Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Kahvalti degilde ögle olmasi benim icin daha iyi, ayrica haftaici haftasonu farketmez ama calisanlar icin iste farkediyo. BIr sonraki cumartesiye yapalim mi? Calisanlarda gelir yer olur heralde mc.de simdiden aranirsa?

kizlarrr bu hafta her yer doluuu mc donalds larda!!!hafta sonu bulmak icin bir ay onceden aramamiz gerekiyor!!
burger king leride aradim gülcincim ama malleseff cocuk oyun yerleri cogu yerden kaldirilmis!!!

kizlar biz en iyisi hafta ici yapalimm!!!!!!

sevgili damla
gelin

ve calisan herkes belki izin alir yada sabah calsiir oglenden sonra busmaya katilabilir!!!!

ben pazartesi ayin26 sini oneriyorummm simmering hauptst 113 !!!

bu sefer mallesef 1 yada 2 kisi icin ertelemeyi yapmak istemiyoruzz

ona gore hepiniz biraz caba gosterinki bir an once bulusalimmm

Selam arkadaslar!Bende viyanadayim..
Bu siteyi cok begendim daha yeni üye oldum..
16.Bezirkten olan varmi??

kizlar pazartesi bulusun siz.Dilek ve esai bana misafir gelyiorlar.Önceden yaptigimiz ve eslerimizin islerik dolayisi ile erteleyemeyecegimiz bir program.O yüden siz eiyi eglencelerl.

Hahahaha,valla su an gülüyorum,herkes bisey demis...:)))

Yok ben anladim bizim bulusma tarih oldu..:))

Onun icin bisey demiyorum..:)

Carsamba ,persembe olmaz penguen06 nin esi evde oluyor..

En iyisi Haftaya Cumartesi olurmu??:)))

Anlasilan biz bu sefer birlik olupta bulusamayacagiz kizlar.Bundan önce yapilan organizasyonda hic böyle sorunlar cikamisti.Neyse.
Bende bari hafta sonu ve hafta ici erteledigim misafirlerimi ve islerimi halledeyim.Hadi herkese iy günler.

didymos selam hosgeldin aramiza,16'dan da kimse yoktu heralde icimizde iyi oldu:)
Bulusma niye böyle zor acaba! Ya bence ilkbahar- yaz olsaydi coktan bulusmustuk disarida bir yerlerde, havalardan böyle yer bulamama sorunundan biz böyle olduk.
Bu arada msn e ekli olmayanlar eklesin beni: .
Aksam falan silerim mailimi, haydi iyi günler kizlar..

ya arkadaslar kusura bakmayin benmi sebep oldum acaba karisikliga siz kendinize göre ayarlayin karisiklik olmasin bana kismet degilmis demekki kusura bakmayin iyi aksamlar herkese...

yok canimm yaaa senle hic ilgisi yokk!!!! sen küsura bakma aslinda
cocuklarimizdan dolayi bulusmada problem yasiyoruzz!!!!

ama malesef hafta sonu MC lerde yer yok biz büük ihtimal hafta ici yapcaz erken yazarsak belki izin alabirsin!!!

kizlar son teklifi ediyorumm bu seferde olmasa benden pess artik!!!!
30 eki cuma günu hava cok güzel olcak 10 derece!!!
busmayi yapalim calisanlarda bir zahmet izin alsin yada sabah calisisn oglende bulsmaya gelsin!!!(yada sabah bulusmayi yapariz oglende ise giderler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…