Anlaşmalı boşanma için 1 yılı doldurmuş olmanız şart maalesef.Hiç bişey istemyorum hayatımdan cksın yeter hakaretler ustume yurumesi ortlagı birbrne katması... bn yoruldum nabmam lazım ocakta kıyıldı nikahım 1 yıl sart mı?
1 sene dolmadı daha surec nasıl işlyo yardmcı olur musunz? Karsı taraf biraz zor ayrılır napıcam blmiyormBen avukatsız boşandım. Bi sorunda olmadı. Gidiyosun adliyeye dilekçeni veriyosun bitiyo
Bilmem ki ne isteyeblrm? Eşmden alcagm var aslnda 1500 lra vermştm bn sna oderm demşti kaldı oyle haram olsun ya ne yapıyım allah bıyuktur diyorum yapablcegm bsey varsa yardmcı olun lütfn hc blmiyorum 7 ay oldu dha 1 sene dolmadıAnlaşmalı boşanma için 1 yılı doldurmuş olmanız şart maalesef.
Ama çekişmeli boşanma davası açabilirsiniz, çekişmeli boşanmada boşanma sebeplerinizi 2 şahitle ispatlar, nafaka, tazminat vb istemiyorum derseniz süreç hızlı yürür ve çok sürmeden ayrılırsınız, evli olduğunuz kişiye anlaşmalı boşanma davası açabileceğinize göre boşanmayla alakalı karşılıklı bir konuşmanız olmuştur mutlaka, kendisinden maddi hiçbirşey istemediğinizi ama mahkemede boşanma sebeplerine itiraz etmemesini isterseniz sorun çıkarır mı?
Birde siz emin misiniz hiçbirşey istememek konusunda, sonradan pişman olmayın, sonuçta yasal haklarınız var.
Cnm adliyeye gidip boşanma evraklarını veriyosun dilekçeni yazıyosun orda. Sonra işlem başlıyo ztn. Ama önce adliyeye gitmen lazım. Onlar senş yönlendirir. Ama avukat istersende barodan avukat atıyolar ücretsiz. Muhtarlıktan fakirlik belgesi çıkartıyosun.Bilmem ki ne isteyeblrm? Eşmden alcagm var aslnda 1500 lra vermştm bn sna oderm demşti kaldı oyle haram olsun ya ne yapıyım allah bıyuktur diyorum yapablcegm bsey varsa yardmcı olun lütfn hc blmiyorum 7 ay oldu dha 1 sene dolmadı
ben avukatsız boşandımKızlar bikaç konu açmıştım daha once sorunlu bi evliliğim var aglamaktan elim ayagım titriyo artık su an calışmıyorum avukat için para bulmam biraz zor lütfen bilrn varsa yazsın avukatsız olabliyo mu? 1 yıl olmadı daha hiç bişey istemiyorum nafaka falan aglayarak yazıyorum yanlışım varsa kusura bakmayın.
Evet hakkımı aramaya karar verdim dusundum de aptallık etmeme luzum yok o kadar acı cektim o da ceksin cezasını şahitlerim cok ama ne yapablrm blmiyorum esimin bde borcu var bana esler arasnda lafı olmaz dye takılarımı bilezklerimi hersyimi saattım bunun kart borcnu odedm enayi miym bn dedm ya odesn o da bna olan borcnu nasıl bi yol izlemelymBen de avukatsız boşandım, internetten bi dilekçe indirdim dava açtım bir hafta sonrasına gün verdiler.
Ama sizin bir sene dolmamış bir de hakkınızı bırakmayın pişman olabilirsiniz.
Bana 2 bilezik ve 1500 liraa borcu var 1000 vericem sadece diyo bnde o zaman naafaka ve tazmnat davası acarım dedm bi esyada vermem dedm sizce nasıl bi yol izlemelym? 7 ay oldu daha nabıcagımı hiç blmiyorum elmde avcumda bsey yok avukatta tutamam ailemden bole bseyde isteyemem kendi basımın caresine nasıl bakablrm?Ben de avukatsız boşandım, internetten bi dilekçe indirdim dava açtım bir hafta sonrasına gün verdiler.
Ama sizin bir sene dolmamış bir de hakkınızı bırakmayın pişman olabilirsiniz.
Hiç bişeysi yok 2000 maaş alıyo onu da iş yerinde 1300 liraa gostermişler ama msjları var kaç para aldgının iş yerinde kaç para gosterdgnin vs diye işe yarar mı?evi arabası varmı çektiğini al.....
İstyorum yok diyo ama sahitimde var iş yerinide şikayet etcem dedm 2bin alıp 1300 gosteriolar die dedm bana olan borcnu oderse hiç bsey istemyorum odemezse nafaka da tazmnatta acıcam davasınıaltınlarını geri iste miktarını yaz bozdurup elimden aldı yaz
bunu dilekçeye yaz altınlarım şu kadardı istiyorum yok demesne ne baktınki şahidin var zorla aldı yazİstyorum yok diyo ama sahitimde var iş yerinide şikayet etcem dedm 2bin alıp 1300 gosteriolar die dedm bana olan borcnu oderse hiç bsey istemyorum odemezse nafaka da tazmnatta acıcam davasını
Çekişmeli açarsanız avukat tutmanız gerekiyor ama. Sanırım baro ücretsiz avukat görevlendiriyor, bir araştırın isterseniz.Bana 2 bilezik ve 1500 liraa borcu var 1000 vericem sadece diyo bnde o zaman naafaka ve tazmnat davası acarım dedm bi esyada vermem dedm sizce nasıl bi yol izlemelym? 7 ay oldu daha nabıcagımı hiç blmiyorum elmde avcumda bsey yok avukatta tutamam ailemden bole bseyde isteyemem kendi basımın caresine nasıl bakablrm?
1 sene dolması lazımmış anlaşmalı olması için cekşmeli içinde avukat lazm evi terkeden o o acsın davayı o zmn yapcak bsy gelmio aklmaÇekişmeli açarsanız avukat tutmanız gerekiyor ama. Sanırım baro ücretsiz avukat görevlendiriyor, bir araştırın isterseniz.
Mahkeme de size şahitlik edecek 2-3 şahit, altınlarınızın olduğuna dair düğün görüntüleri, maaşının aslında kaç lira olduğunu söylediği mesajların hepsi nafaka, altınlarınız ve verdiğiniz parayı geri alabilmek için delildir, anlaşmalı boşanma için evliliğinizin 1 yılı doldurmuş olması gerekir lakin çekişmeli boşanma davası açabilirsiniz, siz bence bulunduğunuz yerdeki baroyla bir görüşün ücretsiz avukat işini, size avukat tayin etsinler, dilekçenizi avukat hazırlayacaktır sizin anlattıklarınıza dayanarak.İstyorum yok diyo ama sahitimde var iş yerinide şikayet etcem dedm 2bin alıp 1300 gosteriolar die dedm bana olan borcnu oderse hiç bsey istemyorum odemezse nafaka da tazmnatta acıcam davasını
yok avukat şart değil, avukatsız da davasını açıp devam ettirebilirÇekişmeli açarsanız avukat tutmanız gerekiyor ama. Sanırım baro ücretsiz avukat görevlendiriyor, bir araştırın isterseniz.
anlaşmalıda 1 yıl dolması şart ancak aranızda bir anlaşma söz konusuysa biriniz çekişmeli olarak davayı açar diğer taraf da açılan davayı kabul ederse yine anlaşmalı gibi kısa sürede biter1 sene dolması lazımmış anlaşmalı olması için cekşmeli içinde avukat lazm evi terkeden o o acsın davayı o zmn yapcak bsy gelmio aklma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?