Hosgeldin canim.Kendinden bahsedermisin bize biraz.KAcinci viyandasin evlimisin bekarmsin???evliyim, 16. viyanada kaliyorum!! Calisiyorum! Hamileyim!
evliyim, 16. viyanada kaliyorum!! Calisiyorum! Hamileyim!
Begenmedinmi??
Daha nasil anlatabilirdimki ?
Sordugun sorulara cevap verdim ve diger türlü ilgilendiren ve benim burda aciklama yapabilecegim bir sorun olursa yani cevabini vermek istedigim olan bir soru olursa cevabini seve seve veririm!!
Bütün hayatimi nette yazacagimi beklemiyordun degilmi ? *hihi*
Tebrigin icin : Rica ederim :dance::CüvCüv:
Canimm , kelebegimm.Iyiyim tatlim ben.Kizimi krese alistirdim sayilir.Bu hafta ugurlu geldi galiba.Artik agalama sendromlarini gectik.Simdi kendisi el sallayip giriyor iseri.Haftaya yemegede kalacak.Nasipse diger haftaya tüm gün kalir.Bende anca AMS e giderim.kaydirigubbakcemileSelamlar kizlar epeydir yazmayanlar nerelerde bakalim
Bebeler mi rahatlik vermiyor :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu
Kizlar haftasonunu iple nasip cekiyorum yaa, evde oturmak iyi oluyormus meger a.s
Sabahin körü kalk git kac durak, havalarda soguduya yataktan cikmak dahada zor mirmirmirmir Ama dikensiz gül olmaz degil mi yerimseniben
Gülcincim nasilsin?
Yeni gelenlerede hosgeldiniz diyorum, güzel paylasimlar, dostluklar a.s.
kaydirigubbakcemile5 ben kactim.
Siz iyimisniz????
Cok yanlis bir üslubunuz var ve ben bunu dile getirmek istedim.Nezaket geregi insan kendini tanitirken daha yumusak bir dil kullanir.
Kelimelerinizin sonundaki ünlem isaretlerinin ne anlama geldigini biliyor olmalisiniz.(yoksa insan bilmedigi isareti neden kullansinki degilmiyerimseniben)
Biz burada tartismiyorz hanimefendi biz burada cok güzel dostlklar kurduk Ailecek görüstügümüz bircok dost kazandik.Hicbirimiz kendimizi bu dille anlatmadik.
Ayrica ben sizden özel yasantinizi anlatin diye hicbir talepte bulunmadim!
Ben size''hosgeldin canim'' ile baslayan bir cümle kullanmisken sizin sonlari ünlemlerle dolu ''evliyim, 16. viyanada kaliyorum!! Calisiyorum! Hamileyim!'' cevabiniz cok ilginc ve üslüba uygunsuz geldi acikcasi.Biz bu tür konusmalara aliskin degilizde.
Ayrica sizin hayatinizda zaten beni ilgilendirmez!
Hayatinizda basarilar,ve agrisz sancisiz dogumlar dilerim!..
Arkadaşlar TownTown diye bir yer varmı viyana da ?
Nevin aramiza hosgeldin.Insallah vardir aramizda sana yakin birileride tanisip görüsürsünüz.Sanal olarak bizde yanindayiz:1hug:mhb lar ben oberösterreich den nevin 28 yasindayim ve oö de yasayan bayan arkadaslar varsa tanismak isterim
Kelebegim sanada Hayirli kandiller.a.s.Yüce Rabbim tüm insanlarin iyilikle ve masumiyetle dolu dualarini kabul eder insallah.Hepinize hayirli bir Kadir Gecesi gecirmenizi dilerim arkadaslar :)
Bu arada ben hani Makina Teknikerligi Ausbildunguna basladimya, isin icine girince cok hosuma gitmedi, yani alan olarak icime sinmedi ilerde bu alanda calismayi hayal ettim ve vazgectim, Philipsteydim.
Simdi ise Siemens te EDV teknikerligi üzerine baslayacakmis 6 Ekimde onu istiyorum AMS ten bakalim vereceklermi!
Katilmak isteyen olursa buyrun gelin sizde :)
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?