- 24 Mart 2007
- 1.039
- 6
- 116
- 43
1.Yarencim ben snein ne demek isteedigini yazdigin üslübü cok iyi anlamis durumdayim canim.
2.Kimse beni senin bu sekilde yargiladigin gibi yargilayamaz.Bu hakki kimsede görmüyorum.Esimde dahil!
slm sudecim sana cevap yazacam ama inan neyi kastetigini bile anlamadim. bide 1,den 10 kadar niye yazdin onuda anlamadim .esinle alakali ne yazdigimida anlamadim esinide dahil etmis onuda anlamis degilim istiyorsan yazimi tekrar oku...:1no2::1no2:
1.Yarencim ben snein ne demek isteedigini yazdigin üslübü cok iyi anlamis durumdayim canim.
2.Kimse beni senin bu sekilde yargiladigin gibi yargilayamaz.Bu hakki kimsede görmüyorum.Esimde dahil!
slm sudecim sana cevap yazacam ama inan neyi kastetigini bile anlamadim. bide 1,den 10 kadar niye yazdin onuda anlamadim .esinle alakali ne yazdigimida anlamadim esinide dahil etmis onuda anlamis degilim istiyorsan yazimi tekrar oku...:1no2::1no2:
yarencim;
slm kizlar bu sefer ektiniz bizi kaba tabirle yaziyorum kelebek gibi sude naz bir ikisi dahiz bulusmayi yaparken bizsize sorduk istiyorsaniz erteleyelim ama siz yok hayir falan dediniz ve kimse gelmedi bir sözünün arkasinda olan vicdancim oldu ve diyer arkadaslarim oldu bu sefer de biz tarihi ayarlariz ikinci bulusmaya gelen gelir gelmeyen tanismak istediginin evinne gider orda yagmurda yazmaz rüzgarda esmez.cumaya ben yokkum birde gülüm yok eso yok ben erteleyin diyorumoki altici ayin 13,12 ola bilir allah izin verirse.
Bence bu yazida ne denmek istedigi cok acik canim.Ben oradan anladigim tabirte cevap verdim.Yukaridada dedigim gibi egerki anlatmak istedigin sey farkli ise bunu daha degisik bir dille yazsaydin keske!
Esimide isin icne katarken seninle alakali olarak degil.Beni esim bile senin yargiladigin sekilde yargilayamaz manasinda söyledim ben.
Madde madde yazdim ki herkes neyin ne oldugunu anlasin diye.Bence cok aciklayici bir cevap yazmisim.Bu konuyu burada kapatalim rica ediyorum.Benim kendi sorunlarim kendime yetiyor zaten.Birde burada üzülmek istemiyporum.Zira ben nete nesem yerine gelsin moralim düzelsin bir nebze rahatsizligima destek olsun diyr giriyorum.Hepinize hayirli günler dilyiorum.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?