- 23 Ağustos 2012
- 51.198
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.321
- 898
- Konu Sahibi Lalsenfoni
-
Ev hanımı olmanın nesi varmış ki?
Ben çalışıyorum ama hepimiz potansiyel ev hanımı değil miyiz? Ne kadar çalışacağımızın garantisi mi var?
Gerçekten tebrik ediyorumCok iyi bir universiteden mezun oldum uzerine yuksek yaptim. Kpss den 87 aldim atandim. 2. Cocuktan sonra bilerek isteyerek isi biraktim. Bir gr pisman degilim 32 yasindayim. Ev hanimiyim. Cocuklarim benim ahlakimla benim kulturumle benim kelimelerimle benim sevabim benim gunahimla buyuyor. Aman bakici sunu yapti babanesi sunu dedi ananesi boyle yapti kres ogretmeni soyle davrandi diye dusunmuyorum. Oynuyoruz gelistiriyoruz.
Ev hanimiyim yuksek lisans mezunu tezinden docentlerinden alinti yaptigi bir ev hanimiyim. Bir tarafimin kenarina konussunlar konusanlar.
Bunu söyleyenlerde sanki holding ceo suEv hanımı olmanın nesi varmış ki?
Ben çalışıyorum ama hepimiz potansiyel ev hanımı değil miyiz? Ne kadar çalışacağımızın garantisi mi var?
Gereksiz eleştiri gizli kıskançlık tır cnm boşverinMerhaba arkadaşlar.
Ben 27 yaşındayım, evliyim, bir kızım var 9 aylık. En iyi okullardan birinden mezunum, üniversite biteli 4 yıl oldu. İlkokul ortaokul hayatım onlarca başarıyla derecelerle dolu. Ama işsizlik yakama yapıştı.
Kpss ye girdim, puanım fena değildi, mülakatlarda elendim ve çok iyi geçmesine rağmen.
Bir iş buldum, hamileyim diye doğum sonrası başla dediler şimdi arıyorum ihtiyaç yok diyorlar.
Neyse bu durum herkesin dilinde. Geçen gün kardeşimin ilk okul arkadaşının annesi ayy ablan ev hanımı olmuş demiş kardeşime. Eş dost akraba derken bide bu alakasız insanlar çıktı başıma.
Bir de ben olsam bunu üzmemek için anlatmam ama annem geldi ve bunu anlattı yersiz yere. Öyle bunaldım ki, ailemi bile görmek istemiyorum artık.
Benden küçükler iş güç sahibi oldu ailede, herkesin dilindeyim. Nasıl başarcam takmamayı. Ne deyip susturcam ağzını açanı. Bi el atın nolur.
Merhaba arkadaşlar.
Ben 27 yaşındayım, evliyim, bir kızım var 9 aylık. En iyi okullardan birinden mezunum, üniversite biteli 4 yıl oldu. İlkokul ortaokul hayatım onlarca başarıyla derecelerle dolu. Ama işsizlik yakama yapıştı.
Kpss ye girdim, puanım fena değildi, mülakatlarda elendim ve çok iyi geçmesine rağmen.
Bir iş buldum, hamileyim diye doğum sonrası başla dediler şimdi arıyorum ihtiyaç yok diyorlar.
Neyse bu durum herkesin dilinde. Geçen gün kardeşimin ilk okul arkadaşının annesi ayy ablan ev hanımı olmuş demiş kardeşime. Eş dost akraba derken bide bu alakasız insanlar çıktı başıma.
Bir de ben olsam bunu üzmemek için anlatmam ama annem geldi ve bunu anlattı yersiz yere. Öyle bunaldım ki, ailemi bile görmek istemiyorum artık.
Benden küçükler iş güç sahibi oldu ailede, herkesin dilindeyim. Nasıl başarcam takmamayı. Ne deyip susturcam ağzını açanı. Bi el atın nolur.
Cok iyi bir universiteden mezun oldum uzerine yuksek yaptim. Kpss den 87 aldim atandim. 2. Cocuktan sonra bilerek isteyerek isi biraktim. Bir gr pisman degilim 32 yasindayim. Ev hanimiyim. Cocuklarim benim ahlakimla benim kulturumle benim kelimelerimle benim sevabim benim gunahimla buyuyor. Aman bakici sunu yapti babanesi sunu dedi ananesi boyle yapti kres ogretmeni soyle davrandi diye dusunmuyorum. Oynuyoruz gelistiriyoruz.
Ev hanimiyim yuksek lisans mezunu tezinden docentlerinden alinti yaptigi bir ev hanimiyim. Bir tarafimin kenarina konussunlar konusanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?