• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox gebelik testi silik çıktı sizce hamilelik var mı

organik47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2025
5
1
1
29
Kızlar selam adetim 3 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı her zaman düzenli adet olurdum ( bu son 3 ay sıkıntı yaşadım ama çocuk süreci için deniyoruz ) sizce bu kuruma çizgisi mi 10. Dakikalara doğru oluştu test markası awox 3 günde 3 kez yaptım 3 ü de böyle

Eklentiler

• IMG_CB735DB3-6B7D-461D-B7F7-6ABC474DB015.webp
    IMG_CB735DB3-6B7D-461D-B7F7-6ABC474DB015.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar selam adetim 3 gün gecikti test yaptım bu şekilde çıktı her zaman düzenli adet olurdum ( bu son 3 ay sıkıntı yaşadım ama çocuk süreci için deniyoruz ) sizce bu kuruma çizgisi mi 10. Dakikalara doğru oluştu test markası awox 3 günde 3 kez yaptım 3 ü de böyle
Bu test yanıltmıyor diye biliyorum ve silik çizgi görünüyor. İnşallah hamilesindir 🙏

Teşekkür ederim daha önce bir düşük yaşadım o sebeple heyecanla bekliyorum 🥺
Canım inşallah bu sağlıklı bir şekilde sonuçlanır kucağına alırsın bence kan ver hemen teyit etmiş ol. Herhangi bir belirtin var mı şu an

Canım inşallah bu sağlıklı bir şekilde sonuçlanır kucağına alırsın bence kan ver hemen teyit etmiş ol. Herhangi bir belirtin var mı şu an
Amin inşallah 🙏🏽Göğüs hassasiyeti olabilir sadece ama başka belirtim yok maalesef regl düzenim de diyet kaynaklı bozuldu kötü denk geldi

Amin inşallah 🙏🏽Göğüs hassasiyeti olabilir sadece ama başka belirtim yok maalesef regl düzenim de diyet kaynaklı bozuldu kötü denk geldi
Zaten regl ve gebelik belirtileri birbirine benzer tek fark gününün geçmesi o da olmuş zaten inşallah vardır

Back
X