Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Arkadaslar ben daha önce yazmismiydim bilmiyorum ama bende Viyana'da yasiyorum ,7 aylik kizim var 5 yildir evliyim, 25 yasindayim,sevgiler...Yeniyil sizlere güzellikler getirsin,Bayraminiz mübarek olsun..

merhabalar bendne avusturyadayim universite okuyorum...keyifler nasil

ohhh ne guzel yeni arkadaslar gelmis sayfamiza. anabellcigim nasilsin yaaaaaaaaaa? uzun zamandir bende yazamiyorum. tara butun zamanimi aliyor. optum hepinizi :1hug: :1hug:

mrb arkadaşlar ben avusturyada değilim ama oraya yakın bir yere geliyorum münihe münhte tanıdıkları olan varmı

slmarkadaslar bende araniza yeni katildim. bende avusturyadan kaliyorum güzellikler sizinle olsun hepinizi iyi sohpetler.

merhaba tüm dostlara,anabel notunu gördüm ama cok gec oldu sanirim uzun zamandir bakmamistim selam diyorum sanada,ayrica bir önerim var neden bir viyana toplantisi yapmiyoruz?ben istanbuldakileri kiskaniyorum onlar kac kez toplandi biz neden yapmayalim öyle degilmi????cevaplarinizi bekliyorum

Selam herkese,
Bende cogalalimda toplanti yapalim demistim daha önce arkadaslar. Bende Viyana'da yasiyorum. 25 yasindayim, bir önceki sayfalarda tanitmistim kendimi gerci ama yinede belirteyim dedim:)
1 kizim var 10 aylik olacak yakinda. Sizlerde yazin azcik, cok yavas ilerliyor burasi yaa.

selam kelebek gibi kizin cok tatli videolarini izlendim allh anali babali buyutsun,bende vienada oturuyorum yasim 22 bi oglum var daha 2 aylik

Herkese merhabaaaa bende geldimmm.
Kambersiz dügün olurmu dimi ama:Roflol:
DALOLIM BITANEMCE VE KELEBEKGIBI sizleri baska bir siteden taniyorum.Dalolim ve bitanemce ilede yüz yüze görüstük akraba olduk vallahi:Roflol:
eee hadi ne zaman toplaniyoruz:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…