- 9 Aralık 2025
- 83
- 18
- 3
- 28
Net bir şekilde hamilesin :)Buda benim prodocror testi ilk kez yapıyorum anlamadım
İnşallah rabbim güzellikler nasip etsinben birkaç gün oldu öğreneli adetime 3 gün vardı beta 22 çıkmıştı cumartesi doktora gideceğim
inşallah canım çok sevindimmBeni de yanıltmadı :) dün baktırdım 22 beta daha çok küçük ama regl günüme 2 gün vardı. Baktırdığımda inşallah sağlıkla yükselir ve kucağımıza alırız :)
Nettt hamilesinn ben daha silikle öğrenmiştimAy inşallah dediğin gibidir sonuç alır almaz yazıcam
canım bariz var kan verip kesinleştir Allah gönlüne göre versinBuda benim prodocror testi ilk kez yapıyorum anlamadım
Amin canım hepimize inşallahcanım bariz var kan verip kesinleştir Allah gönlüne göre versin
var canım benim de böyleydi Avox yanıltmıyor hemen kan ver çok küçük daha belli ama en net sonuç kan arkadan bir tane daha Avox yap o da böyle çizgi verirse zaten net yanılmıyor Avo
Hangi testi kullandınızNettt hamilesinn ben daha silikle öğrenmiştim
Adet olucakmışım gibi de hissediyorum ama sol kasıkta ağrım çokHangi testi kullandınız
awox kullandımHangi testi kullandınız
hamilelik belirtileride aynı adet belirtileri gibidir ben bi fark yaşamadım bi tek akıntım çok olmuştu ordan suphelenmiştimAdet olucakmışım gibi de hissediyorum ama sol kasıkta ağrım çok
Mor olanı dün yaptım pembe olan bugün ilk idrarla çok net çıkmış gibi öğleden sonra test vericemhamilelik belirtileride aynı adet belirtileri gibidir ben bi fark yaşamadım bi tek akıntım çok olmuştu ordan suphelenmiştim
Kan verdim canım artık gelirken yine test aldımhamilelik belirtileride aynı adet belirtileri gibidir ben bi fark yaşamadım bi tek akıntım çok olmuştu ordan suphelenmiştim
Kan verdim canım artık gelirken yine test aldı
Canım silik çizgi de olsa görünüyor sanki kan testin çıkınca haber ver inş hayırlı haberler alırsınKan verdim canım artık gelirken yine test aldım
Canım silik çizgi de olsa görünüyor sanki kan testin çıkınca haber ver inş hayırlı haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?