Eki Görüntüle 505996
arkadaşım resim budur.ewet canım doğru diyosun forumda bu konu var araştırdım fakat her marka bir olmuyor biliyorsun ı yüzden danışmak istedim.Yaklaşık iki gündür kullanıyorum ve ciddi anlamda söylüyorum ki tokluk hissi yaşıyorum.daha tartılmadım çok erken olduğu için.biraz zaman sonra yazarım gelişmeleri arkadaşlar fakat cidden çoook acıkan biri olarak tok olduğumu hissediyorum.Tabii yanında güzel bi diyet yapsam daha etkili bi sonuç alırım heralde:44:
Kızlar aktarlar birliği başkanı Ayhan Ercan'ın çıkardığı böyle bir ürün yok.Kendi resmi sitesinde de bu konuyla ilgili yazısı var,inceleyebilirsiniz.Katıldığı tüm programlarda bitkileri tek tek karıştırın diyor.Kendi çıkardığı bir ürün olsa hazır karıştırılmış benim çıkardığım çay var onu alın demez mi?5 ayda 36 kilo verdiren çay olarak konu açmıştım ve orada Ayhan Ercan'ın sallama çaylarla ilgili yorumunuda eklemiştim.Kesinlikle bitkileri tek tek alın ve çayınızı kendiniz hazırlayın diyor.
Eki Görüntüle 505996
arkadaşım resim budur.ewet canım doğru diyosun forumda bu konu var araştırdım fakat her marka bir olmuyor biliyorsun ı yüzden danışmak istedim.Yaklaşık iki gündür kullanıyorum ve ciddi anlamda söylüyorum ki tokluk hissi yaşıyorum.daha tartılmadım çok erken olduğu için.biraz zaman sonra yazarım gelişmeleri arkadaşlar fakat cidden çoook acıkan biri olarak tok olduğumu hissediyorum.Tabii yanında güzel bi diyet yapsam daha etkili bi sonuç alırım heralde:44:
Canım Ayhan Ercan'ın kendi çıkardığı bir ürün yok.Kendi sözlerini kopyalıyorum.Twitterda yazdıkları;
''Hiç huyum değildir kolay kolay marka vermem ama adımı kullanarak bir çok yalan kaltesiz sahte ürün satılmakta tek onay verdiğm Ay 9 life tea''diyor.Yani bu ürün Ayhan EWrcan'ın değil ama onay verdiği bir ürün.Ama yinede bitkilerin tek tek alınmasını öneriyor.
Yazdığı yazı muhtemelen geçen yılın yazısı.1 yılda kendi adına ürün çıkartmış olamaz mı? Aslında mantıklısı da bu.Bu adam babasının hayrına uğraşmıyor bu üründen para kazanacak tabi ki.Banka havalesini Ayhan Ercan adına yaptım.Kendi aktarlarından birinden satın aldım.Bunu nasıl açıklayabiliyorsun peki?Ha kendi hazırlamış ha onay vermiş.Bir şekilde kendi aktarından temin ediliyorsa bence sorun yok.Çalışanı Sevde Hanım kutu ürün içinde Ayhan Beyin yaptırdığı dedi. Sitesinde yazısını okuduysan kendi aktar listesi de sol yanda.Orada ki telefonları ara bence...
Bu arada cidden gün içerisinde iştahım kontrollü gibi.Az bir şeylerle doydum bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?