- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Avukatsız çekişmeli boşanma davası çok sıkıntılı hele de bayan tarafı iken. Kesin süreler var iddiaların genişletilmesi yasağı var. Keşke kendinşz dava açmasaydınız. Çünkü bir dava resmen dava dilekçesi ile kazanılır. Tedbir nafakası istediniz mi? Elinizde olmayan delillerin celbini talep ettiniz mi?Herkese merhaba. Ablam çekişmeli boşanma davası açtı ama avukat yok kendi imkanlarıyla. O yuzden ona ben destek oluyorum. Çok zorlanıyorum bu süreçte. Tecrübeli arkadaşlar avukatsız halledebilir miyiz sizce? Çünkü çok yüksek ücretler söylüyor görüştüklerimiz. Ve birde sorum var. Dilekçemizi yazdık dosyamızı verdik. Bir hafta oldu ama e devlette bir şey görünmüyor bu normal mi ? Ne zaman görünür? Çok stresliyim yanlış bir şeyler yapacağım diye . Bu stresi atamıyorum
Sigortalı çalışıyor demiş ablası içinAvukatlıgı ıcın ne kadar ucret talep ettıler ve ablanız sıgortasız nasıl bır ıste calısıyor yasak degıl mı?
Ha pardon ben yanlıs okumusumSigortalı çalışıyor demiş ablası için
Benim davada ben davacı tarafim,karşı taraf boşanmak istemiyormus. Siz de onun gibi davanın reddini istiyorsunuz sanırım.Bunun için karşı tarafı ağır kusurlu göstermeniz gerekiyor,benim karşı tarafın yaptığı gibi(olmadık iftiraları attı).Ksrsi tarafin açmış olduğu davada bayan yani davali tarafına ithafen itiraz dilekce ornegi olan var mi abaca seviyorum,boşanmak istemiyorum,atılan suçlamaları kabul etmiyorum vb seyler söylenecek
Tam tersi olaylar.Benim davada ben davacı tarafim,karşı taraf boşanmak istemiyormus. Siz de onun gibi davanın reddini istiyorsunuz sanırım.Bunun için karşı tarafı ağır kusurlu göstermeniz gerekiyor,benim karşı tarafın yaptığı gibi(olmadık iftiraları attı).
Beni ağır kusurlu gösteriyor ama tüm b kusurlarıma rağmen çocuk aile içinde büyüsün diye bosanmsk istemiyorum diyor
Dava dilekçesindeki öne sürülen iddialara birer birer cevap vereceksiniz ya bunları curuteceksiz ya da karşı tarafın daha fazla kusurlu olduğunu iddia edeceksiniz, arkadaşınız yani..bizim cevap dilekçesi 5 sayfalık ve kişisel bilgiler de belki vardır örnek cevap dilekçeleri vardır internette bir bakın..olaylar nedir biraz açarsanız belki burada fikir verilirTam tersi olaylar.
Dilekçe yazacağımda aynen seviyorum deyip karşı tarafa daha gir ithamlarda mi bulunulması gerekiyor dediklerinin reddi yetmiyor mu yani . Bunun için örnek var mi elinizde acaba çok çok sevdiğim tanısimın avukatı yok yarina dilekçeyi hazırlamamiz gerekiyor ki pazartesi sunsun .
Davali tarafiz sonuxta davacinin açmış olduğu bir davayı surumcemeye sokucaz
Üzerine herhangi bir mal tapu yoksa muhtarlıktan bir kağıt isteyin devlet barodan atıyor avukatHerkese merhaba. Ablam çekişmeli boşanma davası açtı ama avukat yok kendi imkanlarıyla. O yuzden ona ben destek oluyorum. Çok zorlanıyorum bu süreçte. Tecrübeli arkadaşlar avukatsız halledebilir miyiz sizce? Çünkü çok yüksek ücretler söylüyor görüştüklerimiz. Ve birde sorum var. Dilekçemizi yazdık dosyamızı verdik. Bir hafta oldu ama e devlette bir şey görünmüyor bu normal mi ? Ne zaman görünür? Çok stresliyim yanlış bir şeyler yapacağım diye . Bu stresi atamıyorum
Eğer karşı taraf iddialarını ispat ederse siizin red etmenizin anlamı olmazTam tersi olaylar.
Dilekçe yazacağımda aynen seviyorum deyip karşı tarafa daha gir ithamlarda mi bulunulması gerekiyor dediklerinin reddi yetmiyor mu yani . Bunun için örnek var mi elinizde acaba çok çok sevdiğim tanısimın avukatı yok yarina dilekçeyi hazırlamamiz gerekiyor ki pazartesi sunsun .
