Awox testim sizce sonuç ne

panikprenses34

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
226
33
13
26
Kızlar bat 15 Eylül ilk idrarla yapmadım az önce yaptım gözle bakınca ince kıl gibi bir çizgi var sizce sonuç nedir

Eklentiler

• IMG_3855.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_3860.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 69
Birkaç gün sonra tekrar yap istersen bazen yanlış sonuç çıkarıyor erken gebelik testleri. Ne zamandır çocuk istiyorsunuz.

Daha çok yeni oluyor demek ki kimyasal gebelik olduğuna göre. İnşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Allah yardımcımız olsun.

Daha çok yeni oluyor demek ki kimyasal gebelik olduğuna göre. İnşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Allah yardımcımız olsun

Daha çok yeni oluyor demek ki kimyasal gebelik olduğuna göre. İnşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Allah yardımcımız olsun.
Amin canım inşallah hepimizin. Siz ne zamandır deniyorsunuz

Hiç gebelik gerçekleşmedi canım. Birkaç ay önce erken gebelikte bayağı net ikinci çizgi gördüm 5-10 dk sonra bakmıştım hemen diğer testi de yaptım o da bayağı net ikinci çizgi bu sefer oldu dedim kan verdim 0.2. Bu testler yanıltıyor kesinlikle. Kimyasal gebeliği de psikolojim kaldıramaz gibi. İnşallah güzel haberler alırız en yakın zamanda.

O günün ertesi sabahı tekrarladım ama çıkmadı çizgi falan bir daha da yapmadım reglim gecikirse yapacağım
Ben yaptım ilk 5 dk görülen silik çizgi vardı görüyordum Awox kuruma çizgisi çıkarıyor mu hiç bilmiyorum yani şimdi daha da belirgin bi çizgi var yarın sabah tekrarlıycam testi

Awox testlerini kırınca illa bir çizgi görünüyor. Bu test beni de kandırdı. Aynı böyleydi. Kırmadan okumaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…