Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

kizlar ben fitness senter arriyorum ama cocuk bakimida olucak icinde ve uygun fiyat bana yardim ederseniz sesvinirim 2 viyana ve 20 olabilr acil spora gitmem lazim zayiflamam lazim

Selam canlarim ben geri geldimm, ben sizleri cokk ama cokkk özledimm ben iyim sizlerde iyisiniz insallah kizlar izin orta sekerli gecti bir cok sicakti iki kizim hastalandi uc olum yine kafasini kirdi dugunler vardi sunnetler ha bide arabayi carptim oda tuzu biberi oldu ama yine eve döndum ya gerisi boss ben evimi cok özledim yaaa ama sunu söyleyim araba yolculugu supermis ya ilk defa gittik cok hosuma gitti bidaki sefer bidaha arabayla giderim herneyse sizler ne yaptiniz umarim gitmiyenler iyi vakit gecirmislerdir yeni arkadaslar katilmis aramiza sizlerde hosgeldiniz size simdiden söyleyim ben KK nin en akilisi en uslu uyesiyim bunlar simdi benden birseyler anlatir sakin inanmayin :1closedeyes:sengözlerimebaksanab Ben kendimi cok seviyorum size bi haberim daha var ben tr de kilo aldim yasenağlama trde bi is yapmiyorsun yiyorsun iciyorsun yatiyorsun yaa bu ne deli oldum artik ama ben veririm insallah ( gören okuyanda beni 90 60 90 beliyeceksırnaşık şey) ama yinede kendimi cok seviyorum neyse bu kadar yeter kizlarr mektubuma burda son veriyorum herkeze selam kelam Bu arada Kandiliniz mubarek olsun canlarim simdilik allaha emanetsiniz bye :teselli:a.s

gelin 54 kardeşim valla burası sensiz bomboş..
kaç gündür bakıyom yoksun, en sonunda yazmaya karar verdim
SENİ ÇOKKK ÖZLEDİMM
BELKİ sen simdi bana daha yakınsın..
tr deysen eger ama konusamadıktan sonra ühhüüü..

selam yeni gelenler hos gelmisler
kelebek gibi yazik ya kiza kiyma al seker ver yesin zaten nasilsa disleri dökecek yeniler cikacak kk nin akillisi miss yine döktürmüs
anabell tabiki sende gel güzel olur hepinize iyi günler bye

merhaba arkadaslar gurbeti bi yasayan birde bu aciyi yasayan bilir ailesinden uzak olanlara ise en buyuk aci gibi gelir ve haklidirlarda bende onlardan biriyim ben diyorumki ailemin olmadagi her yer cehennem gibi gelir bana .

leylacim hosgeldin canim aramiza.Fazla üzme kendini bizlerde burada gurbet acisini arkadaslarimiz ile konusarak unutmaya calisoyoruz.

Haklisin her ne kadar baska seyler ile avunmaya ugrassakda yinede o hasreti hicbirsey gideremiyor.Anladigim kadari ile yenisin gurbette.Üzülme insan bu aci ve burukluk ilede yaasamayi ögreniyor.Keske elimde bir sihirli degnek olsada tüm hasretleri dindirebilsem.

banada 9 sene bitti.Zaman ne cabuk geciyor degilmi.
Biz kk viyanalilar olarak bir genel bircok da kisisel bulusmalar gerceklestirdik.Izin sezonunun bitiminde bir toplanti daha yamayi düsünüyoruz senide aramizda görmek isteriz.Umarim katilabilirisn sende aramiza.

canim orda olsam hic kacirmazdim ama gelme durumum yok ama bu bulusmalardaki yapilan konusmalari internet uzerindende yaparsaniz biz uzaklardakide bilgileniriz nasil olur bilmiyorum ama davetine tesekkurler .

Slm hemseriler
bende sizler gibi avusturyadanim ama ben alistim artik
Dogdugun yer degil doydugun yermis vatanin demi ama:)

yahu nasilsiniz iyimisiniz nerdesiniz neden yoksunuz neden yazmiyorsunuz yane illa benim yazmamimi bekliyorsunuz hadi birseyler yazinda iyi oldugunuzu bileyimm :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…