• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay kızlar benim cocuk delirdi bi bakın

Yaaa demeyin öyle çok korkuyorum zaten hep o ölürse ne yaparım diye ara ara bunalıma giriyorum evde bi birey kavgalarımız birbirimize attığımız tiplerimiz bile var mesela onunla ben küsünce hemen o da benimle küsüp esime sırnaşıyor eşim hayvan sevemem diyen adamdı merhameti vardır dışarda yemek yesek bi hayvan gelse lokmasından verirdi ama nişanlılık döneminde hep ona kedimi asla birakmayacağımı söyledim hatta ondan izin dahi almadım konuyu tamamen tartışmaya kapattım sadece yatak odamıza girmesin nasıl istersen öyle olsun demişti. Ben sağlıkçı olduğum için nöbet usulü çalışıyorum sabah bir eve geliyorum ki bunlar aynı yatakta 😂😂
Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin bakması zor sevgisi anlatılmaz ama acısından çok korkuyorum evimiz bahçeli olduğu için bahçeden dışarı çıkmaz . Evimiz sokak arası araçlar da çok geçmez canı sıkılıyor camın önüne oturup 70 yaşında ki nenem gibi geleni geçeni izliyor ama artık bahçeye çıkmıyor korkudan sanırım en iyisi benim ona bir kum almam peki kumu günlük mü temizliyorsunuz yoksa hafta bir tamamen kumu döküp yeni kum mu koyuyorsunuz.

Temiz mama'dan alıyorum ben kumunu. Paketin yarısından fazlasını kabına döküyorum, ve görevim burda başlıyor "tuvalet sifonu" =)) O çiş ve kaka yaptıkça kum topaklanıyor zaten ve ben günlük kürekle o topakları alıp atıyorum. Kumu da düzenli olarak 2-3 haftada bir komple döküp kum kabını güzelce çamaşır suyuyla yıkayıp yeniden kum koyuyorum. Allah bize bağışlasın acılarını göstermesin.. Yok, bizim öyle etrafı çevrili bahçemiz yoktu ve caddeye çok yakındık.. Ve Allah bilir o zamanlar sokak hayvanlarını zehirlemek için belediyeler sokaklara zehirli et falan atıyordu sanırım.. Çünkü sokakta bi gördüğümüz kediyi bi daha göremiyorduk. Gene de bahçeye siz göz kulak olurken çıksın derim. Çünkü sokak hayvanlarında bir sürü hastalık da olabiliyor, dikkatli olun, inşallah tüyü kadar ömrü olur. Az önce canlı ders yapacakken gelip bilgisayarın kapama tuşuna bastı patisiyle şu an çok kızgınım ben benimkine =))))

Temiz mama'dan alıyorum ben kumunu. Paketin yarısından fazlasını kabına döküyorum, ve görevim burda başlıyor "tuvalet sifonu" =)) O çiş ve kaka yaptıkça kum topaklanıyor zaten ve ben günlük kürekle o topakları alıp atıyorum. Kumu da düzenli olarak 2-3 haftada bir komple döküp kum kabını güzelce çamaşır suyuyla yıkayıp yeniden kum koyuyorum. Allah bize bağışlasın acılarını göstermesin.. Yok, bizim öyle etrafı çevrili bahçemiz yoktu ve caddeye çok yakındık.. Ve Allah bilir o zamanlar sokak hayvanlarını zehirlemek için belediyeler sokaklara zehirli et falan atıyordu sanırım.. Çünkü sokakta bi gördüğümüz kediyi bi daha göremiyorduk. Gene de bahçeye siz göz kulak olurken çıksın derim. Çünkü sokak p⁰⁰⁰phayvanlarında bir sürü hastalık da olabiliyor, dikkatli olun, inşallah tüyü kadar ömrü olur. Az önce canlı ders yapacakken gelip bilgisayarın kapama tuşuna bastı patisiyle şu an çok kızgınım ben benimkine =))))
Ahahah ruh hastaları yaa bizimkide yavru kediden bile korkar sokakta doğum sırasında annesi olmuş bi kedi buldum diğer yavruda ölmüştü tek kalmış aldım bizimkine arkadaş olur hem bizimkinide bu kadar kucukken aldım deyip eve getirdim biberonla falan besledim sonra bu tom-tom yurumeye basladi yeme kafasını sokuyor falan bizimkide bunu her gordugunde kacar ben yokken çocuğun ümüğüne çökmüş, kafasına kafasina vuruyordu garibin Allahtan annem yettim mı sandın bu çocuğu deyip aldı şimdi annem bakıyor. Bu caniliği yüzünden ona arkadaşta alamıyorum bide alışmış istediği biseyi vermeyince gidip yatak başlığımı tırmalıyo yemin ederim dedikodunu yapsam bizim kedinin günlerce yaptığı saçmalıkları anlatabilirim 😂😂😂

