iyi aksamlar hanimlar....a.s...bende Avusturyadan katiliyorum ...daha dogrusu Baden cevresinden....insaallah benide araniza alirsiniz....yerimseniben...ben iki ay oldu KK nde üyeyim....simdi sizin yazilarinizi okudum.......haftaya size iyi eglenceler dilerim bulusmanizda....kendinize iyi bakin....:teytey:kucak dolusu sevgi ve selamlarla...hoscakalin....:teytey:
canim uzak degilsin viyanaya gel bulusmaya beklerizz gelir seni bahnhofdan aliriz:1hug:
canim evet uzak degilim , tesekkür ederim güzelim...ama simdi olmaz ben calisiyorum ileriki zamanda yine böyle bulusursaniz tabii gelirim...:dance::teytey:
Kizlar yazilanlara göre 10.da yahut 11 de bulusuluyo sanirim. Büyük ihtimal ben gelemem o halde, bana uzak kaliyo cok. Fedakarlik yapin diyoruz ama hep tek tarafli degil degil mi?
Herzaman o taraflarda mi bulusacagiz cogunluk orada diye?
Ama önemli degil,sizde haklisiniz cogunluk rahatina göre ayarlasin, gelmeyenler zaten azinlik olmus olacak pek bir eksiklik olmaz.
Iyi eglenceler simdiden, bizede resimleri gösterirsiniz artik..
Kizlar banada uyar ama bu defa 10 taraflarnda bulusmasak yaa.
1. Viyana derim ben bana yakin degil yani, güzel oralar ondan..
Ayrica suanda dediginiz yere tekrar bakiyorum 11 deki. 6 tranvayi ile kac durak Reumannplatz'dan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?