Avukatsız bosanma oluyo mu?

Ben avukatsız boşandım. Bi sorunda olmadı. Gidiyosun adliyeye dilekçeni veriyosun bitiyo

Hiç bişey istemyorum hayatımdan cksın yeter hakaretler ustume yurumesi ortlagı birbrne katması... bn yoruldum nabmam lazım ocakta kıyıldı nikahım 1 yıl sart mı?
Anlaşmalı boşanma için 1 yılı doldurmuş olmanız şart maalesef.
Ama çekişmeli boşanma davası açabilirsiniz, çekişmeli boşanmada boşanma sebeplerinizi 2 şahitle ispatlar, nafaka, tazminat vb istemiyorum derseniz süreç hızlı yürür ve çok sürmeden ayrılırsınız, evli olduğunuz kişiye anlaşmalı boşanma davası açabileceğinize göre boşanmayla alakalı karşılıklı bir konuşmanız olmuştur mutlaka, kendisinden maddi hiçbirşey istemediğinizi ama mahkemede boşanma sebeplerine itiraz etmemesini isterseniz sorun çıkarır mı?

Birde siz emin misiniz hiçbirşey istememek konusunda, sonradan pişman olmayın, sonuçta yasal haklarınız var.

Bilmem ki ne isteyeblrm? Eşmden alcagm var aslnda 1500 lra vermştm bn sna oderm demşti kaldı oyle haram olsun ya ne yapıyım allah bıyuktur diyorum yapablcegm bsey varsa yardmcı olun lütfn hc blmiyorum 7 ay oldu dha 1 sene dolmadı

Cnm adliyeye gidip boşanma evraklarını veriyosun dilekçeni yazıyosun orda. Sonra işlem başlıyo ztn. Ama önce adliyeye gitmen lazım. Onlar senş yönlendirir. Ama avukat istersende barodan avukat atıyolar ücretsiz. Muhtarlıktan fakirlik belgesi çıkartıyosun.

ben avukatsız boşandım

Ben de avukatsız boşandım, internetten bi dilekçe indirdim dava açtım bir hafta sonrasına gün verdiler.
Ama sizin bir sene dolmamış bir de hakkınızı bırakmayın pişman olabilirsiniz.

Ben de avukatsız boşandım, internetten bi dilekçe indirdim dava açtım bir hafta sonrasına gün verdiler.
Evet hakkımı aramaya karar verdim dusundum de aptallık etmeme luzum yok o kadar acı cektim o da ceksin cezasını şahitlerim cok ama ne yapablrm blmiyorum esimin bde borcu var bana esler arasnda lafı olmaz dye takılarımı bilezklerimi hersyimi saattım bunun kart borcnu odedm enayi miym bn dedm ya odesn o da bna olan borcnu nasıl bi yol izlemelym

Bana 2 bilezik ve 1500 liraa borcu var 1000 vericem sadece diyo bnde o zaman naafaka ve tazmnat davası acarım dedm bi esyada vermem dedm sizce nasıl bi yol izlemelym? 7 ay oldu daha nabıcagımı hiç blmiyorum elmde avcumda bsey yok avukatta tutamam ailemden bole bseyde isteyemem kendi basımın caresine nasıl bakablrm?

İstyorum yok diyo ama sahitimde var iş yerinide şikayet etcem dedm 2bin alıp 1300 gosteriolar die dedm bana olan borcnu oderse hiç bsey istemyorum odemezse nafaka da tazmnatta acıcam davasını
bunu dilekçeye yaz altınlarım şu kadardı istiyorum yok demesne ne baktınki şahidin var zorla aldı yaz

Çekişmeli açarsanız avukat tutmanız gerekiyor ama. Sanırım baro ücretsiz avukat görevlendiriyor, bir araştırın isterseniz.

İstyorum yok diyo ama sahitimde var iş yerinide şikayet etcem dedm 2bin alıp 1300 gosteriolar die dedm bana olan borcnu oderse hiç bsey istemyorum odemezse nafaka da tazmnatta acıcam davasını
Mahkeme de size şahitlik edecek 2-3 şahit, altınlarınızın olduğuna dair düğün görüntüleri, maaşının aslında kaç lira olduğunu söylediği mesajların hepsi nafaka, altınlarınız ve verdiğiniz parayı geri alabilmek için delildir, anlaşmalı boşanma için evliliğinizin 1 yılı doldurmuş olması gerekir lakin çekişmeli boşanma davası açabilirsiniz, siz bence bulunduğunuz yerdeki baroyla bir görüşün ücretsiz avukat işini, size avukat tayin etsinler, dilekçenizi avukat hazırlayacaktır sizin anlattıklarınıza dayanarak.
Şiddet gördüyseniz ve şiddet gördüğünüze dair darp raporunuz varsa ya da şahidiniz onu da kullanabilirsiniz.
Nafaka ve tazminat isteyip istememek size kalmış ama altınlar kesinlikle hakkınız, eşyalar hakkınız, hiçbirşey istemiyorum demeden önce iyice düşünün bence, herşey bittiğinde pişman olabilirsiniz.

Çekişmeli açarsanız avukat tutmanız gerekiyor ama. Sanırım baro ücretsiz avukat görevlendiriyor, bir araştırın isterseniz.
yok avukat şart değil, avukatsız da davasını açıp devam ettirebilir
ama çekişmeli davalarda hak kaybı ihtimali fazla olacağından avukatla sürdürülmesi en doğrusu

adli yardım büroları var baroların.. oraya başvurabilirsiniz konu sahibi.. tapu, kaymakamlık, banka vs gibi kurumlardan evrak istiyorlar, maddi durumun yetersiz olduğu kanıtlandığında avukat atanıyor

1 sene dolması lazımmış anlaşmalı olması için cekşmeli içinde avukat lazm evi terkeden o o acsın davayı o zmn yapcak bsy gelmio aklma
anlaşmalıda 1 yıl dolması şart ancak aranızda bir anlaşma söz konusuysa biriniz çekişmeli olarak davayı açar diğer taraf da açılan davayı kabul ederse yine anlaşmalı gibi kısa sürede biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…