Avukatsız Çekişmeli boşanma stresi

Avukatsız çekişmeli boşanma davası çok sıkıntılı hele de bayan tarafı iken. Kesin süreler var iddiaların genişletilmesi yasağı var. Keşke kendinşz dava açmasaydınız. Çünkü bir dava resmen dava dilekçesi ile kazanılır. Tedbir nafakası istediniz mi? Elinizde olmayan delillerin celbini talep ettiniz mi?

Avukatlıgı ıcın ne kadar ucret talep ettıler ve ablanız sıgortasız nasıl bır ıste calısıyor yasak degıl mı?

Merhaba, SGK li olma avukat atanmasina engel degildir.
Ablaniz bulunduğu ilin barosunun adli yardim burosunu arasın. Oradakiler değerlendiri. Ornegin asgari ücretke çalışip da kira ödeyen ve bakmakla yükümlü oldugu kisiler olan basvuruculara avukat ataması yapılır.
UYAP"a gelince memur daha işlemi yapmamıştır.

Ksrsi tarafin açmış olduğu davada bayan yani davali tarafına ithafen itiraz dilekce ornegi olan var mi abaca seviyorum,boşanmak istemiyorum,atılan suçlamaları kabul etmiyorum vb seyler söylenecek

Ksrsi tarafin açmış olduğu davada bayan yani davali tarafına ithafen itiraz dilekce ornegi olan var mi abaca seviyorum,boşanmak istemiyorum,atılan suçlamaları kabul etmiyorum vb seyler söylenecek
Benim davada ben davacı tarafim,karşı taraf boşanmak istemiyormus. Siz de onun gibi davanın reddini istiyorsunuz sanırım.Bunun için karşı tarafı ağır kusurlu göstermeniz gerekiyor,benim karşı tarafın yaptığı gibi(olmadık iftiraları attı).
Beni ağır kusurlu gösteriyor ama tüm b kusurlarıma rağmen çocuk aile içinde büyüsün diye bosanmsk istemiyorum diyor

Tam tersi olaylar.
Dilekçe yazacağımda aynen seviyorum deyip karşı tarafa daha gir ithamlarda mi bulunulması gerekiyor dediklerinin reddi yetmiyor mu yani . Bunun için örnek var mi elinizde acaba çok çok sevdiğim tanısimın avukatı yok yarina dilekçeyi hazırlamamiz gerekiyor ki pazartesi sunsun .
Davali tarafiz sonuxta davacinin açmış olduğu bir davayı surumcemeye sokucaz

Dava dilekçesindeki öne sürülen iddialara birer birer cevap vereceksiniz ya bunları curuteceksiz ya da karşı tarafın daha fazla kusurlu olduğunu iddia edeceksiniz, arkadaşınız yani..bizim cevap dilekçesi 5 sayfalık ve kişisel bilgiler de belki vardır örnek cevap dilekçeleri vardır internette bir bakın..olaylar nedir biraz açarsanız belki burada fikir verilir

Üzerine herhangi bir mal tapu yoksa muhtarlıktan bir kağıt isteyin devlet barodan atıyor avukat

Eğer karşı taraf iddialarını ispat ederse siizin red etmenizin anlamı olmaz

Konu açtım aslında kendimden de ..
Davaci aldatıyor ama belirli ithamlarla suc atıp kendi çapında tutanaklar ile bosanma davası aciyor. Sosyal hizmetlerden bilir kisi vs talep ediyor yani bir sürü sey
Simdi davali ise pazartesi dilekceyi sunması lazım. Internet biraz kafamı karıştırdı o yüzden k siz değerli kulüp üyelerine danışmak istedim .
Nasil bir dilekce yazmaliyiz mesela sizden öğrendim simdi onun dediklerini tamam curutecegimizi biliyordum o vakit paraf paraf ondan gidip biz ustune bildiklerimizi yükleyeceğiniz ama seviyoruz diyecek ayrılmak istemediği için o yüzden Leyla oldum gece gece

İddiaları gerçek mi , ispatlanabilir iddialar mi neyin tutanakları bunlar sahte mi gerçek mi

Profiliniz kapalı konumuza bakamadım.sadece dilekçe yazdirmak için bile bütçe ayırmaz miydi arkadaşınız önemli bir konu sonuçta ve kişiye özel..sadece cevap dilekçesi değil dava dilekcesi ile beraber incelemeniz gerekir ki kimseden bulamazsınız.Madde madde iddialara cevap vereceksiniz delil göstereceksiniz ve karşı tarafın kusurlarına vurgu yapacak ve buna rağmen yine de seviyorum boşanmak istemiyorum diyecek.

İddiaları gerçek mi , ispatlanabilir iddialar mi neyin tutanakları bunlar sahte mi gerçek mi
Gercek kadın konusma kayıtları vs hersey var dilekçeye de sms lerin konuşma kayiarinin incelemenmesine diye bile belirtebilirim diye düşünüyorum

Yani şöyle bir kural var: ağır kusurlu tarag dava acamaz.Ya karşı taraf ağır kusurlu olacak ya arkadaşınız iddia edildiği şekilde agir kusurlu olan ben değilim şeklinde iddiaları curutecek

Dava dilekçelerini uyaptan ulasiyorum davacinin emniyetten aldigi tutanağı bile görüyorum az çok yazacağım bakalim bireyler. Avukatta düzeltecek avukatada yollayacak yani öyle konuşmuşlar bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…