Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Downtown olabilir mi? google earth dan bakınca Viyana da en yakın bu çıkıyor. Büyük ihtimal de budur. Ama yılların postacısı zaten böyle küçük hataları affeder.Bende bir sefer İstanbul da bir adrese apartman adını mahalle olarak yazmama rağmen ulaşmıştı.(Güneş apartmanı değilde Güneş mah. yazmıştım.)
Sorun olacağını sanmıyorum...
Hepinize Hayırlı Ramazanlar...

Begenmedinmi??

Daha nasil anlatabilirdimki ?

Sordugun sorulara cevap verdim ve diger türlü ilgilendiren ve benim burda aciklama yapabilecegim bir sorun olursa yani cevabini vermek istedigim olan bir soru olursa cevabini seve seve veririm!!

Bütün hayatimi nette yazacagimi beklemiyordun degilmi ? *hihi*

Tebrigin icin : Rica ederim :dance::CüvCüv:

Siz iyimisniz????
Cok yanlis bir üslubunuz var ve ben bunu dile getirmek istedim.Nezaket geregi insan kendini tanitirken daha yumusak bir dil kullanir.
Kelimelerinizin sonundaki ünlem isaretlerinin ne anlama geldigini biliyor olmalisiniz.(yoksa insan bilmedigi isareti neden kullansinki degilmiyerimseniben)
Biz burada tartismiyorz hanimefendi biz burada cok güzel dostlklar kurduk Ailecek görüstügümüz bircok dost kazandik.Hicbirimiz kendimizi bu dille anlatmadik.
Ayrica ben sizden özel yasantinizi anlatin diye hicbir talepte bulunmadim!
Ben size''hosgeldin canim'' ile baslayan bir cümle kullanmisken sizin sonlari ünlemlerle dolu ''evliyim, 16. viyanada kaliyorum!! Calisiyorum! Hamileyim!'' cevabiniz cok ilginc ve üslüba uygunsuz geldi acikcasi.Biz bu tür konusmalara aliskin degilizde.
Ayrica sizin hayatinizda zaten beni ilgilendirmez!
Hayatinizda basarilar,ve agrisz sancisiz dogumlar dilerim!..

Selamlar kizlar epeydir yazmayanlar nerelerde bakalim :uhm:
Bebeler mi rahatlik vermiyor :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu

Kizlar haftasonunu iple nasip cekiyorum yaa, evde oturmak iyi oluyormus meger a.s
Sabahin körü kalk git kac durak, havalarda soguduya yataktan cikmak dahada zor mirmirmirmir Ama dikensiz gül olmaz degil mi yerimseniben

Gülcincim nasilsin?

Yeni gelenlerede hosgeldiniz diyorum, güzel paylasimlar, dostluklar a.s.

kaydirigubbakcemile5 ben kactim.

Canimm , kelebegimm.Iyiyim tatlim ben.Kizimi krese alistirdim sayilir.Bu hafta ugurlu geldi galiba.Artik agalama sendromlarini gectik.Simdi kendisi el sallayip giriyor iseri.Haftaya yemegede kalacak.Nasipse diger haftaya tüm gün kalir.Bende anca AMS e giderim.kaydirigubbakcemile
Senin kursun nasil gidiyor.Sogklardan sende sikayetcisin demeksengözlerimebaksanab
Simdi TÜRKIYEMDE olmak vardi yaaaabenneyaptımki

selam kizlar coktandir yazmiyorum
ama hep okuyordum yazilanlari yeni gelenler hos gelmiy aramiza
valla kizlar hic vaktim olmuyo yazmaya kizim birakmiyor ama okumaya calisiyorum nasilsiniz umarim herkes iyi
bu aralar kizimla savas halindeyiz mizmizliktan beni fazlasiyla yoruyor umarim bu dönemini cabuk atlatir cünkü hem cok yoruluyor hemde cok üzülüyorum bu kis cok zor gececek benim icin kizimla nasil gecirecegim bu kisi hep soyunmak istiyor kis geldi artik üstünü giydirmek bi sorun giyinmeyi sevmiyor ve günde 3 kez bazen daha fazla banyo yapan kizim bu soguklarda bunu devam ettirmek istiyor hadi yazin neyse dedik suyla oynasin dedik ama kisin zor bir durum bari bi iki gün arayla yikan diyorum ama anlatamiyorum
ama herseye ragmen iyiki var büyümüs artik yazdan beri konusmasi iyice ilerledi kendini ifade edebiliyor isteklerini söylüyor bu cok hos bi duygu ve artik süslü bi kiz olacagina eminim alis veris manyagi oldu cikti bana cici al diyo
tam bi ayakkabi hastasi her gördügü ayakkabiyi istiyo elim mahkum bende aliyorum ama
bu kizin genc kizligi baya süslü kokos olacak kesin sizin kuzucuklar nasil
gelin 54 ne oldu dogum yaptimi hic bilmiyorum allah hepimizin yavrusuna hayirli uzun ömürler versin
kendinize iyi bakin öpüldünüz

selam kızlar siz avusturyadan yazıyosunuz ben türkiyeden ailemin tamamı viyanada burayı görünce bi gireyim dedim sanki ailemle görüşmüş gibi oldum hepinize türkiyeden kucak dolusu selamlar sevgiler

selam kizlar nasilsiniz bakem :) ? ramazan nasi geciyor? ben uykusuzum ama cok mutluyum anne olmak cok güzel bir duygu resmen ogluma asik oldum bayiliyorum ona cok seviyorum...
allah yavrularimizi korusun azcik karni agriyo benim icim paramparca oluyo ufacik bir gülümsemesi beni dünyanin en mutlu insani yapiyo annelik feciymis ya :)
aramiza yeni gelenler hosgelmisler. hadi kendinize cici bakin öptüm

