Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

1.Yarencim ben snein ne demek isteedigini yazdigin üslübü cok iyi anlamis durumdayim canim.
2.Kimse beni senin bu sekilde yargiladigin gibi yargilayamaz.Bu hakki kimsede görmüyorum.Esimde dahil!
3.Ben o gün sana msn dede söyledim kalbimden rahatsizim ve doktora randevuya gidiyorum diye.Zaten canimla cebellesiyorum.Canimdan önemli hicbirsey degildir benim icin.
4.Doktordan ciktiktan sonra esim ve cocuklarim kayinvalidemdeydiler.Benim oraya gidip cocuklarimi almam ayriyetten hazirlik yapmam icin en az 3 saate ihtiyacim vardi.Ben doktordan saat 12 de ciktim.YOl haric!
5.Diyorsun ki benim yazdigim baska anlamdaydi.Ozaman lütfen yazis üslününa dikkat et!
6.Gülüm bu sana canim.ne ben nede ceyda chef felan degiliz sadece organizeyi yapmaya calistik Beceremedik o baska!
7.Bulusma ceyda ve benim disimda gerceklsti.Yazilanlari ve yazilis saatleri ile tarihlerine bakarsan bunu daha iyi anlarsin.Bne en son saat aksam 6 gibi baktim kimse birsey yazmamis.Ki cuma günü iptal edilmisti piknik.
8.Bulusma olacakmi olmayacakmi diye ben her dakika pc basinda duramam.Sabah isim olmasaydi en cok isteyenlerden biri bendim muhakakk gelirdim.
9.Iki gün sonra tekrar bir bulusma düzenlenipte birbirimizin yüzüne bakacagiz hanimlar.Bu yüzden lütfen karsimizdaki insani kirmadan üslübüna uygun mantikli ve sinir ile yazilmamis yazilari tercih edelim. Sonra ortam icinde kirginliklar olmasin!
10.Hepinize güzel günler diliyorum.Bulusma tarihi ve yeri belli oldugu vakit kismet olursa bende siteden okur ve gelmeye calisirim.Hoscakalin.

ozaman hafta ici olsun diyorsaniz kizlar 15.06.2007cumaya geliyo saat 2 de bulusalim bakin önümüzde bir sürü gün var herkes ona göre kendini ayarlasin

Dalolim bu tarih iyi..
Bu haftasonuna dek bence herkes kesin gelip gelmeyecegini yazsin..
Getirilecekler listesi yapmaya gerek var mi? Herkes istedigini getirsin bence..

bencede herkes istegini getirsin herkes kendi icecegini tabagini kasiginida getirsin ve bir kac cesit biseyler yapsin

ama kim ne getiriyorsa yazsin herkez ayni seyi yapip getirmesin gelecekler belli olunca bide kim ne getirmek istiyo onuda yazarizki kimin ne getirdigi anlasilir

kizlar ayin 15 de bana uygun gelirim seve seve...

ama ela sadece pazar günü gelebiliyor onun icin ayin 17 si olamazmi??yada ela izin alsan olmazmi bence bi dene inan buna deger ;-)

merhaba arkadaslar ortam biraz gerilmis ben bu aralar pek internete giremiyorum kayinvalidem vardi hep kosusturma sonra onu gönderdim falan derken vakit bulamadim o yüzden bulusma tarihinide görmedigim icin katilamadim umarim bir dahaki sefere katilabilirim.bencede herkes istedigini getirsin.ayin 15 inde benim kizimin doktor termini var ama sanirim sabah bakmam lazim tekrar bir karisiklik olmasin.

valla arkadaslar bu tarih icin esime bir sormam lazim.galiba 15inde cuma günü biz yola cikiyoruz arkadaslarla.hafta sonu yokuz bildigim kadariyla.su minyatür sehirmi ne var ya.oraya gidecektik.adini unuttum oranin.ama emin degilim.haftayami bir dahaki haftayami.sorup cevap yazarim ben okey...

aaa daha tartisma devam ediyo ama yeter kizlar uzatmayin kim geliyo sa 15.06.2007 de yazsin ve neler getirebileceginide yazsin
benim kiziminda ayin 15 de termini var ama sabah o yüzden benim icin sorun degil

dalolim yok canim saniyorum tartisma bitti.Sadece arkadasin anlamadigi birsey olmus bende onu acikladim.
Söyledigim gibi tarih benim icni uygun peki yer konusunda ne karar verildi.Nerede bulusacagiz?
Benimde cuma günü bir arkadasa sözüm vardi onu iptal ettim.Ayrica pazarda olsa sorun degil ben gelirim.Bu arada birkac arkadasim bilyiordu.izine gotmiyordum ben.Ama sagolsun esim üzülmeme dayanamadi:asigim: Türkiye tatilimizi ayarlamis.Kismetse temmuzun ilk haftasi yola cikyioruz:dance::sm_cool::teytey::hooray:

senin adina sevindim sudenaz yer konusuna gelince yine ayni yer olabilir orasi güzeldi cocuklar icinde uygun ama baska fikri olan varsa onuda degerlendiririz

selam yine, bulusmayi nerde yapiyorsunuz tam olarak ve tarih kesinmi yani ben sadece hafta ici gelebilirim pazar günü yaparsaniz gelemem.
parkta mi oturuyorsunuz?

Bana simdilik her tarih uyar.
Gülcin Türkiye'ye gitmene cok sevindim, ohh ne güzel!
Bende gitmek istiyorum bakalim esimin islerine bagli yaa..
Gelin yeri yazarlar sen merak etme, 10. Viyana'da ama bunu belirteyim.
Saat 14 mü?
Bende bir cesit kek ve elmali kurabiye yaparim sanirim.

kizlar bana her tarih uyar hersaat ve her yerde uyar gelirim,
BENCE GECEN GITIGIMIZ YER OLSUN COCUKLAR ICIN EH IYISI ORASI!!!
GELIN VE VICDAN HAFTA SONU GELEMIYORSA CUMA GÜNÜ YAPALIM YANII 15 HAZIRAN; EGER ELADA CUMAYA IZIN ALIRSA HERKES GELMIS OLUYOR!!!
KIZLAR BEN BU SEFER KREP YAPCAM VE BISDEY DAHA EKLERIM AMA DAHA KARAR VEREMEDIM:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…