Kızlar 2 yıllık evliyim evlendiğimden bu yana kayınvalidemler, abimler, annem,teyzemler, eşimin halası kuzenleri benim kuzenleri hep oturmaya ve yemeğe geldiler, misafiri severim ama hafta içi yoğun çalışınca misafir almak mümkün olmuyor geçen sene yani 1 yıllık evliyken eşimin amcasını hanımı size gelmek istiyoruz dedi bende buyrun gelin ben bi cumartesi ayarlayalım gelin dedim. kadında olmaz biz pazar günü gelebiliriz dedi sinir oldum ben ertesi gün çalışıyorum gelince de muhtemel geç kalkarlar kayınvalidemler felan olunca muhabbet olur çünkü neyse o sıra eşimin bi kuzeninin nişanı oldu normalde o geceye ben eşimin amcasıgili yemeğe çağırmıştım sonrasında nişana gidicez diyince gelmediler sonrada benim sınavım vardı sonraki hafta, ondan sonrada şehir dışına felan çıktım bi türlü gelemediler (ayrıca ben yemek sonrası çaya gelirler diye konuşmuştum öle konuşmuştuk kayınvalidemler tutturdular yemek yap öle çağır sinir oldum) kaçtığımdan değil emrivakilere sinir olurm neyse zaten kayınvalidem eltisini pek sevmez ama ne olduysa.. aradan 1 yıl geçti tabi bi gelemediler dün gece düğünden dönüyoruz bizi eve amcasıgil bıraktı yenge hanım yoktu (ne çok yazdım) amca dediki evinize de öğrendik yengen çok söyleyip siz çağırmayınca heralde istemiyorlar demiş bende ne alaka bi fırsat olmadı araya nişandı benim işler di çıktı bekleriz dedim amca eşi burada olmadığı için sabah kayınvalidemlere kahvaltıya gitmiş orada kayınvalidemlere söylenmiş eşimle konuştum kayınvalidem aramış söylemiş, ramazanda çağırırız diyor eşimde şimdi, bizim evin dışı tadilatta mantolama yapılıyor kapı pencere açamıyoruz evi temizlemek mümkün değil toz evin içinde silsem akşamına evde zaten cam silmek mümkün değil ben silemem zaten kadın çağırıcam, eşim tutturdu yemeğe çağıralım temzilemesek ne olacak diye delirdinmi dedim adamlar eve ilk geliyor ramazan sonrası ben temziliğide yapar çağırırım ne gerek varmış üstün körü içeriyi temizlermişim ayy ne çok şey biliyoruz sanıyo bu erkekler şimdi küstük telefonda konuşurken herşeye burnunu sokuyo olur olmadık ya.. ne yapayım ? üfff önceden üstelik gelmesinler diyordu bende ayıp çağıralım diyordum beni engelliyordu şimdi kıymete bindiler..
bence temizliğini yap öle çağır sonra ev kirliydi muhabbeti yaparlar anladığım kadarıyla herşeye kulp takan birileri :) eşine bakma sen erkekler ev derlimi toplumu hiç dikkat etmez bayanlar gb düşünmezler bu konuda birde jayınvaliden ne karışıyo ya yok yemek yap bilmem ne bende hiç sevmem böle şeleri senin misafirin değilmi nasıl ağırlamak istersen öle ağırlarsın hem çaya bile gelseler kuru kuru vercek değilsin ya illa bi ikram yaparsın yanına