ay bu nasıl ev çok ucuz duruyor??

Yarın tatile gideceğiz eşimin bir arkadaşının eşi de biz yokken evdeki çiçeklerle ve köpeğimizle ilgilenecek. Dün anahtarı almaya uğradılar.

Bizim evimiz geniş oldukça hele salon çok büyük ve ben dolduramadım salonu. Daha doğrusu kalabalık yapmak istemiyorum. Televizyon yok salonda onun yerine projeksiyon kullanıyoruz kadın ona bile laf etti. Çok sinirlerim bozuldu benimle bile konuşmadı eşime "ay x'cim bu nasıl ev çok ucuz durmuyor mu neden mobilyaları şöyle şöyle almadınız bak biz Fatih Kıral yaptırdık" dedi. Eşim de çok ciddiye almadı açıkçası "böyle iyiyiz" dedi. Kesin bunu gidip her yerde anlatır öyle bir kadın.

Evimizi istediğimiz gibi dizayn ettik diye böyle laf mı söylenir ya? Ben de onun evine gittim boğuldum resmen her yer gold. Sanki saraya gelmişiz gibi saçma sapan bir dekorasyonu vardı. Bizim evimiz de çok sade ama ne bileyim daha önce hiç böyle bir laf duymamıştım çok sinirime dokundu.

Şimdi biz anahtarı bu kadından alsak ayıp mı olur,onun ben yokken evime girecek olması bile beni delirtiyor.

Ay ne sinir bozucu kadınmış :sopa: kendi zevkine uymuyor olabilir böyle konuşması çok ayıp . Herkesin zevki farklı bende tıka basa doldurulmuş evleri sevmiyorum ama asla kimsenin evini eleştirmem sonuçta kendi zevkleri. Anahtarı başka birine verme imkanınız varsa hemen alın anahtarı. Ben olsam alırdım hiçte ayıp olmaz..

Evi ev yapan içindeki eşyalar değil , içinde yaşananlardır, sen de ona gittiğinde deyiver o Zaman "ay x cim bu evi ne yapmışsınız böyle her gördüğünüzü görmemiş gibi alıp doldurmuşsunuz, boğulmuyor musunuz? " diye. Alsın boyunun ölçüsünü

Anahtarın hala o insanda durması bile hata

Ay çok sukur esim zor da olsa kopegimize bir pansiyon buldu oglusumuzu oraya birakiyoruz. Cicekler icin de simdi site gorevlileriyle gorusmeye gidecegim insallah onu da halledersem alirim anahtarimi :)

Fatih kıral ne demek
Mobilya mağazası ismi
hani şu tarz koltuklar var ya onlardanmış laf yapan kadının koltukları vs
klasik-mobilya-genclerin-de-gozdesi-7112560_x_2022_o.jpg

Açıkçası param olsa da almam bu tip şeyler, ruhum varoşsa demek..
Ay yok ya bende hiç hazetmem bu tür koltuklardan, her 5 evden 4ünde bu koltuklardan var belediye dağıtıyormuş gibi.
Bide bunlarla övünenler var konudaki hatun gibi, temizlemesi bile zor o düğmeli yerleri (sanırım bende de varoşluk mevcut:super:)

Açıkçası param olsa da almam bu tip şeyler, ruhum varoşsa demek..

Valla benim oturma grubum bile yok bir tane L koltuk iki tane de deri tv koltugu :)

Bizimki de biraz fazla bos ama ne yapayim bu bahsettigim kadinin evinde 2 saat oturduk ruhum daraldi.

Alın tabi anahtarı, bu noktadan sonra ayıp olsun olmasın ne fark eder?
Ben de yeni seçtim eşyalarımı, mümkün olduğunca az eşya aldım ve en sadelerinden tercih ettim. Sevmiyorum kalabalık evi, üzerime üzerime geliyor, sadelik de çok önemli benim için.. Süslü kulplar bile beni yoruyor, hele ki o kadının söylediklerini, şu resimlerde gördüklerimi bedava verseler bile kullanmam, elbette kullanana da bir şey diyemem, ama asla benim zevkim değil. Çok param olsa da aksine özel tasarım minimalist eşyalar alırım, ki onlar da hiç ucuz olmuyor, ille kalabalıklık, karmaşa, süs ve varak para etmiyor.
Bu tercih meselesi elbette.. Kim ne karışır. Karışanı da duymazdan gelin, muhatap almayın derim, alın anahtarınızı, edin teşekkürünüzü, mecbur kalmadıkça da görüşmeyin bir daha.

Yarın tatile gideceğiz eşimin bir arkadaşının eşi de biz yokken evdeki çiçeklerle ve köpeğimizle ilgilenecek. Dün anahtarı almaya uğradılar.

