Avukatsız bosanma oluyo mu?

heraa2035

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
535
184
18
34
Kızlar bikaç konu açmıştım daha once sorunlu bi evliliğim var aglamaktan elim ayagım titriyo artık su an calışmıyorum avukat için para bulmam biraz zor lütfen bilrn varsa yazsın avukatsız olabliyo mu? 1 yıl olmadı daha hiç bişey istemiyorum nafaka falan aglayarak yazıyorum yanlışım varsa kusura bakmayın.

hukuki yardımlar oluyor ki adli hizmet mi ne deniyordu onun adını bulunca yzcam buraya
bedavadan yardım ediyorlar avukatlar, sizin durumunuzdakilere merak etmeyin
bakın burada:
http://yasakarar.blogspot.com.tr/2012/11/ankara-barosu-adli-yardim-hizmetleri.html

hukuki yardımlar oluyor ki adli hizmet mi ne deniyordu onun adını bulunca yzcam buraya
bedavadan yardım ediyorlar avukatlar, sizin durumunuzdakilere merak etmeyin
Cok tskler bi tanıdgımı aaratmıştım avukatsız olmaz demiş ben yarın adliyeye gidip sorcam bide size sorayım dedim bu sureci bilen varsa yazarsa cok memnun olurum biraz sakinleşmye calışıyorum kbkmayn

Olur tabi.

Dilekcenizi siz yazabilirsiniz. Internette cok ornek var.

Bir de anlasmali bosanma protokolü var, isinizi kolaylastirir. Yine Google'da bulabilirsiniz.

Yipratici bir surectesiniz eminim ama sakin olun. Kendinizi harap etmeyin. Degmez hic..

Hiç bu kadar içim acımamıştı ben ayrılıktan ziyade bana yaptıkları için aglıyorum uzerime yurumesi hakaretleri mahvoldum psikolpjm mahvldu haayatım geleceğim mahvoldu kendmi cok kotu hissedyorum anlşmalıya yanaşmıcaaktır emnm bn gidip dilekçe vericem inş sonuc alablrm

Anlaşmalıysa ikinizde aynı avukata verebilrisiniz. Tam emin değilim bilen arkadaşlar doğrular ama birde durumuz yoksa baro size avukat atıyor sanki.

Asil bu durumda senin anlasmaliyi kabul etmemen gerekir. Neden yanina bırakıyorsun? Psikolojik siddet suctur.

Simdi sakin ol ve sana yaptıklarını uygun dille dilekcene yaz. Neden sonuc alamayasin?

Anlasmali kabul etmezse sende madem oyle tazminat istersin. Herşeyin bedeli var bunu ona hatirlat.

Ben hayatımdn cıksın yeter ki gozuyle bkıyorum hiç bişey istemyorum yeterki kurtulayım

Anlasmali bosanmada avukat gerkmiyor birlikte dilekce yaziyorsunuz, ornegini internette bulabilirsiniz, onunla dava aciyorsunuz tek celsede 10 dk da bitiyor.

Evet soyledm iice yıprandm artk daha yeni evlym kaç ayda ne hale geldm bide yıllar gecse dusunemyorum sonumu biraz saakinleştm onlarla da konştm ama onlardn bişey bekleyemem kendm cozmye calışıcam
masraflar haksız tarafa kalır ispatınız olursa o yüzden çalışın yada ailenize ödemek üzerine onlardan borç alın ....aksi taktirde avuktsz olmaz

Barolar avukat veriyor adliyeye git durumunu anlat..avukatsizda bosanabilirsin ama sen yinede aile mahkemesine git durumunu anlat

Adliyede calisyrm canim hem nafaka hem de tazminat hakkin var avukat istiyorsan eger baro avukat veriyor..
Bosanma davasi acabilmen icin ez az 1 senelik evli olman gerekiyor..

Ben avukatsız boşandım.
Allah'ım razı olsun inşallah burada avukat bir arkadaş vardı, onun çok desteği oldu, onu inkar edemem.

Adliyede calisyrm canim hem nafaka hem de tazminat hakkin var avukat istiyorsan eger baro avukat veriyor..
Bosanma davasi acabilmen icin ez az 1 senelik evli olman gerekiyor..
Hiç bişey istemyorum hayatımdan cksın yeter hakaretler ustume yurumesi ortlagı birbrne katması... bn yoruldum nabmam lazım ocakta kıyıldı nikahım 1 yıl sart mı?

Canım eger karşılıklı anlaşırsan avukata gerek yok ben ilk mahkemede boşanmıştım anlaşmalı, hiç bişeyinde gözüm yok nafakada istemiyorum dedim nafaka tazminat vs. hiç bişey almadım ama sadece kendi şahsi eşyalarımı aldım 7 senelik evimden çıktım gittim annemlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…