Davali tarafiz sonuxta davacinin açmış olduğu bir davayı surumcemeye sokucaz
Konu açtım aslında kendimden de ..Dava dilekçesindeki öne sürülen iddialara birer birer cevap vereceksiniz ya bunları curuteceksiz ya da karşı tarafın daha fazla kusurlu olduğunu iddia edeceksiniz, arkadaşınız yani..bizim cevap dilekçesi 5 sayfalık ve kişisel bilgiler de belki vardır örnek cevap dilekçeleri vardır internette bir bakın..olaylar nedir biraz açarsanız belki burada fikir verilir
Galiba cevap süreleri dolduÜzerine herhangi bir mal tapu yoksa muhtarlıktan bir kağıt isteyin devlet barodan atıyor avukat
İddiaları gerçek mi , ispatlanabilir iddialar mi neyin tutanakları bunlar sahte mi gerçek miKonu açtım aslında kendimden de ..
Davaci aldatıyor ama belirli ithamlarla suc atıp kendi çapında tutanaklar ile bosanma davası aciyor. Sosyal hizmetlerden bilir kisi vs talep ediyor yani bir sürü sey
Simdi davali ise pazartesi dilekceyi sunması lazım. Internet biraz kafamı karıştırdı o yüzden k siz değerli kulüp üyelerine danışmak istedim .
Nasil bir dilekce yazmaliyiz mesela sizden öğrendim simdi onun dediklerini tamam curutecegimizi biliyordum o vakit paraf paraf ondan gidip biz ustune bildiklerimizi yükleyeceğiniz ama seviyoruz diyecek ayrılmak istemediği için o yüzden Leyla oldum gece gece
Profiliniz kapalı konumuza bakamadım.sadece dilekçe yazdirmak için bile bütçe ayırmaz miydi arkadaşınız önemli bir konu sonuçta ve kişiye özel..sadece cevap dilekçesi değil dava dilekcesi ile beraber incelemeniz gerekir ki kimseden bulamazsınız.Madde madde iddialara cevap vereceksiniz delil göstereceksiniz ve karşı tarafın kusurlarına vurgu yapacak ve buna rağmen yine de seviyorum boşanmak istemiyorum diyecek.Konu açtım aslında kendimden de ..
Davaci aldatıyor ama belirli ithamlarla suc atıp kendi çapında tutanaklar ile bosanma davası aciyor. Sosyal hizmetlerden bilir kisi vs talep ediyor yani bir sürü sey
Simdi davali ise pazartesi dilekceyi sunması lazım. Internet biraz kafamı karıştırdı o yüzden k siz değerli kulüp üyelerine danışmak istedim .
Nasil bir dilekce yazmaliyiz mesela sizden öğrendim simdi onun dediklerini tamam curutecegimizi biliyordum o vakit paraf paraf ondan gidip biz ustune bildiklerimizi yükleyeceğiniz ama seviyoruz diyecek ayrılmak istemediği için o yüzden Leyla oldum gece gece
Gercek kadın konusma kayıtları vs hersey var dilekçeye de sms lerin konuşma kayiarinin incelemenmesine diye bile belirtebilirim diye düşünüyorumİddiaları gerçek mi , ispatlanabilir iddialar mi neyin tutanakları bunlar sahte mi gerçek mi
Yani şöyle bir kural var: ağır kusurlu tarag dava acamaz.Ya karşı taraf ağır kusurlu olacak ya arkadaşınız iddia edildiği şekilde agir kusurlu olan ben değilim şeklinde iddiaları curutecekKonu açtım aslında kendimden de ..
Dava dilekçelerini uyaptan ulasiyorum davacinin emniyetten aldigi tutanağı bile görüyorum az çok yazacağım bakalim bireyler. Avukatta düzeltecek avukatada yollayacak yani öyle konuşmuşlar bilemedimProfiliniz kapalı konumuza bakamadım.sadece dilekçe yazdirmak için bile bütçe ayırmaz miydi arkadaşınız önemli bir konu sonuçta ve kişiye özel..sadece cevap dilekçesi değil dava dilekcesi ile beraber incelemeniz gerekir ki kimseden bulamazsınız.Madde madde iddialara cevap vereceksiniz delil göstereceksiniz ve karşı tarafın kusurlarına vurgu yapacak ve buna rağmen yine de seviyorum boşanmak istemiyorum diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?