Ben test mest yapmıyorum ya regl düzensizliği var pcostan dolayı akışına bıraktım 2 ay adet olmazsam gidiyorum doktora bu ay adet olunca doktor gözetiminde denemelere baslicamBiz hangi testi yapicaz o zaman bu arada beni.de negstif cikti kanim
İnşallah yanıt alırsın bu ay canım rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinCanım hormonda yok ama görüntüsü var ve belirtilerini de yaşıyorum dahiliye bana glifor verdi tabi kadın doğuma da sordum bu ay çok garip şeyler oldu bir kaç kez yapiskan akinti gordum gördüklerimin hepsini değerlendirdim. Özelde mi yapacaksın hsgyi ben çok korkuyorum o aletten birde hiç yumurta catlarma denemedinmi
İçten isteyen herkese nasip etsin inşallah canım bakalım gorucez pek umudum yok amaİnşallah yanıt alırsın bu ay canım rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinbu ay işte ilk defa çatlatma iğnesi kullandım hatta kontrollü şekilde büyüttü iğneyle sonrada çatlatma iğnesi yaptı yine adet oldum işte. Bilmiyorum ya rahim filmini çeksinler bakım en azından Gebelik ihtimali artıyor ya o yüzden istiyorum çoğunlukla.. özelde yaptiricam ben devletle artık işim olmaz büyük konuşmayim ama. Hep bir yıl olmaması normal diye diye beni beklettiler öncesinde de kimyasal yaşadım eee bu kez de kimyasal yaşadın artık beklenir gebelik dediler gebe kalabiliyosun dediler hep boş laf geliyor artık bunlar. Tabi nasip bunda. Sonrası. Filmi cektirip akışına birakicam bir kaç ay
Erken daha hiç belli olmaz sen umudunu hiç yitirme rabbim nasip eder inşallah hepimizeİçten isteyen herkese nasip etsin inşallah canım bakalım gorucez pek umudum yok ama
Ben yapiyirum ama pişman oluyorum bugun 1 gun var yaptim az once marka miratechBen test mest yapmıyorum ya regl düzensizliği var pcostan dolayı akışına bıraktım 2 ay adet olmazsam gidiyorum doktora bu ay adet olunca doktor gözetiminde denemelere baslicam
Simge çizgi kırmızı mı?Benimde böyle oldu ardından kan verdım negatıf cıktı sonra regl oldumBen yapiyirum ama pişman oluyorum bugun 1 gun var yaptim az once marka miratech
Soluk pemebe gibi cizgiSimge çizgi kırmızı mı?Benimde böyle oldu ardından kan verdım negatıf cıktı sonra regl oldum
Canım testlere güven olmuyor gerçekten ben üzüldüm sen uzulme inşallah. Adetin gecikirse yap testi yoksa uğraşma benceBen yapiyirum ama pişman oluyorum bugun 1 gun var yaptim az once marka miratech
Bende de bu ay böyle oldu gercekden testlere bosa para verıp üzülüyoruzCanım testlere güven olmuyor gerçekten ben üzüldüm sen uzulme inşallah. Adetin gecikirse yap testi yoksa uğraşma bence
hayırlısıyla kolaylıkla olsun ıns hamılesındırAdet olacsk gibi agrim var akintim yok belki gekir yarina belki gelmez bekleyip gireceğim
Kesinlikle öyle ve bu yüzden yipraniyoruz en cokta bu yaniBende de bu ay böyle oldu gercekden testlere bosa para verıp üzülüyoruz
Ben bu ay yapamam artik diyordum kan beni umtlandirdi oda fos ciktiCanım testlere güven olmuyor gerçekten ben üzüldüm sen uzulme inşallah. Adetin gecikirse yap testi yoksa uğraşma bence
Ben bu ay yapamam artik diyordum kan beni umtlandirdi oda fos cikti
Cansin bugun boyle cikti bugun adet günümdü simdilik.olmadim marka senteBoşver boşver hatta adetin gecikirse kan verirsin
Pembelik varsa gebelik vardır belkıde gec döllenme oldu yanı ıns öyledırSoluk pemebe gibi cizgi
Markayı duymadım canım ama daha belirgin bir çizgi çıkması gerekmezmiydi adet gününde.. yarın kan ver istersen regl olmazsanCansin bugun boyle cikti bugun adet günümdü simdilik.olmadim marka sente
Olmadim ama olabilirim gibi 1 gun gecti simdilik beyaz akinti geliyor sol tarfima siddetli kramp giriyor bir kac sanayilik kan hafta ici de olmasaam verebilirim ancakMarkayı duymadım canım ama daha belirgin bir çizgi çıkması gerekmezmiydi adet gününde.. yarın kan ver istersen regl olmazsan
Ins oyledir diyelimPembelik varsa gebelik vardır belkıde gec döllenme oldu yanı ıns öyledır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?