Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

canim uzak degilsin viyanaya gel bulusmaya beklerizz gelir seni bahnhofdan aliriz:1hug:

ok bende ozlem gibi karismiyorum nerede diyosaniz oraya gelirim benim icin farketmez kizlar artik
yeri siz belirleyin gelirim artik napayim

canim uzak degilsin viyanaya gel bulusmaya beklerizz gelir seni bahnhofdan aliriz:1hug:

canim evet uzak degilim , tesekkür ederim güzelim...ama simdi olmaz ben calisiyorum ileriki zamanda yine böyle bulusursaniz tabii gelirim...:dance::teytey:

canim evet uzak degilim , tesekkür ederim güzelim...ama simdi olmaz ben calisiyorum ileriki zamanda yine böyle bulusursaniz tabii gelirim...:dance::teytey:

tamam canim bekleriz seve seve :teytey:

zaten bu ikinci bulusmamiz olcak ins daha cok bulusma olur bütün osterreichdaki türklerle tanisiriz artik :roflol::roflol::roflol:

Kizlar 20 kasimsa ben de gelirim,ama daha fazla uzatmayalim tarihi...:)

bana heryer uyar problem degil..hadi kararlastiralimda bulusalim artik,herkes bulustu bi biz bulusamadik..:)

tamam kizlar kardelenin dedigi gibi 11 deki iyi direk 6 tranvayindan inince karsisinda sogukta coluk cocuk yürümemis oluruz bencede iyi

Kizlar yazilanlara göre 10.da yahut 11 de bulusuluyo sanirim. Büyük ihtimal ben gelemem o halde, bana uzak kaliyo cok. Fedakarlik yapin diyoruz ama hep tek tarafli degil degil mi?
Herzaman o taraflarda mi bulusacagiz cogunluk orada diye?
Ama önemli degil,sizde haklisiniz cogunluk rahatina göre ayarlasin, gelmeyenler zaten azinlik olmus olacak pek bir eksiklik olmaz.
Iyi eglenceler simdiden, bizede resimleri gösterirsiniz artik..

Arkadaslar eger olay tavir koymaksa bende tavir koyarim sorun degil.Farkindaysaniz benim agzimdan 10 lafi hic cikmadi.Ben ulasimi kolay ve duraga en yakin mc yi bulmaya ugrastim.Gelmek isteyen gelsin gelmek istemeyen gelmesin arkadaslar. Burada azinlik cogunluk degil mesele.Mesele cocuklarimiz.Simdi isteyen 2 de isteyen 10 da isteyen 22 de bulussun.Anlasilan bizler henüz büyümemisiz hala cocuk gibi sen onu dedin ben bunu eddim hadi küs hadi baris oynuyoruz.!!!!Hepinize hayirli günler.

Gülcincim bana diyosun arkadaslar demene gerek yok, fikrini söylemen gayet normal, tipki benim fikrimi direk söyledigim gibi.
Mesele cocuklarimiz oldugundan bende zaten onu düsünerek fikrimi dedim, yani ben heralde cogunlugun cocugu hasta olmasin benimkini riske atayim diyemezdim.
Ayrica dedigin gibi istemeyen gitmez zaten, kimse kimseyi zorlamadi. Burada amac bulusup güzel vakit gecirmek, birbirimizi daha iyi tanimak.
Hee birde büyümemis konusunda haklisin, ben bazen böyleyim kusura bakma, annem bile bana hala kizar azcik olgun ol diye, cocugun var diye. Eminim zaman ve yasanilanlar olgunlastiracak benide...
Tavir koymadim sadece fikrimi icimdekileri dedim, böyle demeyip bir bahane gösterip yine gelemem diyebilirdimde, ama acik konusmayi severim, icimden ne gectiyse dedim.
Iyi günler

Ben 1. dekini Stephansplatz'in ordaki sanmistim ama degilmis, onada baktimda o da yürüme yolu var. Ben tahminen demistim hani herkes U1 le direk kolay gelir diye ama baktimki tahminimdeki gibi degil 1. deki.

Gülcin'in verdigi linkten inceledim simdi cogunu.

Kizlar yaa öyle kirici konusmak istemedim hee, beni kavgaci biri zannedersiniz birde :bbo:
5-6 durak cok degilmis, tamam orasi olsun.
Bugün azcik havanin $eyi var üstümde sanirim:uhm:
Bulusmadan bir Msn toplantisi yapalim yaa:1rolleyes:
a.s.

ya kizlar sizin orda varsa böyle bi mc biz gelek oraya ama su var yürüme yolu kisa ve de bol bol u bahn taranvay degistirmesek iyi olur hepimizin cocugu var herkes ister kisa yakin yolu ama bu mümkün degil kimse oyun bozancilik yapmasin 11 deki uygun bence tranvaydan iner inmez karsida

Bitanemce canim beni listeden silermisin.Tartismalar ne zaman biter ne zaman yer ve tarih konusu tam olarak(tartismasiz!) kararlastirilirsa beni o zaman listeye ekle canim.

slm kizlar ben geldim uzun zamandir yazmiyordum ama siteye girip yazilarinizi okuyordum.neyse bulusma varmis ben gelecem diiye yazmiyim bitanemcem sagolsun adimiyazmis.yakizlar bizim eski arkadaslardan kimse yok gülcin vicdan gelin onlar hic gözükmüyor onlar gelecekmi yok yeni arkadaslarmi gelecek neyse insallah katilim cok olur kendinize iyi bakin dostca ve hosca kalin byeeeea.s.a.s.:enbuyukkk:

kizlar tartisma yok herkes okeyledi sanirim 11 deki mc yi eski sudenaz yeni kardelen masalim kiz kambersiz dügün olmaz unutma
daha yeni vicdana ve gelinede haber verdim onlarda siteye girip okuyunca haber verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…