ay bu nasıl ev çok ucuz duruyor??

Ben de istesem yaptiririm hatta onunkinden daha gosterisli yaptiririm ama ne gerek var:KK70:

Dediginiz gibi rahat olmasi daha onemli benim icin. İtiraf ediyorum kii zamaninda gaza gelip yatak odami malum markaya tasarlattim ayy oda su an uzerime geliyor. Cidden cok yanlis karar vermisim. Evde fazla esya olunca uzerime geliyor ama anlatamiyorum ki insanlara..

İşte bazıları gösteriş sefer, bazıları da evde gösterisi gereksiz bulur. Ben de konfora bakıyorum. Benim bir arkadaşım daha önce laf arasında ^öğrenci evi gibi^ dedi evim için ama hiç sallamadim. Umrumda olmaz sende takma

Esin o kadar yogun calisma arasında Nasıl fırsat buldu da pansiyon ayarlayıverdi, madem pansiyon opsiyonu vardı neden arkadaşın eşi devreye sokuldu?
Ayrıca kocanın sadece bu saatlerde yüzünü görebildiğini yazmıştın, onunla vakit geçirmek yerine neden burda takılıyorsun?
Sabahtan aksama burda yazıyorsun ee ev isi icin herhalde yardımcın var, o bakabilirdi evine sen yokken.
Yardımcıyla calismiyorsan hem Bebek hem ev isi hem de nete vakit ayırmak
Ve daha nice tutarsızlıkların...
Yakında yalanın çıkar elbet ortaya, "nasılsa kimse tanımıyor beni yardırayım, hayal gücümü yazayım, tatmin olayım" kafasına devam et edebildiğin kadar
:))
Kesinlikle aynı fikirdeyim.

Demek istiyorsun ki, parası olmayan, maddi durumu ortalama ve altı olan çiğ yorum yapar.

Lutfen farkli yerlere cekmeyin. Asla oyle bir dusuncem yok benim. Sizin bana bir anda boyle sert cikismaniza sasirdim sadece. Herkesin derdini paylastigi bir yerde ben yazinca neden boyle oldu anlamadim.

Lutfen farkli yerlere cekmeyin. Asla oyle bir dusuncem yok benim. Sizin bana bir anda boyle sert cikismaniza sasirdim sadece. Herkesin derdini paylastigi bir yerde ben yazinca neden boyle oldu anlamadim.
Arkadaş hergun dert basligi mi acilir? Her dertte standart ustu olan hayat koşullarından mı bahsedilir?
Millet ifşa olmaktan korktuğu icin tavsiyesini alıp konu kapattırıyor, sen masallah fora, ki esin öyle varlıklıysa elbet tanınır olduğun yerde.
Ya sonradan görmenin önde gidenisin, ya da hayalperest
Siteden çıkış yaptığında açtığın konuları, yazdığın yorumları oku.

Arkadasım kusura bakma ama ben senin gerçekten derdini yazdığın bir konuya hiç şahit olmadım. Ben hep maddi olanaklarınızla ilgili detaylarınızı okudum konularınızda. Büyük "lüks"eviniz, sürekli değiştirdiğiniz arabalarınız,pahalı çantalarınız ,şirketiniz, pahalı telefonlarınız bla bla bla

Arkadasım kusura bakma ama ben senin gerçekten derdini yazdığın bir konuya hiç şahit olmadım. Ben hep maddi olanaklarınızla ilgili detaylarınızı okudum konularınızda. Büyük "lüks"eviniz, sürekli değiştirdiğiniz arabalarınız,pahalı çantalarınız ,şirketiniz, pahalı telefonlarınız bla bla bla

Benim oyle bir amacim yoktu. İnsanlari kucuk gormek gibi bir huyum da hic olmadi. Sinir aninda actigim konularda olabilir,kusura bakmayin o halde bir daha acmam.

Kesinlikle anahtarın o kadında olmamalı hele alamazsan yatak odani banyonu kesinlikle kilitlemelisin anahtar o kadında duracağına ciceklerin solsun kopeginide başkasına bırak firsatini vermemen gereken bi kadın

Fatih kiral i belirtmesi manidar ondan ucuz bulmuştur sizin evi muhtemelen herkesin zevki var bende senin evinde bunaldim hayatim derdim ben olsam

Back
X