Öncelikle ağlama krizine girmeyinArkadaşlar reglime 1-2 gün var dün awox test yapmıştım bir şey çıkmadı bugün bi ağlama krizi geldi acaba bişey mi var diye içime kurt düştü bakayım dedim az önce test yaptım böyle çıktı çok zor görülen bir çizgi var testim awox ama regl olacak gibiyim de ne dersinizawox yalancı cıkartır mı
5dakika içindeÖncelikle ağlama krizine girmeyinbelli belirsiz bir çizgi var evet ama kuruma çizgisi de olabilir kaç dakikada çıktı
Evet 2 günde bir5 dk içinde çıktı hala ıslaktı açtığımda kutusnu aldım elime baktım emin olamadım 2 gün sonra reglim geçer o zaman mı tekrarlamalıyım
Tamamdır bekleyeyim bakalım belki kimyasaldır regl gelir bilememEvet 2 günde bir
Markası nedirBenimde ilk 5 dakikada böyle gölge çizgi belirdi, sizce varmı ?
Stres yapmayın çoğu gebelikler beklemediğiniz an da gerçekleşiyorTamamdır bekleyeyim bakalım belki kimyasaldır regl gelir bilememümitlenmek istemiyorum 9 aydır bekliyoruz
Freely erken gebelik testiMarkası nedir
Galiba öyle.. hele bu ay beklemiyordum pazartesi eğitime gidiyorum 15 saatlik yola..Stres yapmayın çoğu gebelikler beklemediğiniz an da gerçekleşiyor
Hiç bilmiyorum bu markayı yaFreely erken gebelik testi
O zaman olmuş olabilir hayırlısı olsunGaliba öyle.. hele bu ay beklemiyordum pazartesi eğitime gidiyorum 15 saatlik yola..
Var gibi görünüyor testte bebiş buradayım diyor sankiMerhabalar Hanımlar bende bişey danışmak istiyorum reglime 1 gün kala awox erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakikada bu çizgi belirdi sizce varmıdır
ayy hadi inşallahVar gibi görünüyor testte bebiş buradayım diyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?