- 28 Haziran 2025
- 1.395
- 376
- 38
- 31
- Konu Sahibi panikprenses34
-
Üsttekinde ince bir çizgi var canım bata kaç günün var awox biraz yüksek algılıyor erkense çok silik çıkarBen yaptım ilk 5 dk görülen silik çizgi vardı görüyordum Awox kuruma çizgisi çıkarıyor mu hiç bilmiyorum yani şimdi daha da belirgin bi çizgi var yarın sabah tekrarlıycam testi Eki Görüntüle 3643441 Eki Görüntüle 3643443
Ya işte dayanamıyorum 2 gün bekliyim sonra yapayım teşekkür ederim inşallah vardırBildiğim kadariyla yapmiyor ama baska markada almanızı tavsiye ederim miratech gibi cunku iki testte pozitif olursa negatif çıkma ihtimali olmaz bide cok erken. Bak bana bat 14 ama daha test elime almadim
6 gün var daha işte bekleyemedimÜsttekinde ince bir çizgi var canım bata kaç günün var awox biraz yüksek algılıyor erkense çok silik çıkar
Var ilk yaptığımdan sonra hep baktım hep gördüm silik çizgiyi şimdi baya durunca daha da belli olmuşÜsttekinde ince bir çizgi var canım bata kaç günün var awox biraz yüksek algılıyor erkense çok silik çıkar
2 gün daha bekle canım 4 gün kala yap bakalım koyulaşma olacak mı güzel haberlerini bekliyoruz6 gün var daha işte bekleyemedim
Ay inşallah tamam teşekkür ederim haber ederim inşallah bekleyebilirim2 gün daha bekle canım 4 gün kala yap bakalım koyulaşma olacak mı güzel haberlerini bekliyoruz
Evet bende gördüm awox kuruma falan da bırakmıyor silikte olsa var ama erken galiba o yüzden net çıkmıyorVar ilk yaptığımdan sonra hep baktım hep gördüm silik çizgiyi şimdi baya durunca daha da belli olmuş
Ah sabredebilsek keşkeAy inşallah tamam teşekkür ederim haber ederim inşallah bekleyebilirim
Bekle cnm bekle Allah korurun kimyasl vs vs o kadar sey var ki en iyisi beklemekYa işte dayanamıyorum 2 gün bekliyim sonra yapayım teşekkür ederim inşallah vardır
Valla ya insan heyecanlanıyor var mı yok mu diye düşünmeden edemiyorAh sabredebilsek keşke
maalesef bu test negatifKızlar bat 15 Eylül ilk idrarla yapmadım az önce yaptım gözle bakınca ince kıl gibi bir çizgi var sizce sonuç nedir
Evet doğru söylüyorsunuz Allah kimsenin başına vermesin çok kötüBekle cnm bekle Allah korurun kimyasl vs vs o kadar sey var ki en iyisi beklemek
Yaa öyle mi ben de kırınca gördüm çizgi zaten sonraki gün yaptığımda da o bile görünmedi yok demek ki bu ay da olmadıAwox testlerini kırınca illa bir çizgi görünüyor. Bu test beni de kandırdı. Aynı böyleydi. Kırmadan okumaya çalışın.
Ben reglin birinci günü öğrendim iki gün önce bile negatifti. Regli bekleyinYaa öyle mi ben de kırınca gördüm çizgi zaten sonraki gün yaptığımda da o bile görünmedi yok demek ki bu ay da olmadı
Benim geçen ay 5 gün kala gölge çıktı ama böyle kıl gibi yani mikroskopla anca görünürdü 3 gün kala yine aynı şekilde çıkınca kan verdim 19 çıktı beta çok sevindik ama 2 gün sonra 17 ye düştü zaten günüm gelince de regl oldum yani önceden öğrenmek hiç güzel bir şey değil boşuna sevinip sonra damdan düşmüşe dönüyorsunuzBen reglin birinci günü öğrendim iki gün önce bile negatifti. Regli bekleyin
Gecikince yapmak en iyisi. Önceden öğrenince kimyasal riski oluyor. Biliyorum beklemek zor ama biraz dişini sık.Benim geçen ay 5 gün kala gölge çıktı ama böyle kıl gibi yani mikroskopla anca görünürdü 3 gün kala yine aynı şekilde çıkınca kan verdim 19 çıktı beta çok sevindik ama 2 gün sonra 17 ye düştü zaten günüm gelince de regl oldum yani önceden öğrenmek hiç güzel bir şey değil boşuna sevinip sonra damdan düşmüşe dönüyorsunuz
Benim zaten umudum kalmadı eşimin Morfoloji %2 çıktı kimyasal gebelikleri o yüzden yaşamışım demek kiGecikince yapmak en iyisi. Önceden öğrenince kimyasal riski oluyor. Biliyorum beklemek zor ama biraz dişini sık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?