Awox gebelik testi

Estağfurullah canım problem yok ilk ilişki 5 Haziran'da oldu 2. İlişki 8 Haziran 3.iliski 9 Haziran'da ve 10 haziranda ve 12 Haziranda ve son ilişki 15 Haziranda oldu canım ve ben dün itibariyle silik çizgi gördüm . Ama gerçekten aldığım test o kadar güzelmiş ki yani kanda bta değer 10,35'en bile net bir şekilde çizgi çıkardı
Benim 1 haziranda ve 7 haziranda sadece 2 kere korunarak iliskim oldu son adet tarihim 12 mayıstı programa göre 14 haziranda beklenen adet gösteriyo nimo ve days doctor erken gebelik testi yaptim toplam 10 tane hepsi cok acık silik cıkti ama yalancı pozitif gösterdiğini site de gordum bebe time erken gebelik ve albi kaset yaptım ilk idrarla bu sabah silik cizgi çıkmadı negatifti acıkcası esimle problemlerimiz var hiç istemiyordum ve korunuyordu sizce cıksa çıkar mıydı başınızı çok ağrıttım özür dilerim

Olabilir canım neden olmasın inşallah hayırlı haber alırsınız bazen testlerde de problem olmuş olabilir inanın ben de geçen ay en güvendiğim markayla test yaptım sidik bir çizgi çıktı gittim kan verdim hiçbir şey yoktu yani problemler oluyor testlerde bazen testlerde de problem olmuş olabilir inanın ben de geçen ay en güvendiğim markayla test yaptım sidik bir çizgi çıktı gittim kan verdim hiçbir şey yoktu yani problemler oluyor testlerde
Evet yalancı pozitif çıkıyor bazen inşallah olur benimde hayırlısıyla teşekkür ederim

Benim 1 haziranda ve 7 haziranda sadece 2 kere korunarak iliskim oldu son adet tarihim 12 mayıstı programa göre 14 haziranda beklenen adet gösteriyo nimo ve days doctor erken gebelik testi yaptim toplam 10 tane hepsi cok acık silik cıkti ama yalancı pozitif gösterdiğini site de gordum bebe time erken gebelik ve albi kaset yaptım ilk idrarla bu sabah silik cizgi çıkmadı negatifti acıkcası esimle problemlerimiz var hiç istemiyordum ve korunuyordu sizce cıksa çıkar mıydı başınızı çok ağrıttım özür dilerim
Canım olsa bence çıkardı eğer istersen awox ol güvenilir test albi markası da iyi negatif ise bence yoktur estağfurullah başım ağırmadi . Ne demek yani tabii ki de burada hepimiz birbirimize bir şeyler soruyoruz fikirlerimiz oluyor ben asla sorulardan kaçmam yani benim için hiç problem yok ben asla sorulardan kaçmam yani benim için hiç problem yok

Canım olsa bence çıkardı eğer istersen awox ol güvenilir test albi markası da iyi negatif ise bence yoktur estağfurullah başım ağırmadi . Ne demek yani tabii ki de burada hepimiz birbirimize bir şeyler soruyoruz fikirlerimiz oluyor ben asla sorulardan kaçmam yani benim için hiç problem yok ben asla sorulardan kaçmam yani benim için hiç problem yok
Evet yalancı pozitif çıkıyor bazen inşallah olur benimde hayırlısıyla teşekkür ederim
İnşa canım benim hayırlı haberler alırsın

Sanki birinde çift çizgi gördüm ya , kanda çıkmadı demiştiniz değil mi🧐
Çizgi çıkan geçtiğimiz cuma ve cumartesi çıktı hatta fotoğraftakinden çok daha belirgindi burada kalite düştü.
Ama sonraki günler idrar testleri negatif çıktı.
Bugün kan verdim sonuç yarın çıkacak

Çizgi çıkan geçtiğimiz cuma ve cumartesi çıktı hatta fotoğraftakinden çok daha belirgindi burada kalite düştü.
Ama sonraki günler idrar testleri negatif çıktı.
Bugün kan verdim sonuç yarın çıkacak
Bilemiyorum canım bak peridictor erarly en güvenilir ve pahalı testlerden geçen ay bana silik çizgi verdi 2 gün sonra kan vermiştim negatif hata atım buraya umudunu kaybetme herkes farklıdur

Eklentiler

• 1000009171.webp
    1000009171.webp
    103,4 KB · Görüntüleme: 25
Bilemiyorum canım bak peridictor erarly en güvenilir ve pahalı testlerden geçen ay bana silik çizgi verdi 2 gün sonra kan vermiştim negatif hata atım buraya umudunu kaybetme herkes farklıdur
Evet idrar testlerine güven olmuyor en doğrusu kan testi hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim

Back
X