Merhaba canim, cicim, hayatim

Böylemi baslamami isterdiniz yazdiklarima?
Ben iyiyim umarim sizde iyisinizdir ? Dediginiz anlamda kullanmak istemiyorum sordugunuz soruyu!

Mademki bütün ünlem isaretlerinin anlamini biliyorsunuz ozaman *hihi* ninde anlamini biliyorsunuzdur galiba ?

Bende sizin konustugunuz türden konusmalara aliskin degilim!
Siz kendinizi anlatin dediniz bende anlattim baska ne tür sekilde anlatabilirdim?
Bir internet sayfasinda yazi yaziyorum kitap degil her yaptigim ünlem isaretlerine dikkat edersem ...

Bende zaten özel yasantimla sorular sordunuz demedim benim söylemek istedigim baska bilmek istedigin ve cevabini verecegim biirsey varsa INTERNET-Sayfasinda cevaplandirabilirim!

Benim yazilarimdan nasil bir nezaket bicimi kullandigimi ünlem isaretlerinden cikartiyorsaniz kaydirigubbakcemile3

Ben yazdigimda o mesaji cok degisik düsünerek yazmistim ve biraz sakayla biraz gülerek ama sert bir cikimla yada ters bir sekilde cevap vermek isteyerek degil !!

Demekki ben sizi yanlis siz beni yanlis anlamissiniz? Kimsenin özel hayatida beni ilgilendirmiyor, güzel dostluklar kurmussunuz dahada güzel ve uzun süreli olmasini dilerim ...

Dogum dilekleriniz icinde cok tesekkürler

Vallahi sizinle tartismaya hiic niyetim yok.Ama sunu söylemeden gecemeyecegim.Hani yazmissinizya ''Ben yazdigimda o mesaji cok degisik düsünerek yazmistim ve biraz sakayla biraz gülerek ama sert bir cikimla yada ters bir sekilde cevap vermek isteyerek degil !!''
ikinci mesajinizizin nasil basladigini okumanizi tavsiye ederim.
Nese lafi fazla uzatmadan size hayatiniz boyunca bol sans diliyorum.
Gönül isterdiki bu sekilde tanismayalim.Burada biz nebzede olsa biz gurbetciligimizii unutup birbirimize destek oluyorduk.

Ikinci cevabima nasil basladigimida biliyorum : Sinirli ve tanimadan yapilan ön yargiya tztz diyerek

kardelenmasalim: sizi tanimiyorum etmiyorum ve ne yazdigimida iyi bilerek söylüyorum egerki aramizda uzun bir konusma veya güzel bir konusma olsa ozaman bende size güzel bir sekilde icten canim,cicim diyerek hitap edebilirdim ! Evet dediginiz keske degisik sekilde tanisabilseydik.

Bende size bol sanslar diliyor ve gurbette ins. dilediginiz ve istediginiz yabancilik cekmeyecek kadar güzel günler gecirmenizi diliyorum!

Hepinize hayirli bir Kadir Gecesi gecirmenizi dilerim arkadaslar :)

Bu arada ben hani Makina Teknikerligi Ausbildunguna basladimya, isin icine girince cok hosuma gitmedi, yani alan olarak icime sinmedi ilerde bu alanda calismayi hayal ettim ve vazgectim, Philipsteydim.
Simdi ise Siemens te EDV teknikerligi üzerine baslayacakmis 6 Ekimde onu istiyorum AMS ten bakalim vereceklermi!
Katilmak isteyen olursa buyrun gelin sizde :)
Sevgiler

mhb lar ben oberösterreich den nevin 28 yasindayim ve oö de yasayan bayan arkadaslar varsa tanismak isterim
Nevin aramiza hosgeldin.Insallah vardir aramizda sana yakin birileride tanisip görüsürsünüz.Sanal olarak bizde yanindayiz:1hug:
Kelebegim sanada Hayirli kandiller.a.s.Yüce Rabbim tüm insanlarin iyilikle ve masumiyetle dolu dualarini kabul eder insallah.
Canim demek begenmedin bu dali.Ama olsun buda sana cesaret vermistir.Bence senin bu Ausbildungu yapman daha cok isler basarabilecegini gösterir.Sakin yilma.Sen daha cok seyler basarabilrsin canim.Hayirli geceler.a.s.:1hug:

slm kizlar ben almanyadayim.ama benim sülale hep avusturyada viyanadalar.bende geliyorum arada bir ooraya viyana güzel bi sehir ya ben sevdim.bayada türk var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…