- 16 Ocak 2021
- 4.295
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Sigortası olduğu için talep edemiyor. Ama kazancı çok değilablanız barodan avukat talep etsin imkanı yoksa.
Sigortası olduğu için talep edemiyor. Ama kazancı çok değil
Benim çekişmeli davam var,avukatımdan öğrendiğime göre dosyayı elden verince geç yansıyabiliyormus ama 10 gunu geçmemek şartıyla.. kendisi uyaptan gönderiyor hemen sisteme düşüyorHerkese merhaba. Ablam çekişmeli boşanma davası açtı ama avukat yok kendi imkanlarıyla. O yuzden ona ben destek oluyorum. Çok zorlanıyorum bu süreçte. Tecrübeli arkadaşlar avukatsız halledebilir miyiz sizce? Çünkü çok yüksek ücretler söylüyor görüştüklerimiz. Ve birde sorum var. Dilekçemizi yazdık dosyamızı verdik. Bir hafta oldu ama e devlette bir şey görünmüyor bu normal mi ? Ne zaman görünür? Çok stresliyim yanlış bir şeyler yapacağım diye . Bu stresi atamıyorum
Avukatınız dosyayı verir vermez dava açıl mışmıydı? E devletten hemen görebildiniz mi? Yani hakimin bekletme gibi bir durumu oluyor mu?Benim çekişmeli davam var,avukatımdan öğrendiğime göre dosyayı elden verince geç yansıyabiliyormus ama 10 gunu geçmemek şartıyla.. kendisi uyaptan gönderiyor hemen sisteme düşüyor
Evet dava açılır açılmaz e devlette göründü,ne eklerse anında görüyorumAvukatınız dosyayı verir vermez dava açıl mışmıydı? E devletten hemen görebildiniz mi? Yani hakimin bekletme gibi bir durumu oluyor mu?
Hakim karışmaz da acaba eksik bir şey mi yaptınız, gider avansı vs ödeniyor onları mi yapmadınız sorun adliyeyeAvukatınız dosyayı verir vermez dava açıl mışmıydı? E devletten hemen görebildiniz mi? Yani hakimin bekletme gibi bir durumu oluyor mu?
Yani dosyayı yolladığı zamanı kast ediyorsunuz değil mi dava gününün belli olmasını değil . Çok anlamıyorum kusura bakmayınEvet dava açılır açılmaz e devlette göründü,ne eklerse anında görüyorum
Evliliğe dair detayları bilmiyoruz ablaniz haklı olabilir. Ancak eşi eve almamak kusur kabul edilir, hakliyken haksız duruma düşmemek adına tüm şartları zorlayip avukattan yardım almanizi tavsiye ederim.Boşanma nedeni bir eften püften bir kavga bahanesiyle eşi bir ay eve gelmedi. Şimdide o kabul etmiyor döndüğünde. Gidişinin bahane olduğunu düşünüyor ama tabi elinde aldatma kanıtı yok yinede hazmedemiyor o bir ayı
Evet mesela şöyle söyleyeyim biz dilekçeyi yazdık ertesi gün dava dosyası e devlette uyapta göründü..dava gününün belli olması 6 ay kadar sürüyorYani dosyayı yolladığı zamanı kast ediyorsunuz değil mi dava gününün belli olmasını değil . Çok anlamıyorum kusura bakmayın
Şimdi tam olarak anladım çok sağolun yardımlarınız içinEvet mesela şöyle söyleyeyim biz dilekçeyi yazdık ertesi gün dava dosyası e devlette uyapta göründü..dava gününün belli olması 6 ay kadar sürüyor
Rica ederim.Karsi taraf ile karşılıklı ikiser kez dilekçe yazılacak, cevaplasma şeklinde.sonraki aşamada duruşma günü veriliyor ve 15 günlük süre veriliyor delil tanık listesi isteniyor.Dilekcelerde yazmadığıniz bir iddiayı duruşmada söyleyemiyorsunuz,ablanız yani..Eger güçlü delilleriniz yoksa dava red olursa üç yıl dava acamiyorsunuz.Kusur olabilecek her şeyi yazın,karşı taraf zaten olduk olmadık her türlü iftirayı atacaktir.Bir de mahkeme son 6 ay içinde yaşananları baz alıyor.Şimdi tam olarak anladım çok sağolun yardımlarınız için
Tutacaksınız dilekçeler aşamasında tutmalısınız cunku duruşmalarda dilekçelerdeki iddialara bağlı kalınıyor..Peki şimdi biz davayı kendimiz açtık. Sonradan Avukat tutsak sonradan dahil olabiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?