Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gerçekten mi hala inanamıyorum kan testi vereceğim cok ümitlenmek istemiyorum ama güvenilir diye bu markalardan aldım inşallah yalancı pozitiflik yokturEvet hayırlı olsun
Çok net pozitif hayırlı uğurlu olsunKızlar buda awox marka test sabah predictorden yapmıştım onuda ekleyeyim sizce varmı gebelik adete 3 gün var
İnşallah çok teşekkür ederimÇok net pozitif hayırlı uğurlu olsun![]()
Hayırlısı olsun inşallah canım var bariz kan verip gebeliğini takip etAwox kuruduktan sonra da böyle oldu
Belirtileriniz ve gecikmeniz varsa doğrudur zaten Hayırlı olsunYa gerçekten mi hala inanamıyorum kan testi vereceğim cok ümitlenmek istemiyorum ama güvenilir diye bu markalardan aldım inşallah yalancı pozitiflik yoktur
Gecikme yok daha adete 3 gün var görünüyor erkenden yaptım testi bakalım teşekkür ederimBelirtileriniz ve gecikmeniz varsa doğrudur zaten Hayırlı olsun![]()
İnşallah teşekkür ederimEvet var canım awox belkı 15 tane yapmısımdır hıc yanıltmıyor hayırlı olsun
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah canım var bariz kan verip gebeliğini takip et
Evet var canım awox belkı 15 tane yapmısımdır hıc yanıltmıyor hayırlı olsun
Belirtileriniz ve gecikmeniz varsa doğrudur zaten Hayırlı olsun![]()
Hayırlısı olsun inşallah canım var bariz kan verip gebeliğini takip et
Bence var . Dpo kactasın canım
7-8 gibi sanırımBence var . Dpo kactasın canım
EvetKızlar buda awox marka test sabah predictorden yapmıştım onuda ekleyeyim sizce varmı gebelik adete 3 gün var
Siliklik var ama inşaallah kuruma çizgisi değildir bir kaç gün daha bekle kesin sonuç alırsın