Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla boyle bekar issiz olmak daha canımı sıkıyo en azından ev hanımı olsaydım bu kadar zoruma gitmezdi :)) allah sonumuzu hayır etsin kızlar. patiskacım hangi banka kıs ben kaçırmısım tuhh :)
ben cocuk bakıcısıyım 10 yıldır aynı işte calısıyorum
yakın zamanda ayrılıcam
ama size bir tavsiye psikolojinizi bozacak kadr kötü şartlarda uzun süreli calısmayın
işini seviyosanız bişi diemem ama sevmiyosanızda ufak tefek seylere sabır sebat edin
ben cocuk bakıcısıyım 10 yıldır aynı işte calısıyorum
yakın zamanda ayrılıcam
sorunun tam olarak ne oldugunu bilemem
cok sebebleriniz olabilr iş bulma sıkıntısı konusunda
ancak işe bir yerinden baslamak gerek
ben okumuş insanım der iş begenmezsenz iş buluncaya kadr psikolojiniz bozulur
hatrladıgım kadrıyla Süleyman Demirel ve rahmetli Turgut Özal ikiside hemn başbakanlık hem cumhurbaşkanlığı yapan kişiler ikiside çobanlık yapmışlar
İbrahim Tatlıses geçliginde inşaatlarda çalışmış
kısacası birazda sabır sebat lazım
ama size bir tavsiye psikolojinizi bozacak kadr kötü şartlarda uzun süreli calısmayın
işini seviyosanız bişi diemem ama sevmiyosanızda ufak tefek seylere sabır sebat edin
iş bankasııı yarınmıs, gecen ayda yapmıs ben yıllardır basvurup gırmıyorum bu bankaya bı kere almadılardı yılar evel![]()
ya cnm bnm 6 yılık ıs gecmsımwar okula baslar baslamaz calıstım cabaladım
bı ıste 3 yıl kaldım ama bıttı mı bıtıyo böle calıstıgınız yerde duramıyosunuz tarzı sozler guzel bu sözlerınıze bayılıyorum zaten ben hanı hem bısey vermek ıstıyo gıbı durup hem de cok şey calmaya calısan sözlerden, Çok üzgünüm çoook
coffee, aslında bizim olayımız "okumuş insanım, bu iş bana layık değil" değil...Olay insanların kurnazlığı, sana yapılan haksızlıklar...Ben hakettiğimden az parayı kabul ederek çalıştım, ortam güzel, hem tecrübe edinirim diye, ve çok yorucuydu. Başka kimse kabul etmezdi sanırım. Ama o kadar saygısızca hareketlerle karşılaştım ki, hala aklıma gelince kalp atışım hızlanıyor. Oradan parası az, yorucu diye çıkmadım, terbiyesizlik ve kabalıklardan dolayım çıktım...Üniversite mezunuyum diye burnum havadalık yapmıyorum, yanlış anlama, sadece istediğim saygı, kişiliğime ve öğretimime saygı gösterilmesi..."İşveren benim, istediğim herşeyi yaparım,istediğimi kayırırım,istediğimi canım nasıl arzu ederse öyle laf ederim, eşek gibi kabul edersin, beğenmiyorsan defol" tavrından nefret ediyorum, sanırım benle beraber pekçok arkadaşın sorunu bu...
Söylemek istediklerinizle bizim anlatmak istediğimiz çok farklı....Verdiğiniz örnekler çok uç ayrıca...
kızlar öylede ben gerçekten biliyorum nasibim bir yerde beni bekliyordur buna inanıyor ve takmıyorum fazla.ama çevreden o kadar baskı oluyorki bazen..bende çalıştım sonra arkadaşların dediği gibi resmen köle misali olduğu için,çok az para olduğu için,yeri geldiğinde azarlandığım için dayanamadım ve bıraktım...hala rüyalarıma girer o zaman çektiğim sıkıntılar bazen ağlayarak uyanıyorum uykudan...
ama işte milletin ağzı torba değil büzesin hesabı herkes çok biliyormuş gibi birşey söylüyor...önceki msjımda da dediğim gibi geçenlerde biri dediki onca yılı boşa mı okudun,evde oturmak için mi hahaha hihihi,bide bu lisede hep dersanelere gitti değilmi,bunun içinmiydi diye...yüzünde sırıtan bir ifade...nasıl bozuldum sinirlerim alt üst oldu zaten hamileyim...hani söyleyende şirket yönetiyor sanırsın.ilkoul mezunu bir ev hanımı..çocuklarının hiç biri bir baltaya sap olamamış..yıllarca dersaneye gittiler kazanamadılar.ama benim suçum okuyupta çalışmamak.....bende nasıl cevap vereyim diye düşündüm..eşimin güzel ve saygın bir mesleği var şimdi zikretmek istemiyorum burada..bende dedim nasip işte demekki bende hayatımın aşkıyla evlenmek için okumşum üniversiteyi...koskoca ..... gidipte lise mezunu almaz,almıyorda zaten dedim...mosmor oldu..amacım lise mezunlarını küçümsemek değil kimse yanlış anlamasın...kadın onu bana dedirtmek için uğraştı resmen..gel sende beni rencide et dedi napıyım bende ettim yeter artık yaaa..
seni anlıyorum
benmde sölemek istedigim bu zaten sebebleri bilmedigimi söledim yukardada sordum
ben tahminlerimi yazdım ve bu sebeblerden mi die demek istedim
cünkü cevremde var bu sebeblerden calısmayan
bizzat bana ben onca sene okudum ne die calışayım herhangi bir işte dien ve tam 8 senedir calısmayan biri var
iş begenmiyor
bide yorumu genel yazdım tek sana deil cünkü birden fazla kişi bende işsizim die yazdı
kimin ne sebeble işsiz kaldıgını bilemem
bende genel herkese faydası olabilcegini düşündügüm bir yazı yazmak istedim