak istiyorsunuz

evliler bile babasının soy ismini kullanmak isterken siz niye eşiniizn soy ismini kullanmak istiyorsunuz
çok can sıkıcı bir durum var çünkü. yukarıda yazmıştım copy paste edeyim, ve ekleyeyim hiçbirşey dışarıdan göründüğü gibi değildir. evliler bile istemez diyip can sıkmadan önce karşı tarafından da haklı bir sebebi olabileceğini bir düşünün.

sormayın, maalesef yıllar önce bana saplantılı bir adam yüzünden. yıllardır kurtulmuştum ama şimdi tekrar arkadaşlarımı sosyal medyadan bulup soröaya başlanış beni, sosyal medya kullanmıyorum ama işim gereği adımı internette aratırsa şık diye bulur. şuan bulamıyor çünkü soyadım eşimin soyadı. hiç istemiyorum değişsin bu nedenle.

anlayacağınız huzurumu kaçıran bir sapık yüzünden. açıklama sizin için yeterli olmuştır umarım

isism değişikliği yapabilirsiniz. canınızı sıklmak için yazmamıştım kusura bakmayın . üzüldüm şimdi (

Çok üzüldüm , Allah korusun böylelerinden
Yalnız bu soyadı meselesinde sizin birseyler sunmanız gerekiyor diye biliyorum mahkemeye.. Sadece istemeniz yeterli değil, menfaatinize olduğunu ve eşinizin bu durumdan kötü etkilenmeyeceğini falan ispatlamanız gerekiyor sanırım, bir avukata danıştınız mı?

Hayır danışmadım menfaatime olan hiç birşey yok, sanırım olmayacak bir iş peşindeyim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…