Bizim evimiz geniş oldukça hele salon çok büyük ve ben dolduramadım salonu. Daha doğrusu kalabalık yapmak istemiyorum. Televizyon yok salonda onun yerine projeksiyon kullanıyoruz kadın ona bile laf etti. Çok sinirlerim bozuldu benimle bile konuşmadı eşime "ay x'cim bu nasıl ev çok ucuz durmuyor mu neden mobilyaları şöyle şöyle almadınız bak biz Fatih Kıral yaptırdık" dedi. Eşim de çok ciddiye almadı açıkçası "böyle iyiyiz" dedi. Kesin bunu gidip her yerde anlatır öyle bir kadın.

Evimizi istediğimiz gibi dizayn ettik diye böyle laf mı söylenir ya? Ben de onun evine gittim boğuldum resmen her yer gold. Sanki saraya gelmişiz gibi saçma sapan bir dekorasyonu vardı. Bizim evimiz de çok sade ama ne bileyim daha önce hiç böyle bir laf duymamıştım çok sinirime dokundu.

Şimdi biz anahtarı bu kadından alsak ayıp mı olur,onun ben yokken evime girecek olması bile beni delirtiyor.
Canım o kadına söyleyin minimalizm diye bir kavram vardır. Ayrıca sade candır. Benim evim de sade hiç sevmiyorum fala rüyadır, biblodur ıvır zıvırdır.

Alın tabi anahtarı, bu noktadan sonra ayıp olsun olmasın ne fark eder?
Ben de yeni seçtim eşyalarımı, mümkün olduğunca az eşya aldım ve en sadelerinden tercih ettim. Sevmiyorum kalabalık evi, üzerime üzerime geliyor, bir de sadelik çok önemli benim için.. Süslü kulplar bile beni yoruyor, hele ki o kadının söylediklerini, şu resimlerde gördüklerimi bedava verseler bile kullanmam, elbette kullanana da bir şey diyemem, ama asla benim zevkim değil. Çok param olsa da aksine özel tasarım minimalist eşyalar alırım, ki onlar da hiç ucuz olmuyor, ille kalabalıklık, karmaşa, süs ve varak para etmiyor.
Bu tercih meselesi elbette.. Kim ne karışır. Karışanı da duymazdan gelin, muhatap almayın derim, alın anahtarınızı, edin teşekkürünüzü, mecbur kalmadıkça da görüşmeyin bir daha.

Ya ozel tasarim benim de aklimda kendi zevkime gore bir seyler yaptirayim diyorum da zaten tasinacagiz oraya gore yaptiririm diyorum. Yine de boyle bir sey yaptirmam. Sinirim bozuluyor hani ben kimseyi elestirmiyorum kadin gelip dan dan konusunca bi kotu oldum. Cicekleri de halledeyim alacagim anahtarimi gerek kalmayacak umarim.

Ya ozel tasarim benim de aklimda kendi zevkime gore bir seyler yaptirayim diyorum da zaten tasinacagiz oraya gore yaptiririm diyorum. Yine de boyle bir sey yaptirmam. Sinirim bozuluyor hani ben kimseyi elestirmiyorum kadin gelip dan dan konusunca bi kotu oldum. Cicekleri de halledeyim alacagim anahtarimi gerek kalmayacak umarim.
Hiç bozmayın sinirinizi. Hem ille de özel tasarım yaptıracak değil kimse, ben de yaptıramadım, zevkime en uygun, sade ve kalabalık yapmayacağını düşündüğüm tasarımları seçtim. Siz de lütfen soğumayın eşyalarınızdan. Bence aksine büyük evde az eşya daha iyidir. Hem temizlik dahil birçok açıdan kolaylık sağlar, hem de yaşam alanı kalır insana. İnşallah çiçek meselesini de halledebilir ve anahtarınızı alırsınız..

Pet şişeyi ince bi çiviyle delip çiçeğin toprağına oturtursanız içindeki su siz gelene kadar çiçeği idare edecektir. Çiçekler için bunu önerebilirim.

Ay boşver o biblolarda dolu görgüsüzce döşenmiş evinde otursun dursun
Projeksiyon kullanmak benim de hayalim..
Kullanışlı oluyor mu?

Evde huzur olsun o yeter..

Ay boşver o biblolarda dolu görgüsüzce döşenmiş evinde otursun dursun
Projeksiyon kullanmak benim de hayalim..
Kullanışlı oluyor mu?

Evde huzur olsun o yeter..

Televizyonu zaten yukarida izliyoruz,projeksiyonu filmde kullaniyorum ben esim de oyun oynarken kullaniyor. Su ana kadar bir sikayetimiz yok yani toplaniyor da zaten misafir gelecegi zaman hop kapatiyorum salonda goruntuyu bozan bir sey kalmiyor film merakiniz varsa tavsiye ederim :)

Back
X