Kediyi neden salıyorsunuz? Kaybolabilir, hastalık kapabilir, araba carpabilir, başka hayvanlarla kavga edebilir. Valla iyi cesaret. Belki bir önceki gidisinde başına bir iş geldi, o yüzden böyle.

Kediyi neden salıyorsunuz? Kaybolabilir, hastalık kapabilir, araba carpabilir, başka hayvanlarla kavga edebilir. Valla iyi cesaret. Belki bir önceki gidisinde başına bir iş geldi, o yüzden böyle.
Aslında haklisiniz salmamak gerek ama tuvalet ihtiyacı için çıkıyor birde sırf onun için hep zemin katlı ara sokaklı bahçeli evlerde oturuyorum bahçeden dışarı çıkmaz hiç hatta evden dışarı çıkmaz ama börtü böcek yakalamayı seviyor. Araç ve insani zararların minimum olduğu bi yer olduğu için doğadan kopması taraftarı değilim diğer kediler hep bir arada ama o asla diğer kediler ile anlaşamıyor canı da sıkılıyor fark ediyorum iyilik yapalım derken kötülük yapmak istemiyorum ona

Aslında haklisiniz salmamak gerek ama tuvalet ihtiyacı için çıkıyor birde sırf onun için hep zemin katlı ara sokaklı bahçeli evlerde oturuyorum bahçeden dışarı çıkmaz hiç hatta evden dışarı çıkmaz ama börtü böcek yakalamayı seviyor. Araç ve insani zararların minimum olduğu bi yer olduğu için doğadan kopması taraftarı değilim diğer kediler hep bir arada ama o asla diğer kediler ile anlaşamıyor canı da sıkılıyor fark ediyorum iyilik yapalım derken kötülük yapmak istemiyorum ona
Tuvaletini evde de yapabilir.

Ben
Cocuk dedim ama çocuğum gibi kedim. Hayır zaten akli başında bi kedi yok onu biliyorum ama bu sefer daha farklı nazar mı değdi ne anlamadım pirelendimi diyorum ondan mı böyle davranıyor diyorum ama kaşınmıyo. Şimdi size nasıl davrandığını anlatacam normalde uysal ve çok akilli bi kedidir sevmediği insanlar gelince odaya girmez benim sevmedigim insanı anlar gidip patisiyle vurur kendini yabancılara sevdirmez. Kedi besleyenler bilir böyle anı miuv diye bi ses çıkartır ya şimdi bu uslu kedi sanki biri onu seviyormuş gibi aniden biseye kızıyo diyorum sinek falan mı var yok takip ediyorum acaba bisey mi ısırıyor yok kaşınmıyo böyle kizdiktan sonra koşup koltuğun altına giriyo kavga eder gibi bagiriyo sanki kedinin biriyle boğuşuyor normalde tuvalete dışarı çıkar acaba ihtiyacı mı var diyorum cami açıyorum cama kadar geliyo sinirli bir kuyruk sallama hareketi var kedi sahipleri bilir onu yapio kaçıo. Ay hayvan delirdi normalde çok sakindir noldu anlamadım hasta mı acaba diyorum hasta olan kedi zıp zıp deli dana gibi koşmaz kurbanlık dana gibi mama istiyo veriyorum yemiyo ay kaç saattir delirtti beni normalde istediği herşeyi anlatırdı suyunun değişmesini istese masanın üstünde duran bardağı ben oradaysam patisi ile vurup iteklerdi ben uyurken cisi gelse uyanmadıysam dış kapınn koluna zıplar kapıyı açıp kendi çıkardı ay çocuğuma nazar değdi herhalde
Diyorum kediler uzaylı ve psikopattir aksini iddia eden insan kılığına girmiş kedidir diye normal o halleri bazen sabit duran bı nesneye bile sinirlenebilirler benim besledigim en uysal kedim de bile böyle bir olaypa karşılaşmışimdir kuyruğuna sinirlenip kabaran bir kedim bile olmuştur 😂

Back
X