- 9 Temmuz 2013
- 488
- 467
- 123
- Konu Sahibi destinaninannesi
Yarın tatile gideceğiz eşimin bir arkadaşının eşi de biz yokken evdeki çiçeklerle ve köpeğimizle ilgilenecek. Dün anahtarı almaya uğradılar.
Bizim evimiz geniş oldukça hele salon çok büyük ve ben dolduramadım salonu. Daha doğrusu kalabalık yapmak istemiyorum. Televizyon yok salonda onun yerine projeksiyon kullanıyoruz kadın ona bile laf etti. Çok sinirlerim bozuldu benimle bile konuşmadı eşime "ay x'cim bu nasıl ev çok ucuz durmuyor mu neden mobilyaları şöyle şöyle almadınız bak biz Fatih Kıral yaptırdık" dedi. Eşim de çok ciddiye almadı açıkçası "böyle iyiyiz" dedi. Kesin bunu gidip her yerde anlatır öyle bir kadın.
Evimizi istediğimiz gibi dizayn ettik diye böyle laf mı söylenir ya? Ben de onun evine gittim boğuldum resmen her yer gold. Sanki saraya gelmişiz gibi saçma sapan bir dekorasyonu vardı. Bizim evimiz de çok sade ama ne bileyim daha önce hiç böyle bir laf duymamıştım çok sinirime dokundu.
Şimdi biz anahtarı bu kadından alsak ayıp mı olur,onun ben yokken evime girecek olması bile beni delirtiyor.
Ay ne sinir bozucu kadınmış